Μητσοτάκης: Με νέο μισθολόγιο επιβραβεύει τις ΕΔ ενόψει της επόμενης 4ετίας–Τι αναφέρει δημοσίευμα

Μητσοτάκης: Με νέο μισθολόγιο επιβραβεύει τις ΕΔ ενόψει της επόμενης 4ετίας–Τι αναφέρει δημοσίευμα

«Με νέο μισθολόγιο ο Μητσοτάκης επιβραβεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις». Αυτός είναι ένας από τους πρωτοσέλιδους τίτλους της σημερινής έκδοσης της εφημερίδας «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», η οποία επανακυκλοφορεί από τον Δημοσιογραφικό όμιλο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Σε ρεπορτάζ του Σπύρου Μουρελάτου (mourelatos.sp@gmail.com), γίνεται αναφορά στις προθέσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να ανακοινώσει ο ίδιος σήμερα από το βήμα της Βουλής, νέο μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των άοκνων προσπαθειών των ανδρών και γυναικών και των τριών κλάδων των ΕΔ.

Η συζήτηση, όμως για το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ, ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

Δηλωτική της ξεκάθαρης επιδίωξης του Μεγάρου Μαξίμου να μην ανασταλεί η παραγωγή του κυβερνητικού έργου λόγω της εκλογικής αναμονής είναι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να παρέμβει το μεσημέρι στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων», που μεταξύ άλλων διευθετεί και μισθολογικά θέματα των στελεχών των ΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ», ο πρωθυπουργός αναμένεται (αναμένονταν) να προαναγγείλει νέο μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις ενόψει της επόμενης τετραετίας, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των άοκνων προσπαθειών ανδρών και γυναικών και των τριών κλάδων όλη την προηγούμενη τριετία, οπότε η Άγκυρα έχει ανεβάσει αισθητά τα «ντεσιμπέλ» της προκλητικότητας.

Στην ίδια λογική, αυτή της ανταπόδοσης και της ευγνωμοσύνης, εντάσσεται και το επίδομα ειδικών αποστολών, ύψους 25.000.000 ευρώ, που θεσπίζεται για όλους όσοι εμπλέκονται σε ειδικές αποστολές.

Οψόμεθα...

Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

  1. Στα μέσα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ένα καράβι φεύγει από το λιμάνι της Στυλίδας για τη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας μουλάρια του Στρατού. Το ταξίδι λόγω της κακοκαιρίας ήταν αργό, με συνέπεια τα όποια αποθέματα ζωοτροφών να καταναλωθούν πριν το καράβι φθάσει στον προορισμό του. Τα μουλάρια πεινούσαν και αντιδρούσαν. Ανήσυχος ο υπεύθυνος ημιονηγός απευθύνεται στον λοχαγό του για να δώσει λύση. Κι εκείνος, μετά από σκέψη, του λέει: Ανόητε, “Βάρα Νομή”. Ο φαντάρος “Βάρεσε Νομή”. Εθισμένα τότε τα μουλάρια στο γνωστό σάλπισμα που το γνώριζαν πλέον ως ειδοποίηση ότι ήρθε η ώρα να φάνε, ησύχασαν. Σανός όμως δεν υπήρχε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να κάνεις θα φας μαύρο.Δε σε σώνει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί την επόμενη τετραετία θα είσαι πρωθυπουργός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχαχα.... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα.......προς σανοφάγους και δεδομένους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δίδυμο της φωτογραφίας ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι σε κάτι ικανό, το μόνο σίγουρο όμως είναι, ότι είναι ανίκανοι σε κάθε τι που αφορά μέριμνα για το προσωπικό των ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε πίνεις καμιά γκαζόζα ρε Κούλη ? Η πλήρης απογοήτευση είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ και τα νυκτερινά που ψηφίστηκαν με την ΚΥΑ από Δεκέμβριο.... δεν τα δίνουν.... έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη δική μας''επιβράβευση'' θα την αισθανθείς στην κάλπη ''πρωθυπουργέ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέσσερα χρόνια γιατί δεν κάνατε τίποτα απολύτως για το προσωπικό ρε τσακάλια; Τώρα γιατί να σας πιστέψουμε ;

    Οι μισθοί μας είναι ακόμα στην αντιστοιχία με δραχμές. τα οδοιπορικά μας το ίδιο, τα έξοδα μετάθεσης το ίδιο. Νυχτερινή αποζημίωση πήγατε να ρυθμίσετε, μας ξεφτιλίσατε. Τρέχουμε στα δικαστήρια για θέματα που έπρεπε να τα ρυθμίζει απευθείας το υπουργείο. Παροχές στα στελέχη, μηδέν!

    Καταρρακώσατε την ψυχολογία μας και την αξιοπρέπεια μας και έχετε το θράσος τώρα, πριν τις εκλογές να μας μιλάτε για νέο μισθολόγιο ; Πόσο αισχροί μπορεί μα είστε ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! Καταντήσατε τον Έλληνα στρατιωτικό επαίτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ λίγο, πολύ αργά νέο μισθολόγιο κοροϊδία σε 4 χρόνια από τώρα με ουδέτερο οικονομικό αποτύπωμα, πολύ μικρή αύξηση μόνο στα τελευταία κλιμάκια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Τα λέμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα βογκηξουν οι κάλπες από το μαύρο που θα φάτε ρε αναισθητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το αλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

    Δε μας ξεγελατε πια με υποσχέσεις και με θα......

    Ουτε τα δικαιουμενα δεν μας εχετε δωσει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άιντε τι σας περιμένει στην κάλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαν τον καλό παλιό Ελληνικό σινεμά. Πολίτες, "Μα δεν έχουμε θάλασσα κυρ πρόεδρε" Πρόεδρος πολιτικός, "ΘΑ σας φέρουμε και θάλασσα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένα ακόμη προεκλογικό πυροτέχνημα,που χτυπάει όμως στο αίσθημα των ένστολων. Αν η κυβέρνηση ήταν σοβαρή,θα το κοιτούσε στην αρχή της θητείας της,όχι στο τέλος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί να μην κάνει ανακοινώσεις τζάμπα είναι , μήπως θα πληρώσει τίποτε ?
    Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει απολύτως τίποτε , και τώρα ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος , εάν ήθελε τότε που έδωσε τα 600,00 ευρώ θα τα έδινε και στις Ένοπλες δυνάμεις
    αλλά βλέπεις οι Ένοπλες δυνάμεις έκαναν διακοπές στην Μύκονο .
    Επίσης για όσες και όσους δεν θυμούνται τι είχε Ο Μειμαράκης πριν χρόνια για τις αυξήσεις . Δεν είπαμε άμεσα αλλά σε βάθος τετραετίας , αφού οι εκλογές έγιναν
    νωρίτερα δεν έγιναν αυξήσεις .
    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΝΤΑΒΑΝΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σας πήρανε χαμπάρι ακόμα και οι οικογένειες μας. ντροπή σας ρε ! πραγματικά μόνο ντροπή ! καλύτερα μη μιλάτε άλλο, κουραστήκαμε να ακούμε υποσχέσεις και λόγια λόγια λόγια ! θα τα πούμε στις κάλπες, έννοια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κι εμεις θα σας επιβραβευσουμε αναλογα το βραδυ των εκλογων....
    Αντι για ψηφοδέλτιο θα βαλουμε στο φακελλο , ενα ληξιπροθεσμο γραμμάτιο για εισπραξη απο τον κομιστη του μετα την ψηφιση του νεου μισθολογιου μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εδω κοψατε 50% το ΒΟΕΑ των αποστράτων και μας υποσχεστε νεο μισθολογίο ?
    Ποιος περίμενετε να σας πιστεψει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προεκλογικά έλεγες ότι θα σεβαστείς τις όποιες δικαστικές αποφάσεις. Τα αναδρομικά της ΕΑΣ γιατί δεν τα έδωσες μέχρι τώρα. Τι περιμένεις να σε πιστέψουν? Μαύρο από τα ε.ε και ε.α στελέχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νέο μισθολόγιο . Θα δώσει κατά μέσον όρο 50 ευρώ αύξηση από τα οποία τα 30 ευρώ θα τα αφαιρέσει σαν φόρους και κρατήσεις τι θα μας μείνει στην τσέπη; Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς τάζει . Και μετά από ένα χρόνο. Αν βγει βέβαια που το βλέπω φαιδρό. Μαύροοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή