Με εντολή ΥΕΘΑ καταβολή οδοιπορικών εξόδων στο Προσωπικό ΥΠΕΘΑ–Ποιοι εξαιρούνται–Τι λέει το έγγραφο

Με εντολή ΥΕΘΑ καταβολή οδοιπορικών εξόδων στο Προσωπικό ΥΠΕΘΑ–Ποιοι εξαιρούνται–Τι λέει το έγγραφο

1. Εγκρίνεται, κατόπιν εντολής κ. ΥΕΘΑ η καταβολή οδοιπορικών εξόδων στο πλαίσιο κάλυψης υπηρεσιακών κινήσεων ως κατωτέρω:

α. Για το στρατιωτικό προσωπικό (συμπεριλαμβανομένου ΟΒΑ και ΔΕΑ-ΣΕΑ) έξι (6) ημέρες εκτός έδρας, εκ των οποίων η 6η ημέρα λογίζεται ως ημέρα επιστροφής, σύμφωνα με το (γ) σχετικό και την παρ. 2Γ του άρθρου 9 του (α) ομοίου.

β. Για το πολιτικό προσωπικό τέσσερις (4)ημέρες, εκτός έδρας, ως (β) σχετικό.

2. Τα εποπτευόμενα από το ΥΠΕΘΑ Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου παρακαλούνται όπως εξετάσουν τη δυνατότητα καταβολής (σε βάρος των ομοίων Π/Υ) των εν λόγω οδοιπορικών εξόδων που αφορά στο προσωπικό της παρ 1(β) και σε εργαζομένους τους με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, οι οποίοι δεν υπάγονται στο ΥΠΕΘΑ, στο πλαίσιο χρηστής διοίκησης και ίσης μεταχείρισης του προσωπικού.

3. Εξαιρείται και ως εκ τούτου δε θα συμπεριληφθεί στις καταστάσεις των δικαιούχων το προσωπικό που τελεί σε άδεια άνευ αποδοχών, μακρά αναρρωτική άδεια, εκπαιδευτική άδεια, άδεια κύησης, άδεια ανατροφής τέκνου και σε αναστολή καθηκόντων.

Δείτε το σχετικό έγγραφο που δημοσίευσε η ΠΟΜΕΝΣ:

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Στο πλαίσιο χρήστης διοίκησης και ίσης μεταχείρισης 4x 40€ = 160€οι πολίτες και 5 χ 29,35 = 146,75€ + 9,78€ = 156,53€ οι στρατιωτικοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλε κ τις κρατήσεις

      Διαγραφή
    2. + μερικά ψιλα από κάποιες κρατήσεις που καταργούνται ,με 200€ δηλαδή ,που δεν φτάνουν ούτε για τα τέλη κυκλοφορίας, περιμένετε ψήφους;

      Διαγραφή
  2. 600ευρω οι cops η πλεμπα ρέστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτιλισμενοι. Στην αστυνομία 600 και σε εμάς το τριτο το μακρύτερο ε? Κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά ντροπή σας. Στρατηγοί από τα λιντλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτο να τριγυρίζουν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία σε μονάδες και εκδηλώσεις μαζεύοντας άλλο ένα εφάπαξ με τα εκτός έδρας τους και στους υφιστάμενους ρίχνουν ένα ξερό κομματι οπου ίσα ίσα φτάνει για να φουλαρουν μια φορά το αμάξι. Δε ντρεπεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα συναδερφε, θα πάρουν το τρίτο το μακρύτερο στις εκλογές, όσο για τους εν ενέργεια ανωτατους τους έχουμε δει εδώ και χρόνια τί παρτακιδες είναι!

      Διαγραφή
    2. Οι εν ενέργεια ανώτατοι όπου να ναι θα ξεκινήσουν τις επιθεωρήσεις για να βγάλουν και αυτοί κάνα ψιλό.

      Διαγραφή
  6. Ρε ουστ. Ντροπή σας Ιεραρχία από τα λιντλ. Μπράβο στην ηγεσία της αστυνομίας που ενδιαφέρεται για το προσωπικό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 140€ καθαρά.....δεν φτάνουν ούτε για τα διόδια για να πάει μια οικογένεια από Έβρο στα μέρη της για γιορτές!!!!Αν είναι σε νησί άστο καλύτερα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι να εξαιρεθουν οι στρκοι με ΑΑΤ? Δλδ εαν ενας στρκος παρει αδεια ανατροφης τεκνου το μηνα Οκτωβριο δε δικαιουται να παρει ενα μερος αυτου του επιδοματος;



    αεπιδοματος..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δοθούν αναλογικά, σύμφωνα με τους μήνες υπηρέτησης εντός του 2022. Δηλαδή αν κάποιος βγήκε σε αναρρωτική πριν 1 μήνα δεν τα δικαιούται? Είναι ανίκανοι να προσαρμόσουν έναν αναλογικό αλγόριθμο οι οικονομικοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η χειρότερη δουλειά να είσαι στρατιωτικός .
    Σε δύο χρονακια που θα δουν τους εποπ να φεύγουν να δείτε πόσοι ακολουθήσουν ....
    Με 850€ ;;ενοίκια μεταθέσεις ;;;
    Οικονομική εξαθλίωση στις ένοπλες δυνάμεις .
    Δεν μιλάει κανείς για το πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα διαλύσατε όλα. Παραιτουνται σωρηδόν στελέχη και πέρα βρέχει. Βάλτε και άλλους φόρους, κόψτε και άλλο τους μισθούς, βάλτε και άλλες εισφορές αλληλεγγύης που υποτίθεται ότι κόψατε, αλλά μόνο την μία εκ των τριών εισφορών και μάλιστα την μικρότερη έχετε κόψει. Μην φέρνετε το πολυνομοσχέδιο. Έτσι και αλλιώς και να το φέρετε τώρα άχρηστο είναι. Η οργή έχει κατακλύσει το προσωπικό και όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός. Κοροιδεψατε μια, κοροιδεψατε δύο, τέλος όμως. Έρχονται εκλογές και θα πάρετε ότι σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή