Ο 53χρονος ήταν Συνταγματάρχης Οικονομικού–Από το καλοκαίρι είναι εκτός Στρατού και αναμένει το ΦΕΚ αποστρατείας του (BINTEO)

Ο 53χρονος ήταν Συνταγματάρχης Οικονομικού–Από το καλοκαίρι είναι εκτός Στρατού και αναμένει το ΦΕΚ αποστρατείας του (BINTEO)

Ο 53χρονος ήταν Συνταγματάρχης του Οικονομικού, υπηρετούσε σε οικονομική υπηρεσία του Στρατού εντός του λεκανοπεδίου και από το καλοκαίρι βρισκόταν εκτός στρατεύματος όμως, το ΦΕΚ αποστρατείας του, δεν έχει εκδοθεί ακόμα και για αυτό φαινόταν εν ενεργεία.

Πρόσφατα το MEGA, έφερε στο φως μία φωτογραφία ληστή, ο οποίος εισβάλλει σε τραπεζικά υποκαταστήματα και πραγματοποιεί ληστείες υπό την απειλή χειροβομβίδας.

Ο άνδρας έχει ληστέψει επιβεβαιωμένα 2 τραπεζικά υποκαταστήματα σε Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο δράστης φοράει γάντια για να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα. Με το ένα χέρι του κρατά την χειροβομβίδα, ενώ φορά μάσκα προστασίας για τον Covid.

Ο 53χρονος, αφού πηγαίνει στην τράπεζα, κάθεται αρχικά σε κάποιο εσωτερικό ΑΤΜ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει αστυνομία στον χώρο, και αμέσως μετά κατευθύνεται στο ταμείο, βγάζει την χειροβομβίδα και τη δείχνει στον υπάλληλο, ενώ τον απειλεί πως εάν δεν δώσει ό,τι υπάρχει στο ταμείο θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη.

Ο υπάλληλος, μην μπορώντας να αντιδράσει, του δίνει το χρηματικό ποσό του ταμείου, και ο άνδρας συνεχίζει να τον απειλεί να μην πει τίποτα και να μην φωνάξει την αστυνομία.

Ο ληστής, χτυπά με περιοδικότητα κατά το πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα, ενώ αφού κάνει τις ληστείες, φεύγει με τα πόδια.

Χρωστούσε λεφτά

Όπως είπε ο συλληφθείς στους αστυνομικούς, τις τρεις ληστείες τις έκανε επειδή χρωστούσε λεφτά σε τοκογλύφους λόγω του τζόγου.

Οι έρευνες συνεχίζονται, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί η χειροβομβίδα που χρησιμοποιούσε.

ΠΗΓΗ: megatv.com

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

 1. H χειροβομβίδα που κολούσε τώρα?
  Μα είναι απλό...
  Στην ΔΕΗ κατεβάζουν τους διακόπτες.
  Οι αγρότες με τα τρακτέρ.
  Στον ΟΑΣΘ σταματούν τα Λεωφορεία.
  Στον Στρατό παίρνουν μια χειροβομβίδα...
  Το κατά δύναμιν, ότι μπορεί ο καθένας, ότι του παρέχει η υπηρεσία του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή