Μεγάλη πίεση για να δοθούν τα 600€ και στις ΕΔ–Σβήνουν τη φωτιά...

Μεγάλη πίεση για να δοθούν τα 600€ και στις ΕΔ–Σβήνουν τη φωτιά...

Σύμφωνα με χθεσινό (18-12-22) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΟΝ»:

Έκτακτο βοήθημα 600 ευρώ για αστυνομικούς και πυροσβέστες ανακοίνωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης, και εκεί που περίμενε να τον... χειροκροτούν, δεν σταμάτησε να εισπράττει γκρίνια και δυσφορία.

Ήθελαν, δεν ήθελαν, στην κυβέρνηση άρχισαν να σβήνουν τη φωτιά που είχε ανάψει!

Αρχικά ανακοίνωσαν ότι έκτακτο βοήθημα θα δοθεί και στους πυροσβέστες, συνολικού ύψους 8 εκατ. ευρώ, με τη μορφή εκτός έδρας. Και αμέσως μετά ότι θα δοθεί και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους (φυλακές).

Οι μόνοι... παραπονούμενοι είναι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Ωστόσο η πίεση είναι τέτοια που η κυβέρνηση στο τέλος δεν μπορεί παρά να υποκύψει.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΟΝ 18/12/2022 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Ίδρωσε το αυτί του Κούλη , τελειωμένος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα υποκύψει? Δουλευομαστε μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κούλη, έρχεται το 2023 και ξέρεις τι θα σου φέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψήφος οργής και ατομικής αξιοπρέπειας. Η χειρότερη ever κυβέρνηση, ο ανικανότερος (ή ο πιο αδιάφορος) ΥΠΕΘΑ συνύπαρξαν με τον επικεφαλής των ΕΔ που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι με ποιο τρόπο δεν θα πάρουν τα πλεύσιμα το ΠΝ και σε πόσες φωτογραφίες θα μοστράρει. Θα τον ανεχτούμε και αυτόν άλλον ένα χρόνο? Μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΕΣ και ΠΟΜΕΝΣ η λέξη ανικανότητα χάνει το νόημά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ κάναμε αγώνα για εσάς στην κυβέρνηση,μας κάνατε να είμαστε απέναντι σας.Θα το πάρετε το μήνυμα το βράδυ των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά σε όλους σας!
    Απορώ και εξίσταμαι πώς είναι δυνατόν να μην προέβλεψαν ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από τα στελέχη των ΕΔ!
    Το προσωπικό των ΕΔ όχι μόνο εξασφαλίζςι την άμυνα της χώρας, ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ τους δυνητικούς εχθρούς μας να υλοποιήσουν τις απειλές τους, αλλά και συμμετέχει λίαν ενεργά σε όλα τα έργα που έχουν αναλάβει οι λοιποί ένστολοι σε σχέση με την αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας. Να θυμίσουμε ότι, από το 2016, με νόμο, η εν λόγω αποστολή έχει ανατεθεί στην ΕΛΑΣ και στο Λιμενικό, ενώ οι ΕΔ συνδράμουν στην αποτροπή αυτή. Παρά ταύτα, αυτή η αποστολή παρουσιάζεται από την ανώτατη ηγεσία των ΕΔ ως δικό τους έργο, διότι δεν τους απασχολεί καθόλου η εξάντληση του προσωπικού, αλλά μόνο η δική τους προβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά μην δώσετε εσείς στις ΕΔ λες και σας νοιάζει. Μόνο δηλώσεις-φώτο, για πολιτική και τίποτε άλλο. Και τα 158,48 που πηραμε με πόνο ψυχης τα δώσατε. Και μεις όμως θα σας δώσουμε ότι σας αξίζει, χωρίς πόνο ψυχής αλλά με αξιοπρέπεια και οργή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κούλη, δώσε τα 600 αργύρια και τα πρόβατα θα τα ξεχάσουν όλα, στη σειρά για την κάλπη όπως και θα ξεχάσουν όλα τα πρώην δυναμικά σχόλια, τελικά αυτοί που μας κυβερνάνε διαχρονικά μας ξέρουν πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Όλοι οι στρατιωτικοί πάλι ΝΔ θα ψηφίσουν. Αυτοί ήμαστε δυστυχώς...

      Διαγραφή
  10. Οι συμβουλοι του Κυριακου που εβαλαν και τους αστερισκους στην νυχτερινη αποζημιωση και οχι μονο...του ειπαν οτι οι στρατιωιτικοι επιναν ηδη νερο στο ονομα του και δεν χρειαζοταν το προεκλογικο εξακοσαρι.Αν ο ιδιος νομιζει οτι η νυχτερινη αποζημιωση θα αφορα ολες τις περιπτωσεις νυχτερινης απασχολησης τοτε ειναι εξαπατημενος απο συμβουλους που προσπαθουν να του πουλησουν την δουλεια τους καλυτερα εμφανιζοντας και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο και ειναι αυτοι που μπλοκαρουν τις εγγραφες διαμαρτυριες των συνδικαλιστων του στρατευματος για να μην φθασουν στα χερια του και του παρουσιαζουν αλλη εικονα λεγοντας του οτι θελει να ακουσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσοχή στη μεγάλη πίεση είναι επικίνδυνη. Ε ρε τρολάρισμα που πέφτει άνευ προηγουμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή