ΜΤΣ: Δείτε Ανακοίνωση Καταβολής ΒΟΕΑ μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022-Ημερομηνίες

ΜΤΣ: Δείτε Ανακοίνωση Καταβολής ΒΟΕΑ μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022-Ημερομηνίες

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει τη χορήγηση του ΒΟΕΑ για τον μήνα Οκτώβριο του έτους 2022, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου.

Για τα τέκνα που υπέβαλαν αίτηση κατά τον μήνα Οκτώβριο του έτους 2022, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους και με την ένδειξη: «Για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης», το αργότερο μέχρι 17-01-2023 και να έχει ισχύ, τουλάχιστον μέχρι 03-02-2023.

Τρόποι αποστολής της φορολογικής ενημερότητας: ταχυαποστολή (courier) ή FAX: 2103233375 ή μέσω e-mail: mts-voithimata@army.gr (σε μορφή pdf)

Σας γνωρίζουμε ότι η παραλαβή ή μη των φορολογικών ενημεροτήτων μέσω ταχυαποστολής (courier) πιστοποιείται από τις αρμόδιες εταιρείες ταχυαποστολών.


Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση:

Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 – Αθήνα
Με την ένδειξη Φορολογική Ενημερότητα για ΒΟΕΑ.

Αθήνα, 03 Ιαν 2023

-Ο-
Γενικός Διευθυντής του ΜΤΣ
Ταξχος Δημήτριος Αντώνογλου

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Πότε θα δώσετε τα υπόλοιπα μας ρεεεεεεεε. Πέρασαν δύο χρόνια. Κουλη εσύ θα την πληρώσεις την νύφη. Στις εκλογές θα βγάλουμε Τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε τυχερός! Εγώ είμαι στα 7 έτη για το υπόλοιπο ποσό!

      Διαγραφή
    2. Καλέ εγώ είμαι ήδη στα 4 χρόνια, άρα έχω ακόμα μπροστά μου... Λογικά θα τα πάρουν τα παιδιά μου μόλις μπουν φαντάροι

      Διαγραφή
  2. Κάποιοι κάποια στιγμή πρέπει να λογοδοτήσουν. Γιατί άφησαν απλήρωτα τα ΒΟΕΑ Οκτ 22? Ακόμη και ο Νοε θα μπορούσε να έχει πληρωθεί μέσα στο 22. Τα ποσά που δεν πληρώθηκαν και μεταφέρθηκαν για το επόμενο έτος τι θα γίνουν? ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. Γι'αυτό πετσοκόβουν το ΒΟΕΑ για ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο για να δίνουν στους απόστρατους κανονικά ΒΟΕΑ που δεν δίνουν ούτε το ένα δέκατο των κρατήσεων των εν ενεργεία
      αναγκάζονται να καθηστεριυν τα δικά μας ΒΟΕΑ
      Να σταματήσουν και τα μερίσματα και να δίνουν μόνο ΒΟΕΑ στους απόστρατους που κερδίζουν 1000% αυτό είναι σωστό

      Διαγραφή
  3. Έπρεπε να δοθεί έκτακτο μέρισμα στους απόστρατους σε βάρος του ΒΟΕΑ των παιδιών μας...
    Αυτά γίνονται όταν κάποια κάνουν πολιτική και δεν υπηρετούν με αίσθημα ευθύνης τη θέση που τους δόθηκε...
    Και βέβαια τα χειρότερα είναι μπροστά μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά να πάνε ..να κουρευτούν ..... οι 65.000 απόστρατοι ...που περνούν ψίχουλα σε σχέση με το Ναυτικό και την αεροπορία ....σημασία έχει να πάρουν το ΒΟΕΑ τα παιδιά μας ένα μήνα νωρίτερα.....και κυρίως να μην χάσουμε τα κεκτημένα ....και μπράβο μας
      Ζήτω το ΕΘΝΟΣ και οι απόστρατοι αλλά κυρίως τα παιδιά μας που θέλουμε να δώσουμε 1.000 και να πάρουμε 10.000 σε βάρος των άλλων αποστράτων

      Διαγραφή
    2. Τα χειρότερα προφανώς και είναι μπροστά μας. Η μόνη ελπίδα οι εκλογές, τον μπούλο η ΝΔ και εν συνεχεία δρόμο οι Αρχιπελαγίτες και οι διορισμένοι ανίκανοι Πρόεδροι.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Πριν δέκα χρόνια υπήρχε ένας άλλος οικονομολόγος στο ΜΤΣ που έλεγε, αφήστε τα μερίσματα να σώσουμε το ΒΟΕΑ. Προφανώς τότε θα το έπαιρναν τα παιδιά του. Τώρα μας λένε αφήστε το ΒΟΕΑ να σώσουμε τα μερίσματα. Μείωση 75% στα μερίσματα των από διοικητικό βαθμό Σχη και άνω για να σωθεί το ΒΟΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπακαλίστικος τρόπος που υιοθετήθηκε για το πετσόκομμα του ΒΟΕΑ αποσκοπεί αποκλειστικά στην εξασφάλιση ποσών για τη χρηματοδότηση του μερίσματος και της αύξησης των μεριδίων των ανωτάτων και αφήστε τις μπαρούφες.

      Διαγραφή
  5. Εντάξει παιδιά κόψτε το όλο τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή