Κως: Συνελήφθησαν 2 στρατιώτες–Έβρισαν και απείλησαν αστυνομικούς ενώ βρέθηκε κάνναβη στην κατοχή τους

Κως: Συνελήφθησαν 2 στρατιώτες–Έβρισαν και απείλησαν αστυνομικούς ενώ βρέθηκε κάνναβη στην κατοχή τους

Δύο στρατιώτες, ηλικίας 31 και 21 ετών συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής (26/02/23), στο νησί της Κω, έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας.

Οι δύο οπλίτες, κατά τον έλεγχο σε βάρος τους, άρχισαν να βρίζουν τους Αστυνομικούς με χυδαίες εκφράσεις, ενώ παράλληλα τους απειλούσαν.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., βρήκαν τελικά στην κατοχή του 31χρονου μία αυτοσχέδια χάρτινα συσκευασία με 0,75 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.

Τελικά και οι δύο οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου μέσα από τα κρατητήρια συνέχισαν να έχουν προκλητική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εξακολουθούσαν να βρίζουν και παράλληλα χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές την συρμάτινη περίφραξη, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε όλες τις υπηρεσίες που συστεγάζονται στο κτίριο.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 10.15 το βράδυ, έπειτα από προφορική εντολή της εισαγγελέως στρατοδικείου Αθηνών, αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr - Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. GREEK ARMY καρναβάλι για παντα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο πάει και διαλύεται το σύμπαν με τους νόμους που έχουμε. Αντε να τους κουμαντάρει πειθαρχικα ο Διοικητής όταν δεν μπορεί να τους κάνει ζαφτι η δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναστάτωση, τους χάλασαν τον ύπνο; ("προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε όλες τις υπηρεσίες που συστεγάζονται στο κτίριο") Στρατονομία δεν έχει το νησί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλήρης, ανεπανόρθωτη διάλυση. Ανθυπολοχαγοί με ναρκωτικά σε καρναβάλι ντυμένοι λούτσοι, στρατιώτες ξυλοκοπούν και βρίζουν χυδαία αστυνόμους, αλλά αφήνονται "λέφτεροι" (σιμητικη πλερια δημοτικιά), κατά τα άλλα κοροϊδεύουμε τους Τούρκους και χλευάζουμε τα κλιπάκια τους για τις ΕΔ τους. Ρε "βλ@μμένοι" θα τολμούσαν τα μεχμετσίκια φανταράκια να βρίσκουν ή να κάνουν πως σηκώνουν χέρι στους τζανταρμάδες στην Τουρκία σε περιοχή των συνόρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα τα φαινόμενα ειναι απολύτως φυσιολογικα να συμβαινουν σε εναν απαξιωμενο στρατό ενος ανυπαρκτου κρατους.
    Φαινόμενα που εκαναν την εμφάνιση τους το 2009 (απαρχη "μνημονιων") και συνεχίζονται μεχρι και σήμερα με την ηθικη απαξιωση που του επιφυλαξαν οι διαδοχικες αυτοονομαζομενες κυβερνήσεις της υποτιθεμενης χωρας που λέγεται Ελλας.
    Και μη χειρότερα..
    Αποκλειστικη ευθύνη εχουν οι εκάστοτε υεθα, πρωθυπουργοί και λοιποι πολιτικοι παραγοντες που περασαν και δεν ακούμπησαν..
    Γραφοντας αυτα, μας ηρθε στο μυαλο μας, ο απιθανος Μπεγλίτης και ο τωρινος Καβαλιώτης..
    Και μη χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη ρε φιλε φταινε τα μνημονια που καποιοι γονεις μεγαλωνουν παιδια-γαιδουρια;

      Διαγραφή