Πότε γίνονται οι αλλαγές Διοίκησης σε 32 ΤΑΞ ΠΖΝ, 1η ΤΑΞΑΣ και Ι ΜΠ – Ποιοι αναλαμβάνουν

Πότε γίνονται οι αλλαγές Διοίκησης σε 32 ΤΑΞ ΠΖΝ, 1η ΤΑΞΑΣ και Ι ΜΠ – Ποιοι αναλαμβάνουν

Διοικητής στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖΝ), που εδρεύει στον Βόλο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει ο Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου και η τελετή παράδοσης – παραλαβής θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

ΦΩΤΟ Αρχείου: Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου αναλαμβάνει Διοικητής στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Παραδίδει ο Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης που τοποθετήθηκε νέος Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Αλλαγή Διοίκησης στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), που εδρεύει στο Στεφανοβίκειο, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, στις 11 το πρωί. Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Ταξίαρχος Ιωάννης Χειμαριός, με απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Ανωτάτων Αξιωματικών (ΣΜΑΝ) του Στρατού Ξηράς, τοποθετείται ως ΔΝΤΗΣ της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού (ΔΑΣ) του ΓΕΣ. Στη θέση του ως Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ, τοποθετείται ο Ταξίαρχος Γεώργιος Σταμνάς, που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών στον συγκεκριμένο Σχηματισμό.

Από την Ιη Μεραρχία Πεζικού που εδρεύει στη Βέροια, ανακοινώθηκε ότι στις 14 Μαρτίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, στο Στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΜΥΝΤΑ», θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της Ιης Μεραρχίας Πεζικού, από τον Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο στον Υποστράτηγο Σαράντη Τυλιγαδά, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) Αντιστράτηγου Δημητρίου Χούπη.

ΠΗΓΗ: Τοπικά - περιφερειακά ιστολόγια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια