Μπόνους 600€ σε Αστυνομικούς και Λιμενικούς: Πόσους αφορά-Ποιο το συνολικό κόστος-Πότε θα δοθεί

Μπόνους 600€ σε Αστυνομικούς και Λιμενικούς: Πόσους αφορά-Ποιο το συνολικό κόστος-Πότε θα δοθεί

• Θα δοθεί παραμονές των Χριστουγέννων μαζί με τον μισθό τους • Το μέτρο αφορά 53.000 αστυνομικούς και 8.000 λιμενικούς • Το συνολικό κόστος του μέτρου υπολογίζεται σε 37 εκατ. ευρώ

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ 06/12/2022 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Εφάπαξ «μπόνους» 600 ευρώ θα λάβει εντός του μήνα κάθε ένστολος της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού, σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση - έκπληξη του Πρωθυπουργού από την Τρίπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», το έκτακτο «δώρο Χριστουγέννων» για όλους τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς είναι ένα μέτρο συνολικού κόστους 37 εκατ. ευρώ και αφορά περίπου 61.000 υπαλλήλους - οι 53.000 της ΕΛ.ΑΣ. και οι 8.000 του Λιμενικού.

Ανακοινώνοντας ο Πρωθυπουργός τα «600 ευρώ ανά υπάλληλο» σε ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό μαζί με τον μισθό του Δεκεμβρίου, έδωσε καθαρό σήμα στήριξης στους ενστόλους. Για την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, για την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, όπως είπε.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Οι στρατιωτικοι συμβουλοι του Κυριακου θα τον διαβεβαιωσαν οτι οι στρατιωτικοι πλεον πινουν νερο στο ονομα του κι εκεινος μη εχοντας γνωση της πραγματικοτητας κανονισε να ικανοποιησει εκεινους που οι κεφαλες τους ασχολουνται πραγματικα με την μεριμνα προσωπικου και λενε τα πραγματα με το ονομα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή