Έβρος: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για συνοριοφύλακες που ενδέχεται να έκαναν «εικονικά» σύμφωνα συμβίωσης για να αποφύγουν τα… σύνορα!

Έβρος: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για συνοριοφύλακες που ενδέχεται να έκαναν «εικονικά» σύμφωνα συμβίωσης για να αποφύγουν τα… σύνορα!

Το σύμφωνο συμβίωσης συνεισφέρει στη μοριοδότηση των συνοριοφυλάκων, βοηθώντας τους να αποφύγουν «δυσμενή» τοποθέτηση

Σε διεξαγωγή έρευνας για τυχόν «εικονικά» σύμφωνα συμβίωσης συνοριοφυλάκων στον Έβρο προχώρησε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, μετά την είδηση ότι ενδέχεται να έχει στηθεί «φάμπρικα» που βοηθά όσους θέλουν να αποφύγουν να υπηρετήσουν στα σύνορα.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε διοικητική έρευνα, ακολουθώντας σημερινό δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας evros-news.gr, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να έχουν υπογραφεί δεκάδες «εικονικά» σύμφωνα συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες. Σημειώνεται ότι οι νέοι συνοριοφύλακες είναι 250 και προσελήφθησαν με σκοπό να ενισχυθεί η φύλαξη των συνόρων.

Την έρευνα για να διαλευκανθεί εάν υπάρχει πράγματι περίπτωση απάτης μέσω της σύναψης εικονικών συμφώνων συμβίωσης ανέλαβε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο.

Αξίζει να αναφερθεί πως το σύμφωνο συμβίωσης συνεισφέρει στη μοριοδότηση των συνοριοφυλάκων, με αποτέλεσμα να έχουν αυτοί περισσότερες πιθανότητες να υπηρετήσουν στην Αλεξανδρούπολη, την πρωτεύουσα του Έβρου, και όχι στα σύνορα.

Πηγές της Κατεχάκη σημειώνουν ότι «στο μικροσκόπιο μπαίνουν 10 σύμφωνα συμβίωσης. Θα ελεγχθεί εάν οι συνοριοφύλακες τα υπέγραψαν με γυναίκες που ζουν στον Έβρο. Είναι αυτονόητο ότι οι ανύπαντροι συνοριοφύλακες θα διαμαρτύρονταν βλέποντας συναδέλφους τους να μοριοδοτούνται με τρόπο αδιαφανή (εάν φυσικά αποδειχτεί κάτι τέτοιο από την έρευνα)».

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr - Φωτο αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ......ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!!!ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ,Ο κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ)???ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?ΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΕΜΟΛΟΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Oταν σπουδαστές κάνουν τέτοιες "δουλειές",φαντάσου τι΄θα κάνουν όταν βγούν στην "ΠΙΑΤΣΑ".!!!!Η χαρά των λαθρεμπόρων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερακλήδες έτσι εξηγείται το 600αρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε καταλαβαίνω... Ποιος θα πει σε ποιον το να κάνει στο κρεβάτι του?? Η κυβέρνηση γι'αυτό νομοθέτησε και ψήφισε τον εν λόγω νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μιλαέι κανένας για το "κρεββάτι",ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ,.ωστε να γίνουν από συνοριοφύλακες,αστυνομικοί υπάλληλοι της Αλεξ/πολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διακορεψτε τους... Αυτά προκαλούν οι ανήθικοι νόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κράτος ανωμαλων καταντήσαμε την Ελλάδα μας. Ντροπή σε όσους ψήφισαν ανθρώπους που υποστήριξαν τέτοια ρεζιλικια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλάξτε επειγόντως αυτούς τους νόμους που λερώνουν την αξιοπρέπεια της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή