Στον Έβρο αύριο ο Αρχηγός ΓΕΣ–Δείτε γιατί

Στον Έβρο αύριο ο Αρχηγός ΓΕΣ–Δείτε γιατί

Φωτό Αρχείου: Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην ΠΕ/Δ΄ΣΣ το διήμερο 13 και 14 Δεκεμβρίου 2020-Πηγή: ΓΕΣ

Τον Έβρο θα επισκεφθεί αύριο (03-01-2023) ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, για να ευχηθεί στο στρατιωτικό προσωπικό λόγω των εορτών, αλλά και να επιθεωρήσει Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Ο κ. Λαλούσης, που έχει ανακηρυχθεί πριν από μήνες και επίτιμος δημότης του Διδυμοτείχου, πιθανόν να επισκέπτεται για τελευταία φορά την περιοχή μας ως Αρχηγός ΓΕΣ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα αθηναϊκών ιστοσελίδων που ασχολούνται με αμυντικά θέματα, στις έκτακτες κρίσεις που θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Ιανουαρίου, ενδέχεται να αποστρατευθεί και να πάρει άλλος την θέση του.

Να θυμίσουμε τέλος, πως η πρόσφατη διαταγή κατάργησης των τεσσάρων Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του νομού Έβρου, φέρει την δική του υπογραφή ως αρμόδιος Αρχηγός ΓΕΣ, αν και όπως λένε όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες του συγκεκριμένου ζητήματος, αποτελεί πολιτική απόφαση που ήταν υποχρεωμένος να υλοποιήσει.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Γιατί δηλαδή έπρεπε να εφαρμόσει την πολιτική απόφαση;ας βγει ο κ.υεθα να το ανακοινώσει για να αναλάβει το πολιτικό κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποίο πολιτικό κόστος ρε μεγάλε? Δεν φτάνει που αρμεγουν τοσα χρόνια τα στελέχη εκεί πάνω, νοικιάζει ο καθένας ότι τρογλη έχει 350-400€ ... θέλουν να τα περνούν και από τους νεοσύλλεκτους...

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς την ίδια ιδέα είχαν και οι Ρώσοι που έβαλαν νεοσύλλεκτους με κινητά, σε στρατόπεδο στην Α' Γραμμή and the rest is history, στάχτη, μπούρμπερη και καμμένη σάρκα. Ότι πιο άθλιο, ότι πιο άσχετο ήταν η προηγούμενη απόφαση του πιο άχρηστου και ανίκανου ever, του γνωστού φωτοσελφάκια. Άκου λέει "ήταν υποχρεωμένος να εφαρμόσει". Μα καλά τι είναι αυτά που γράφονται με τους Τούρκους έτοιμους να πυροδοτήσουν; Νομίζετε ότι οι Τούρκοι δεν θα τα καιγαν πρώτα πρώτα; Μα καλά υπάρχουν επιτελείς που τελείωσαν ΑΔΙΣΠΟ και ΣΕΘΑ άντε και ΣΔΙΕΠ ( ε όχι και σχολή πολέμου ΣΞ) και υποστηρίζουν την απόφαση κάποιων προηγούμενων ηλίθιων και "αυτιστικών ";) Μα νύχτα αποφοίτησαν ή με σημείωμα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή