Έβρος: Τελετές παράδοσης-παραλαβής των Διοικήσεων 12ης και 16ης Μεραρχιών (ΦΩΤΟ)

Έβρος: Τελετές παράδοσης-παραλαβής των Διοικήσεων 12ης και 16ης Μεραρχιών (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο fb του Βουλευτή ΝΔ Έβρου κ. Αναστάσιου Δημοσχάκη:

1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΛΑΜΠΡΗ ΤΕΛΕΤΗ (10/3) ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΈΒΡΟΣ» ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ

Παρέστην με τιμή στην τελετή που έλαβε χώρα σήμερα (10/3) με κάθε επισημότητα στο Μνημείο Πεσόντων της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στο Στρατόπεδο «Κανδηλάπτη».

Στον απερχόμενο Διοικητή Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο εκφράζω τις ευχαριστίες μου για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο δύσκολο έργο προστασίας των συνόρων της Χώρας, ενώ στον νέο Διοικητή Μεραρχίας Υποστράτηγο Χρήστο Μπακιρτζή εύχομαι ευδόκιμη θητεία με πίστη στις αρχές του Έθνους μας, & στους δυο Στρατηγούς εύχομαι από καρδιάς εις Ανώτερα & καλή τύχη..!

Κλικ για μεγέθυνση:

2. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: ΛΑΜΠΡΗ & ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΗ XVI M/K ΜΠ ΔΙΔ/ΧΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ 10/3!!!

Συγκινητική τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Διοικητών της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΜΜΠ) στην πόλη των Κάστρων, στο Διδυμότειχο Έβρου.

Καλωσορίζω με τις πλέον θερμές ευχές τον νέο Διοικητή της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Έβρου, Υποστράτηγο Κώστα Καραμανίδη.

Προπέμπω με ευχαριστίες & ευχές τον Υποστράτηγο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου, ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και πίστη το Ενιαίο Δόγμα Άμυνας & Ασφάλειας στην περιοχή.

Από τον Έβρο, όπου εδρεύει η γνήσια έκφραση του Ελληνικού Στρατεύματος, εκπέμπουμε σήμερα μηνύματα δύναμης, αποτροπής δια της ισχύος για τη διαφύλαξη των εθνικών κεκτημένων αλλά και των αξιών του δυτικού πολιτισμού!!!

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια