Πάτρα: Συνελήφθησαν με κοκαΐνη και χάπια έκσταση δύο Στρατιωτικοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν με κοκαΐνη και χάπια έκσταση δύο Στρατιωτικοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο στρατιωτικοί είχαν πάνω τους μικροποσότητα χασίς και ναρκωτικά χάπια και σήμερα αναμένονται να οδηγηθούν στο Στρατοδικείο Αθηνών.

Να ξεφαντώσουν με κάθε τρόπο αποφάσισαν αρκετοί καρναβαλιστές φέτος στην Πάτρα γεγονός που αποδεικνύεται από τις δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά στις οποίες προχώρησε η αστυνομία της Πάτρας. Όπως έγινε γνωστό ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν, μετά από έλεγχο, σε δυο Ανθυπολοχαγούς του στρατού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κατάχρηση εξουσίας (κατά περίπτωση), καθώς στην κατοχή τους είχαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3,7 γραμμαρίων, κάνναβη 1,8 γραμμαρίων και δύο χάπια «ecstasy».

Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε και μία αντιασφυξιογόνα μάσκα, την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα αφαίρεσε από το στρατόπεδο όπου υπηρετεί στη Χίο και συγκεκριμένα από αποθήκη διαβιβαστών, κατά παράβαση του άρθρου 147 του Στρατιωτικού ποινικού κώδικα (κλοπή και υπεξαίρεση στρατιωτικών πραγμάτων).

Σήμερα αναμένονται να οδηγηθούν στο Στρατοδικείο Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου (25.2.2023) μέχρι και σήμερα το πρωί έγιναν δεκάδες συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι σε χρήση ναρκωτικών ουσιών αποδίδεται, σύμφωνα με μαρτυρίες, και η πτώση του νεαρού από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα. Σε άλλη περίπτωση, το πρωί της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων που εντοπίστηκαν με 14 πλαστά χαρτονομίσματα και 9 γραμμάρια χασίς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης | ΕΡΤ

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Καθρέπτης της κοινωνίας και ο στρατός. Άμεσο ξήλωμα χωρίς αναισθητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Greek Army καρναβαλι για παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μικροποσοτητα που τους αφηνουν ολους ελευθερους εσυ του πας για αποταξη...
    Αν ηταν εποπ θα εκανες το ιδιο;
    Αν επερναν μιζα θα εκανες το ιδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποτε για να μπεις στο στρατο και δη Ευελπιδων περνουσες απο κοσκινο .Απο τη στιγμη που μπηκε στις πανελλαδικες και μπορουν να μπαινουν και αλλοεθνεις τα κρουσματα θα πληθαινουν δυστυχως .Αν δεν παρουν ριζικα μετρα τουλαχιστον για τις Ενοπλες Δυναμεις ,θα καταντησει ο Ελληνικος Στρατος καλη ωρα σαν την Αστυνομια που τα κρουσματα διαφθορας ειναι αρκετα και τα διαβαζουμε και τα βλεπουμε καθημερινα.Αμα σαπισει ο κυριοτερος πυλωνας του κρατους ,τελειωσαμε κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ψάρι από την κεφαλή βρωμάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή