Σύγκρουση τρένων: Πένθος για την 21χρονη σπουδάστρια της ΣΣΑΣ Κλαούντια Λάτα

Σύγκρουση τρένων: Πένθος για την 21χρονη σπουδάστρια της ΣΣΑΣ Κλαούντια Λάτα

Η Λάρισα πενθεί την 21χρονη Κλαούντια που έχασε τη ζωή της στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Η Κλαούντια Λάτα είναι ανάμεσα στα θύματα του ανείπωτου δυστυχήματος στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Η Κλαούντια γεννήθηκε στη Λάρισα και η τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr αποτίει φόρο τιμής στην κοπέλα που έχασε πρόωρα τη ζωή της. Η Κλαούντια πήρε την Ελληνική υπηκοότητα. Οι γονείς της διατηρούν στην πόλη της Λάρισας κρεοπωλείο.

Άριστη μαθήτρια στο σχολείο, εισήλθε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Η νεαρή φοιτήτρια επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα τριήμερο στην Πάτρα και ανυπομονούσε να γυρίσει στη σχολή της. Οι γονείς της που ζουν σε χωριό της Λάρισας της είπαν «κάνε μία στάση να σε δούμε», όμως η ίδια αρνήθηκε ώστε να φθάσει γρηγορότερα στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσει κάποιες ώρες ξεκούρασης, ώστε να επανεκκινήσει το διάβασμα για τη σχολή της. Ωστόσο, η τύχη επιφύλασσε τα πιο δυσάρεστα για την ίδια και δεκάδες ακόμη, κυρίως νέους ανθρώπους.

Η Κλαούντια είχε δύο αδέλφια, την αδελφή της Τζένη και τον Έλβις.

ΦΩΤΟ: Η Κλαούντια Λάτα (πρώτη αριστερά) και συνσπουδάστριές της στην ΣΣΑΣ, στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022

ΠΗΓΗ: protothema.gr - 2η ΦΩΤΟ: alphafreepress.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια