Πολεμικό Ναυτικό: Έρχεται επίδομα στα πληρώματα Πολεμικών πλοίων–Δείτε τον πίνακα με ποσά και δικαιούχους

Πολεμικό Ναυτικό: Έρχεται επίδομα στα πληρώματα Πολεμικών πλοίων–Δείτε τον πίνακα με ποσά και δικαιούχους

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, «στα σκαριά» βρίσκεται η χορήγηση για το ετήσιο επίδομα στελεχών που υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό και πιο συγκεκριμένα στα πληρώματα των πολεμικών πλοίων που βρίσκονται σε αποστολή, κάτι που είχε μεταξύ άλλων ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην 86η ΔΕΘ, με το συνολικό ύψος του επιδόματος να ανέρχεται σε 19 εκατομμύρια ευρώ.

Η χορήγηση του θα γίνει έπειτα από την κατάθεση σχετικής τροπολογία που θα περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.

Μετά τη νομοθετική ρύθμιση αναμένεται να εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργείων Οικονομικών και Άμυνας, στην οποία θα προσδιορίζονται οι δικαιούχοι και το ύψος που θα έχει το επίδομα, ανάλογα με τη θέση και το βαθμό των στελεχών.

Η γνωστοποίηση εκ μέρους του υπουργείου Οικονομικών της χορήγησης του επιδόματος έχει προκαλέσει αναστάτωση στους διαδρόμους του Υπουργείου Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στελέχη των άλλων κλάδων διαμαρτύρονται, γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται στους δικαιούχους του επιδόματος, παρότι μετέχουν σε αποστολές υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας.

Σύμφωνα με το militaire.gr αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρουν ως επίδομα Στόλου τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων.

Δείτε τον Πίνακα:

Κλικ για μεγέθυνση:

Διευκρινήσεις για τα ποσά

Οι πιέσεις του ΓΕΕΘΑ για να μοιραστούν τα ποσά για τα πλεύσιμα και στις Ειδικές Δυνάμεις θα συμπιέσει σημαντικά τα ποσά που φαίνονται στον παραπάνω πίνακα, διευκρινίζουν πηγές του ΥΠΕΘΑ. Ο πίνακας απεικονίζει την πρόταση που υπήρχε από το ΓΕΝ, ωστόσο το θέμα που έχει προκαλέσει το ΓΕΕΘΑ θα κόψει τα ποσά της εισήγησης.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Τώρα είναι όλα καλά με τις διαρροές? Δεν υπάρχει πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι... Επίδομα.. στο τσουβαλι όλοι.. είτε δέκα μέρες θάλασσα είτε ένα μήνα το ίδιο και το αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα η διαρροή είναι από το γραφείο του υπουργού.. κάτι έλεγαν παλιότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει ξαναυπάρξει (εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι) αντίστοιχο μένος με αυτό του @@@@ προς το προσωπικό του ΠΝ. Εμμονή να ρημάξει το επίδομα. Όποιος είναι α...τος δεν κοιτάζει να κόψει για να φάνε και άλλοι κοιτάζει να μεγαλώσει την πίτα. Μετά την παντελή αποτυχία του με την νυχτερινή αποζημίωση θα κάνει τώρα μαντάρα και τα πλεύσιμα. Ο Θεός να φυλάξοι μην έχουμε τίποτα άλλα με αυτόν επάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ...ο υπουργός μας την έφερε.. Νυχτερινή αποζημίωση ούτε φυλλάδιο να μοιράζαμε.. πλευσιμα γιαλαντζι.. η παραίτηση σύννεφο..

      Διαγραφή
  5. ετησιο? Πραγματικα ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή