Ανανεώνεται τον Μάρτιο η θητεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ;;;

Ανανεώνεται τον Μάρτιο η θητεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ;;;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» της 10-12-2022, είναι πολύ πιθανή η ανανέωση της θητείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για ένα ακόμη έτος. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

Όσοι παρακολούθησαν την πρόσφατη ομιλία του Μητσοτάκη στη Βουλή είναι βέβαιο ότι αντιλήφθηκαν την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε ο πρωθυπουργός στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, που αποτελεί πρόσωπο - εγγύηση για τις Ένοπλες Δυνάμεις, σε μια ομολογουμένως δύσκολη για αυτές (και το αξιόμαχο τους) χρονική συγκυρία.

Ο χρόνος που επελέγη να στηριχθεί δημοσίως ο Α/ΓΕΕΘΑ μόνο τυχαίος δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Απεναντίας, και ενόψει των τακτικών κρίσεων που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάρτιο, η αναφορά Μητσοτάκη εξελήφθη και ως ψήφος εμπιστοσύνης για τον Κων/νο Φλώρο.

Από αξιόπιστες κυβερνητικές πηγές προκύπτει ότι η κυβέρνηση θα παρατείνει για ακόμα έναν χρόνο (άλλωστε, δεν υπάρχει δυνατότητα για παραπάνω με βάση τα προβλεπόμενα) τη θητεία του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μάλιστα, ενόψει και των πολιτικών εξελίξεων, δεν αποκλείεται η κρίση Φλώρου να προηγηθεί χρονικά των υπολοίπων.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - SECRET 10/12/2022 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ορθώς η κυβέρνηση και προσωπικά ο κος πρωθυπουργός έχουν αμέριστη εμπιστοσύνη στο πριοσωπο του κου Φλώρου και σωστά πρέπει να παρατείνουν την θητεία του. Έτσι και αλλιώς ακόμη είναι ο καλύτερος, ο καταλληλότερος, ο πιο ικανός για την θέση του ΑΓΕΕΘΑ, ειδικά σε αυτήν την περίοδο. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά υπουργός.... Το έχουν μάθει το έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν να διαβαζουμε, σε αλλη κλιμακα βεβαια, υμνους που απευθυνοταν στον πατερουλη. Επειδη ομως τιμαμε τον βαθμο οχι τον ανθρωπο, τα πραγματα με το ονομα τους, δηλαδη ο απολογισμος θα γινει αργοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή την χρονική στιγμή είναι ο πιο κατάλληλος. Ο επόμενος πρέπει ήδη να επιλεχθεί και να εκπαιδεύεται ανάλογα. Δεν πρέπει σε όλες τις θέσεις να μπαίνουν ουρανοκατέβατοι, αλλά κατάλληλα προετοιμασμένοι. Τώρα κάτι είπα και εγώ. Συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή