ΥΕΘΑ στο Newsbomb.gr: Έρχονται νέο μισθολόγιο και νυκτερινά στις ΕΔ-13ο μέρισμα σε απόστρατους ΜΤΣ-Εναρμονίζεται μισθολογικό ΕΜΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΥΕΘΑ στο Newsbomb.gr: Έρχονται νέο μισθολόγιο και νυκτερινά στις ΕΔ-13ο μέρισμα σε απόστρατους ΜΤΣ-Εναρμονίζεται μισθολογικό ΕΜΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα στην Άγκυρα με φόντο την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο στέλνει ο υπουργός Άμυνας, σε συνέντευξή του στο Newsbomb.gr και την εκπομπή Meeting Point με την Όλγα Τρέμη – Τι αναφέρει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για τα εξοπλιστικά, τις Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και τις εξελίξεις στο μισθολόγιο του προσωπικού, νυχτερινά, επίδομα πληρωμάτων ΠΝ, Μισθολογικό ΕΜΘ, 13ο μέρισμα στους απόστρατους ΜΤΣ

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Newsbomb.gr παραχώρησε ο υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή Meeting Point με την Όλγα Τρέμη, ο επικεφαλής της πολιτικής ηγεσίας του ελληνικού «Πενταγώνου» αναφέρεται στο τεταμένο κλίμα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας, τις συμμαχίες με χώρες - «κλειδιά», τα προγράμματα που θα ενισχύσουν την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τις εξελίξεις στην στρατιωτική ηγεσία, με δεδομένο ότι λήγει η θητεία ορισμένων Αρχηγών.

Αναφορικά με της ένταση στα ελληνοτουρκικά, ο κ. Παναγιωτόπουλος επισημαίνει πως τον προβληματίζει η αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας, ωστόσο, τονίζει πως η Ελλάδα παραμένει σε εγρήγορση και ενισχύει την αποτρεπτικής της ισχύ. «Προετοιμαζόμαστε για όλα τα σενάρια. Υπάρχει ο κίνδυνος και γι’ αυτό ενισχύουμε την αποτρεπτική μας ισχύ», σημειώνει ο κ. Παναγιωτόπουλος, διαμηνύοντας πως «το κόστος για όποιον επιχειρήσει εχθρική ενέργεια θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το όποιο όφελος».

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το διάταγμα του προέδρου της Αιγύπτου, Στρατηγού Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, με το οποίο η Αίγυπτος οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορά της προς τη δύση και παράλληλα καταργεί επί της ουσίας το μνημόνιο που υπέγραψαν το 2019 η Τουρκία και η κυβέρνηση της Τρίπολης, ο κ. Παναγιωτόπουλος το χαρακτηρίζει ως μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη καταδίκης του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου από την πλευρά του Καΐρου. Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι σχέσεις μας με τους Αιγύπτιους είναι πολύ στενές, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για σημαντική πρόοδο η υπογραφή από Ελλάδα και Αίγυπτο μνημονίου συνεργασίας για έρευνα και διάσωση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας χαρακτηρίζει «καλό νέο» την επανενεργοποίηση του καναλιού επικοινωνίας των διπλωματικών συμβούλων του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας πως και ο δίαυλος επικοινωνίας ο δικός του με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ παραμένει ενεργός. «Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στις διυπουργικές του ΝΑΤΟ», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας πως ανταλλάσσει μηνύματα κατά καιρούς με τον Τούρκο ομόλογό του. «Πρέπει να παραμείνει ανοιχτό αυτό το κανάλι επικοινωνίας σε επίπεδο υπουργών Άμυνας, γιατί σε περίπτωση κρίσης μπορεί να αναληφθούν ενέργειες ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση», ισχυρίστηκε.

Αναφορικά με τις Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο κ. Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε πως θα γίνουν κανονικά τον Ιανουάριο, όπως προβλέπεται, ενώ απαντά και στα όσα φημολογούνται περί συγκρουσιακών σχέσεων στο ελληνικό «Πεντάγωνο», μεταξύ μελών της στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά και τις σχέσεις του ίδιου με τους Αρχηγούς των Επιτελείων. «Η πολιτική ηγεσία στηρίζει απόλυτα τη στρατιωτική σε όλα τα επίπεδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συντηρείται αυτή η παραφιλολογία», είπε ο υπουργός Άμυνας. Ερωτηθείς αν είναι ψευδή τα όσα γράφονται περί κακών σχέσεων του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Αρχηγό ΓΕΝ, αλλά και δυσκολιών στη συνεργασία του ιδίου με τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε: «Είναι εντελώς ανακριβή. Η συνεργασία δεν είναι πάντα δεδομένη. Πρόβλημα θα υπήρχε αν συμφωνούσαμε σε όλα. Ένας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπως και ένας Αρχηγός Γενικού Επιτελείου είναι ασφαλώς αξιωματικοί με ισχυρές προσωπικότητες και ηγετικά προσόντα. Η ζύμωση όμως με την πολιτική ηγεσία, μέσα από μια δημιουργική συζήτηση, φέρνει πάντα αποτέλεσμα. Και εγώ κρατάω αυτό, ότι η συνεργασία μας είναι αγαστή, δουλεύει και φέρνει αποτελέσματα. Και όταν είναι να πάρουμε αποφάσεις κρίσιμες, δύσκολες, που έχουν αντίκτυπο στην εθνική ασφάλεια, αυτές οι αποφάσεις γίνονται μετά από ενδελεχή επεξεργασία. Πάνω σε αυτή τη διαδικασία προκύπτουν και γνώμες που δεν ταυτίζονται η μία με την άλλη. Το ζητούμενο όμως είναι να καταλήγεις με όρους ομοφωνίας στη σωστή απόφαση. Και αυτό νομίζω ότι γίνεται, ακόμα και μέσα σε συνθήκες έντασης που βιώνουμε».

Όσον αφορά τα εξοπλιστικά, ο επικεφαλής της πολιτικής ηγεσίας του ελληνικού «Πενταγώνου» αναφέρει πως «είμαστε κοντά στην απόκτηση 3+1 κορβετών», τονίζοντας πως οι προτάσεις Γάλλων και Ιταλών ικανοποιούν τις απαιτήσεις του Πολεμικού Ναυτικού. Παράλληλα, επισημαίνει με νόημα πως «η χώρα μας θα επιθυμούσε κάθε μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα να συνοδεύεται από αμυντική συνεργασία».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος απαντά και στις πληροφορίες που θέλουν τη χώρα μας να της έχει τεθεί το αίτημα παραχώρησης στην Ουκρανία του στρατηγικής σημασίας αντιαεροπορικού οπλικού συστήματος, S-300. «Δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση η αποστολή των S-300 στην Ουκρανία. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε καμία πρόθεση να αποδυναμώσουμε με κανέναν τρόπο την αμυντική μας διάταξη. Υπάρχουν σενάρια, αλλά δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση για αντικατάσταση αμυντικών συστημάτων».

Αναφορικά με το μισθολογικό στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως έχουν ληφθεί αποφάσεις για καταβολή νυχτερινών και για επίδομα στα πληρώματα του Πολεμικού Ναυτικού που είναι σε αποστολή, ενώ προανήγγειλε νέο μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, το οποίο επεξεργάζεται το ΓΕΕΘΑ και θα υποβληθεί το επόμενο διάστημα στο ΥΠΟΙΚ.

Ειδικότερα, στο 31:49 του Βίντεο απαντά γιατί δεν πήραν τα 600 ευρώ οι Στρατιωτικοί... (Πέταξε το μπαλάκι στο ΥΠΟΙΚ...).

Ανέφερε ότι ήδη έχουν ληφθεί αποφάσεις για καταβολή των νυκτερινών και για την καταβολή επιδόματος στα πληρώματα ΠΝ που είναι σε αποστολή, το οποίο θα εισαχθεί σε νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ. Ακόμη είπε ότι εναρμονίζεται η θετική βαθμολογική εξέλιξη με τη θετική Μισθολογική στους ΕΜΘ (σ.σ. Σε κάποιο σημείο στο 34:57 τους αποκάλεσε όπως και ο Πρωθυπουργός, Εθελοντές Μακράς Διαρκείας). Είπε για τα οδοιπορικά 6 ΗΕΕ που δόθηκαν ότι είναι 180 ευρώ...

Για τους απόστρατους: Είπε ότι παίρνουμε μέτρα για την δυνατότητα καταβολής μερίσματος εκτάκτου, 13ου μάλλον μερίσματος, στους δικαιούχους αποστράτους του ΜΤΣ και μάλιστα με αναδρομική ισχύ για το 2022. Τόνισε ότι και οι απόστρατοι έχουν αιτήματα από πολύ καιρό ανικανοποίητα με οικονομικό αποτύπωμα.

Δείτε το βίντεο με όλη την εκπομπή Meeting Point του Newsbomb.gr με καλεσμένο τον υπουργό Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο:

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

52 Σχόλια

  1. Όλο αερολογιες κ θα, άλλη μια απαξιωση για τις ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάρα νομή, και σιωπούν τα ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ ωχ ωχ..
    Ωχ ωχ ωχ..
    Ωχ ωχ ωχ..
    Καταλαβαμε πολυ καλά..
    Οταν οι πολιτικοι παραγοντες μιλουν για ειδικο μισθολόγιο Στρατιωτικου Προσωπικου, παμε για αγριο πετσοκομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή με 12,60 ευρώ καθαρα την 24ωρη υπηρεσία, 80-250 ευρώ δέκατο τρίτο μέρισμα για τους μερισματουχους του ΜΤΣ που θα δοθεί υπό προϋποθέσεις (ανάλογα με τα οικονομικά του εννιαμηνου κάθε έτους του ΜΤΣ)και χορήγηση μάλλον κάποιου επιπλέον μισθολογικού κλιμακίου στους ΕΜΘ όταν γίνουν ανθυπολοχαγοί και υπολοχαγοι, όλα καλά...??? Καλό είναι τα ΜΜΕ να μην αναπαράγουν ειδήσεις περί ευδαιμονίας των στρατιωτικών και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινωνικό σύνολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε βλέπω να αναφέρεσαι ότι κάποιοι θα γίνουν ταγματάρχες πολύ νωρίτερα εις βάρος των υπολοίπων

      Διαγραφή
  5. Αν επεξεργάζεται το νέο μισθολόγιο το ΓΕΕΘΑ ειλικρινά σωθήκαμε. Γιατί δεν λέει ο κος Υπουργός αν έχει εγκριθεί το όποιο επιπρόσθετο κόστος του νέου μισθολογίου από το Οικονομικών? Αν δεν δώσει το οκ το Οικονομικών τα υπόλοιπα είναι λόγια των εκλογών. Απλά στη θέση του θα ντρεπόμουν να λέω ότι οι Στρατιωτικοί θα πάρουν νυχτερινά. Θα μου πείτε που χάθηκε η ντροπή να τη βρουν στη ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι γνωστό ότι το υπ.οικ δε συμπαθεί τους στρατιωτικούς.Ελπιζω την ώρα της κάλπης να το θυμάστε.Τα 600 γίνανε 13ομερισμα, προαγωγές κ άλλων αχρειαστων Ταγματαρχων,γενικά πήγαν σε αυτούς που κλαίγονται μέρα νύχτα.Οσον αφορά το μισθολόγιο το τσεκούρι έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν το ΥΠΕΘΑ κατεβάζει τα σώβ...κα στο ΟΙΚ/ΚΩΝ μην περιμένετε προκοπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέο μισθολόγιο χαντακωμα στρατιωτικών κ όλοι οι αστυνομικοί από το Δ στο Γ και σκεφτείτε που θα βρεθούν τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ προτείνω να σχολιάσει την συνέντευξη ο κύριος της 1995 ασσυ δεν ξέρω ποιού κλάδου ήταν,που άναψε κερί για τον κ.υεθα επειδή θα τον κάνει ταγματαρχη,όπως έστειλε την επιστολή του,στο κράνος.
    Οι συμμαθητές του άραγε τι λένε; είναι τρισευτυχισμενοι όλοι τώρα που θα προαχθούν;όλα καλά; άλλωστε αν είσαι ταγματάρχης είναι όλα λυμένα. Ούτε υγεία χρειάζεσαι ούτε λεφτά ούτε συναδέλφους.εχεις σωθεί πλευρά πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε'σύ, άδεια πήρες από τον προϊστάμενο σου τον Κο ΑΓΕΕΘΑ πριν μιλήσεις σε δημοσιογράφο; Για μαζέψουν λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς οι απόστρατοι είναι αυτοί που θα κάνουν μεγάλη ζημιά στην παράταξή σας. Παραδοσιακοί παλαιοί απόστρατοι βλέπω να σας γυρίζουν την πλάτη. Το περιβόητο πολυνομοσχέδιο για τη μέριμνα του προσωπικού, αφού το λιβανίζατε δύο και πλέον έτη, το καταθέσατε σε δημόσια διαβούλευση, μισό και κουτσουρεμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το πράγμα που δινουν συνέντευξης και λένε σερολογιες κάποια στιγμή να σταματήσει ,απευθύνονται πλέων σε ανθρώπους νοημοντες και όχι σε πρόβατα όπως κάναμε σε παλιές δεκαετίες , αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζάμπα τα λες τζάμπα τα ακούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μας έχει χορτάσει ψέμα και φανφάρες ο κ υπουργός, ούτε τους Εθελοντές Μακράς Θητείας ή ΕΜΘ δεν ξέρει, τους λέει Διαρκείας!!! Μάλλον για την ψήφο, τους λέει ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ότι θα τους έχει ΠΑΝΤΑ!!! Το ποσό που λέει 180 είναι 154 τόσα πληρώθηκαν μας χρωστάει και άλλα!!! πότε θα τα βάλει;;;; θα έρθει η ώρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς άκουσε το κ ΥΕΘΑ και πραγματικά με έπιασε απελπισία. Ποιό μισθολόγιο ξεφουρνίζει πάλι, λίγο τσίπα ντροπής δεν έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νικολάκη δώστα όλα, ψήφο δεν παίρνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο θεόσ να σε φυλάει
    Απ' αυτόν που σου μιλάει
    Κι άλλα έχει στο μυαλό...
    Το πρόσωπο του καθενόσ
    Είναι ψυχήσ καθρέφτησ
    Εκτεθειμένοσ και γυμνόσ
    Αυτόσ που είναι αληθινόσ
    Κι αυτόσ που είναι ψεύτησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα περι νεου δικαιοτερου στρατιωτικου μισθολογιου τα υποσχονταν στους στρατιωτικους συνδικαλιστες απο το 2017 και παραμονες εκλογων του 2023 θα πουν οτι το μισθολογιο ειναι ετοιμο και να τους ξαναψηφισουν για να το εφαρμοσουν κι οταν ξαναγινουν εξουσια τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου και που σας ειδα που σας ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν προκειται να εφαρμοσουν νεο στρατιωτικο μισθολογιο διοτι αυτη η εξαγγελια αποτελει παγια προεκλογικη τους παραμυθα.Το εχουμε δει το εργο το 2017 και το ξαναβλεπουμε τωρα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το υπουργείο οικονομικών γνωρίζει άραγε ότι δεν θα υπάρχει αν δεν είναι εξασφαλισμενο το κράτος από εξωτερικούς εχθρούς? Κάποτε το γνώριζε πολύ καλά και κυβερνουσαν χωρίς αυτό το άγχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι δουλειά έχει το υπουργείο οικονομικών με το Στρατό? Τι γελοιότητες είναι αυτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το υπουργείο Εθνικής αμύνης διατάζει. Το υπουργείο οικονομικών ας βρει τη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προεκλογικού πυροτεχνήμστος συνέχεια. Γιατί δεν έφτιαχνε το μισθολογικό νωρίτερα??? Το λέει ένας παραδοσιακός ΝΔκράτης.Φατε μάτια ψάρια για λίγο -κανα χρόνο το πολύ,κι όταν έρθει η επόμενη κυβ,θα τα πάρει πάλι πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι κρίμα Κε Πρωθυπουργέ να έχετε στη παράταξη Υπουργό Εθνικής ¨Άμυνας με ασυνέπεια λόγου και πράξεων έναντι των αποστράτων που εμπαίζονται χρόνια τώρα και δυστυχώς συνεχίζετε και εσείς την άθλια αυτή τακτική!!!!!!!Ντροπή και μόνο ντροπή πρέπει να αισθάνεστε , για όλους αυτούς που εις βάρος των οικογενειών τους αφιέρωσαν τηρώντας τον όρκο τους μέρες και νύχτες χωρίς να πληρώνονται και όλοι εσείς διαχρονικά τους αγνοείτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο προϋπολογισμός κατατεθηκε αν θυμάσαι κ.υπουργε. οι Γερμανοί δεν πρόκειται να δώσουν το οκ για επιπλέον εκατομμύρια ευρώ για νέο μισθολόγιο. Πέραν των ψιχουλων που μας πετάξατε , ουδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ας προσεχαμε. Στη κρίση λέγαμε δεν πειράζει κρατήστε από εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε καημένε, πήρες της άδεια από τον προϊστάμενο σου τον κο ΑΓΕΕΘΑ για να μας αραδιάσεις άρες μάρες κουκουνάρες όπως του χριστουγεννιάτικου ελάτου; Τι νομοσχέδια να φέρεις και τι μισθολόγια να συντάξεις; Έτσι και αλλιώς είσαι παρελθόν και το μόνο επάγγελμα που ίσως κανείς στο μέλλον είναι αυτό της περισυλλογής ελαιοκάρπων στην γκαβάλα. Απλώς δεν το έχεις καταλάβει ακόμη ότι είσαι αόρατος πολιτικά και υπολογιστικά στο "γίγνεσθαι"! Άντε τώρα να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου και καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΠΟΤΕ,ΛΕΩ ΚΑΠΟΤΕ,ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕΡΙΣΜΑ Μ.Τ.Σ ΠΕΡΙΠΟΥ 260 ΕΥΡΩ.ΣΗΜΕΡΑ 89 ΕΥΡΩ.ΓΙΑ, ΛΥΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αστυνομία ανανέωσε όλο τον στόλο της, ότι ζητάνε μισθολογικά το παίρνουν χωρίς δυσκολία μέχρι κ οι σωφρονιστικοί πήραν έλεος, εκεί δεν υπάρχει το υπ.οικ;; Στις Ένοπλες Δυνάμεις όμως κρύβεσαι πίσω από αυτό.Η εύκολη λύση.Οσον αφορά τον Σκυλακάκη είναι ότι χειρότερο υπάρχει.Μακαρι να σας ξαναδούμε στην Βουλή ούτε απ έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τραπεζικός υπάλληλος σύνταξη 2000, μέσα στο αιρκοντίσιον δίπλα στο σπίτι του και στα κτήματά του. Ο κακομοίρης ο Σχης 1380 με το μέρισμα και είχε γυρίσει όλα τα νησιά. Μονό τόσα του λέει αφού τον δούλευε γελώντας ειρωνικά μέσα στο ελαιοτριβείο. Ακόμα και στις ελιές 2 τόνους ο τραπεζικός, χωρίς να κοπεί στο ελάχιστο η σύνταξη, 3 ντενεκέδες ο Σχης. Ούτε για το λάδι της χρονιάς. Ακόμη και στο λάδι κακομοίρηδες και ζητιάνοι. Αλλά ξέρουμε εμείς! Ας είναι καλά κάποιοί "συνάδελφοι", που μας έχουν μάθει στο ψωμί και ελιά. Ποιος είπε ότι φταίνε οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο προυπολογισμος εχει βγει με κουκια μετρημενα κι αυτοι λενε πως...κουκια υπαρχουν...για το νεο δικαιο στρατιωτικο μισθολογιο που ειχαν υποσχεθει το...2017.Το τεταρτο οικονομικο ραιχ το ρωτησαν η απλα παλι νομιζουν οτι απευθυνονται σε αφελεις?Τα ιδια μας ελεγαν και το 2017 αλλα τωρα που εφθασε ο κομπος στο χτενι αν δεν υπαρξει και αυτην την φορα το πολυδιαφημιζομενο νεο δικαιοτερο στρατιωτικο μισθολογιο ΠΡΙΝ τις εκλογες...οι εξαπατημενοι στρατιωτικοι θα τους το εξηγησουν το ονειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζεις ότι όποιος έχει συμφέροντα από κάποιο μεγάλο κόμμα,δε θα το ξαναψηφίσει??? Οι εκλογές δεν είναι η γιατρειά όλων των προβλημάτων.

      Διαγραφή
  32. Υπουργέ, τι γίνεται ρε με το Α/Δ Χρυσούπολης; χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολυ....επεξεργασια πεφτει κι ετσι θα πανε τους στρατιωτικους μεχρι τις εκλογες με την ιδια.....δεσμευση του 2017 περι εφαρμογης νεου δικαιοτερου μισθολογιου.Το αρχηγειο που υποτιθεται πως κανει την...επεξεργασια γιατι δεν δημοσιευει την οικονομοτεχνικη του μελετη...λες και δεν υπαρχει η λες και λογαριαζει χωρις τον ξενοδοχο που ειναι το υπουργειο οικονομικων?Μηπως...επεξεργαζονται τους στρατιωτικους που μονο γι αυτους ισχυουν δημοσιονομικοι περιορισμοι?Μην ξεχναμε και το γεγονος πως ολοι οι υπολοιποι δημοσιοι υπαλληλοι που εργαζονται και με νυχτερινα ωραρια αμοιβονται αδιακριτως και χωρις....αστερισκους που ισχυουν μονο για τους στρατιωτικους οπως και για τις κατηγοριες στρατιωτικων που δεν υπαγονται σε βαρεα και ανθυγεινα που υπαγονται ολοι οι αλλοι υπαλληλοι δημοσιου. Εν πασει περιπτωσει αν ολες αυτες οι αδικιες κοστισουν εκλογικα στο κυβερνων κομμα υπευθυνοι θα ειναι οι αρμοδιοι κυβερνητικοι συμβουλοι που για να πουλησουν καλυτερα την δουλεια τους...επεξεργαζονται τον πρωθυπουργο που νομιζε οτι δεν θα εμπαιναν...αστερισκοι στις εξαγγελιες του για τους στρατιωτικους.Ας προσεχε κι ας διαβαζε εκεινος τις εγγραφες διαμαρτυριες των συνδικαλιστων που δεν φθανουν στα χερια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μιλάμε ορισμένοι έχετε σκάσει από το κακό σας που οι Τάξεις 93,94 και 95 θα γίνουμε Ταγματάρχες. Είτε το θέλετε είτε οχι θα γίνουμε σύντομα, νόμιμα και όμορφα. Και στα 34 θα γίνουμε Αντισυνταγματαρχες, πάλι είτε το θέλετε είτε όχι. Υπομονή να έχετε και γερό στομάχι. Θα το χωνεψετε με καμία σοδα παραπάνω. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Ετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπορούμε να συμφωνήσουμε, όλοι εμείς σε κάτι μια φορά? Μπορούμε να τους στείλουμε στον αγύριστο? Όλα ταλλα είναι λόγια λόγια λόγια! Τι άλλων αποδειξεων έχουμε, ανάγκη για να καταλάβουμε ότι μας περιπαιζουν, χρόνια τώρα, πριν τα μνημονια, τα μνημονια ήταν το κερασάκι στην τούρτα, για να βγάλουν την χολή τους πάνω μας! Τι δεν καταλαβαίνουμε πλέον? Ότι είμαστε για όλους αυτούς αγκάθι στο μάτι τους? Μα μας το δείχνουν με τον χειρότερο τρόπο, το ποσό μας απεχθάνονται, δια του ΥΕΘΑ! Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι ο ήλιος, εχει δύσει για την παράταξη αυτή! Πρέπει να βρούμε το κουράγιο, ναι, το κουράγιο, να τους γυρίσουμε την παλάμη στο πρόσωπο, αυτή που έχουν τεταμενη για χαστούκι, σε κάθε ευκαιρία κ όταν μπορούν το κάνουν! Αν κάποιοι βλέπετε, οτι υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν, τακτική απέναντι μας, οι νυν η οι πρώιν, αποδείξτε το κ πέστε το κ σε μένα! Εγώ δεν βλέπω, καμία τέτοια προοπτική, κάτι τους πειράζει, φαίνεται καθαρά ότι έχουν κάποια αλλεργία, κατά πως έχει αποδειχτεί, στα τελευταία πενήντα χρόνια, στο άκουσμα κ μόνο της λέξης "στρατιωτικός"! Οπότε τι περιμένουμε? Μόνο τις εκλογές, έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και οι γείτονες παρακολουθούν την απαξίωση και την κοροϊδία των στρατιωτικών από την κυβέρνηση. Παραιτήσεις από πολλούς ειδικά στον Στόλο και σε 2 χρόνια ο Έβρος αδειάζει από 2000+ έμπειρους ΕΠ.ΟΠ που αποστρατεύονται.Μαύρο δαγκωτό,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εκεί στην κυβέρνηση να ξέρετε πως θα πέσει πολύ μαύρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θα ήταν ορθό και δίκαιο, να εξετασθεί η ένταξη στο υπό επεξεργασία νέο μισθολόγιο των ΕΔ της οικονομικής αποζημίωσης των ακαδημαϊκών τίτλων που αποκτούν τα στελέχη, όπως γίνεται και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα. Αναφέρομαι στα πανεπιστημιακά πτυχία, τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους που είναι συναφή με το στρατιωτικό επάγγελμα, καθώς με την απόκτηση αυτών, ουσιαστικά τα στελέχη αυξάνουν το γνωστικό τους επίπεδο και κατά συνέπεια το επίπεδο εργασίας που προσφέρουν, με τελικό αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας του έργου των ΕΔ. Αυτό θα πρέπει να αναγνωρίζεται εμπράκτως και να ανταμείβεται από την Υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μας δίνει ένα 13ο μέρισμα αλλά ταυτόχρονα ήδη με ΚΥΑ που ήδη δημοσιεύτηκε περικοπτει, ακούστε το καλά, το ΒΟΕΑ των παιδιών μας έως και 50% αυτή η άθλια και σιχαμερη παρέα της κυβέρνησης. Λίγο έμεινε ακόμη... Αντε γιατί πολύ κράτησε, το βράδυ των εκλογών σπιτάκια σας για να μην πω και τίποτε χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θα φατε μαυρο που θα κουδουνιση το κεφαλι σας.και οχι μονο αυτο.
    θα ψηφησω τον αντιπαλο μονο και μονο για να ακουστει η κουδουνα περισσοτερο. 5 ψηφοι ολοι απεναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή