Κ. Μαραβέγιας: Να δοθεί το επίδομα 600€ στο σύνολο του προσωπικού ΕΔ-Θα το υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις

Κ. Μαραβέγιας: Να δοθεί το επίδομα 600€ στο σύνολο του προσωπικού ΕΔ-Θα το υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης να στηρίξει έμπρακτα την ελληνική κοινωνία, ώστε να αντιμετωπίσει τις πρωτοφανείς κρίσεις και προκλήσεις, υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, σχολιάζοντας την πρόσφατη εξαγγελία του πρωθυπουργού για τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Ωστόσο, υπογράμμισε την ανάγκη να επεκταθεί το μέτρο στο σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι «ορθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να καταβληθεί έκτακτο δώρο Χριστουγέννων ύψους 600 ευρώ σε πάνω από 60.000 ένστολους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της Πολιτείας για τη συμβολή τους στην επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

Όμως, θεωρώ ότι θα πρέπει να εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε αντίστοιχο μπόνους να δοθεί σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων – στρατιωτικό και πολιτικό – που επίσης έχει συμβάλει τα μέγιστα στη διασφάλιση της σταθερότητας στη χώρα, την τρέχουσα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, και δεν θα πρέπει να νιώθει αδικημένο. Από την πλευρά μου, θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την υλοποίηση αυτής της προοπτικής».

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Ε αφού θα δώσει ο Μαραβέγιας όλες του τις δυνάμεις... Θα γίνει παιδιά!!
    Θα γίνει!!!
    Και θα περιμένουν για καλό και κακό στο 401 με πορτοκαλάδες στα χέρια. Μην έχουμε δράματα χριστουγεννιάτικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον 4093 ΤΙΠΟΤΑ ανίκανοι άνθρωποι που μισήτε τις ΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας γέρασαν..ειμαι 45 και νοιωθω 80...δεν ειναι τα λεφτα..ειναι η εγκαταλειψη και η απαξιωση..σαν τους παππουδες που τους εγκαταλειψαν στα ΚΑΠΗ και στα ιδρυματα.Ας μας δωσουν συνταξη στα 30 τουλαχιστον να βρουμε σαν τους ελεφαντες ενα μερος να πεθανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε ρε τυπάκια, μπόνους και τρίχες κατσαρές γουρουνίσιες. Τον σκυλο...τέτοιο τον ρωτήσατε; Δεν σας βγαίνουν τα ψοφοκουκιά στις πόλεις σας και αποφάσισατε να "βαρέσετε νομή"; Ει ψιτ, να σας πούμε κάτι μυστικό, άσε δεν θα πάρουμε, χόρτάσαμε και από εσάς και από τους άλλους, τέρμα τα βουλευτριλίκια και η πρώτη μούρη στο γκαβούρι, πίσω στη γαλαρία και σιωπή καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σας δώσουμε και εμείς μια επιταγή. Το βράδυ των εκλογών. Χρώματος ΜΑΥΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές τώρα ξυπνήσατε. Για τον αντισυνταγματικό νόμο 4093/12 γιατί μέχρι σήμερα δεν πήρατε καμμία θέση? Ψηφοφόρος πρώτη και τελευταία που σε ψήφισα. Άντε γειά…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας κορόιδευετε ε? Μας λέτε θα σας φέρουμε το πολυνομοσχέδιο αλλά το δούλεμα πάει σύννεφο. Οκ. Θα έρθει η ώρα σας. Όλα εδώ πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντί για διαβούλευση έχουμε μακράς διαρκείας διαδούλευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα θα σου έλεγα κ σένα! Αλλά αρκετά έχεις ακούσει τελευταία! Σιγά που μας λυπηθηκες δηλ, Κ ασχολείσαι με τα 600€, εκλογές έρχονται, είπες να πεις κ συ κάτι, για να δέσει το βύσσινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή