Υποσμηναγός βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στη μονάδα του στην Ελευσίνα

Υποσμηναγός βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στη μονάδα του στην Ελευσίνα

Έρευνα για τον θάνατο του 31χρονου μηχανικού αεροσκαφών

Πένθος για την Πολεμική Αεροπορία, καθώς ένας 31χρονος υποσμηναγός βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στη μονάδα του στην Ελευσίνα.

Στο σημείο έχει σπεύσει το εγκληματολογικό της Αστυνομίας προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του 31χρονου μηχανικού αεροσκαφών.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, ο Υποσμηναγός (ΜΑ) Β.Μ, ετών 31, ο οποίος υπηρετούσε στο Κρατικό Εργοστάσιο Αεροσκαφών, στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, βρέθηκε νεκρός εντός της Μονάδας.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Καλό παράδεισο...πάντως δν έχω ακούσει ποτέ γ αυτοτραυματισμο η αυτοκτονία ανώτατου και το απεύχομαι για όλους εννοείται. Κάτι δείχνουν οι αυτόχειρες των κατωτέρω στελεχών. Σίγουρα κάποιοι έβαλαν τέλος γ προσωπικούς λόγους. Αλλά και κάποιοι λόγω του στρατιωτικού περιβάλλοντος. Ανακοπες καρκίνοοι αυτοκτονίες κλπ σε κατώτερα στελέχη. Ακούει κανείς??? Υπάρχουν επιτελείς που διαβάζουν τα σαητ και ενημερώνουν τους αρμόδιους? Ή υπάρχει αδιαφορία για τους υφιστάμενους???,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υποψήφιοι διοικητές μονάδων, υποτίθεται ότι περνούν ψυχοτεχνικα τεστ. Είναι κοινό μυστικό ότι η εξέταση είναι εντελώς επιφανειακή. Με αποτέλεσμα να διοικούν αρκετά άτομα με ψυχολογικά θέματα ή παθήσεις. Αν κάνω λάθος διαψευστεί με.σε μισή ώρα έχει τελειώσει η εξέταση των υποψηφίων διοικητών.ολοι όσοι έχουν θέματα έπειτα,αναλαμβάνουν διοίκηση και τυρρανουν το προσωπικό τους. Τα ξέρουμε όλοι. Και η ιεραρχια. Αλλμσλκον δε τους νοιάζει.ας με διαψεύσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από την εμπειρία μου των 40 χρόνων στις ΕΔ, καταλαβαίνω ότι είσαι τεμπελάκος, κακός και ζηλιάρης!!!!Κανένας σωστός και εργατικός δεν είχε πρόβλημα με το διοικητή του, πλην εξαιρέσεων φυσικά που υπάρχουν πάντοτε. Για ρώτα και κανέναν του ιδιωτικού τομέα να δεις τι γίνεται.....500 ευρω και άχνα δεν μπορείς να πεις σε κανέναν τίποτα....

      Διαγραφή