Αύριο η ψήφιση του σχεδίου νόμου για παροχές σε Στρατιωτικούς & Απόστρατους–Αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας

Αύριο, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου αναμένεται να ψηφιστεί το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορά στις παροχές στους Στρατιωτικούς & Απόστρατους, καθώς η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αναβολή της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις», προέκυψε μετά από και τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς στόχος είναι να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στην εφαρμογή των ευεργετικών διατάξεων που περιλαμβάνει το Νομοσχέδιο υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κλικ για μεγέθυνση:

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας για τη Μεγάλη Βρετανία σε μία επίσκεψη η οποία θεωρείται σημαντική καθώς είναι η πρώτη για Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, εδώ και δύο δεκαετίες. Στο πλαίσιο των επαφών που θα έχει ο κ. Παναγιωτόπουλος περιλαμβάνεται η συνάντηση με τον ομόλογό του κ. Μπεν Ουάλλας και η τελετή υπογραφής της Διακηρύξεως Αμυντικής Συνεργασίας (Joint Vision Statement) Ελλάδας – Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θα λάβει χώρα επί του αντιτορπιλικού “HMS Diamond” στο Πόρτσμουθ.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα έπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξτε λίγο τους τίτλους!!!!Τις παροχές που τις είδατε???? Καμία απολύτως μέριμνα και παροχή!!!!.Για να φτάσουμε τις παροχές που έχουν τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας και γενικότερα το δημόσιο θέλουμε 50 χρόνια ακόμη!!!.Τώρα είμαστε στο σημείο που ήταν όλοι αυτοί το 1975!!!.Ούτε πετρέλαιο για να ζεσταθεί το προσωπικό δεν υπάρχει στις Μονάδες!!!ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ούτε ο Θεός δε το θέλει αυτό το νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην βάζετε τέτοιες τίτλους, είναι τουλάχιστον εριστικοί και προκαλούν το κοινό αίσθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα πόσο χάνους μας θεωρούν;ποιά μέριμνα και παροχές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μας ενδιαφέρει, πάρτε το επιτέλους χαμπάρι και μετάφερετε αυτό στους άμεσα εμπλεκόμενους. Δεν μας αγγίζει,μας έχει ξενερώσει απίστευτα πολύ. Δεν μας βοηθά κάπου, δεν μας δίνει παροχές. Είναι απλά αστείο διότι αν πω κάτι άλλο θα κοπεί. Έλεος δηλαδή, ακούστε τις χιλιάδες φωνές. Κυριακή των εκλογών σπίτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιες παροχές???? Μάλλον επιβαρύνσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί είσαι απο τους ευνοούμενους του Γες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ <>,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υποσχέσεις καθρεφτάκια για τους άγριους .Τίποτα χειροπιαστό .Δυστυχώς κατάμαυροοοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή