Σταϊκούρας: «Δεν θα πάρουν οι Στρατιωτικοί το επίδομα των 600€ – Θα πάρουν εκτός έδρας και νυχτερινά»

Σταϊκούρας: «Δεν θα πάρουν οι Στρατιωτικοί το επίδομα των 600€ – Θα πάρουν εκτός έδρας και νυχτερινά»

Νέο μέτωπο με τους στρατιωτικούς ανοίγει η κυβέρνηση. Το Μαξίμου αρνήθηκε να τους δώσει τα 600 ευρώ που μοίρασε μόνο σε αστυνομικούς και λιμενικούς!

Την σχετική ενημέρωση έκανε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες λίγες ώρες μετά την συνάντησή του με τους τραπεζίτες.

Ο Χρ. Σταϊκούρας ρωτήθηκε αν θα πάρουν και άλλοι το επίδομα των 600 ευρώ και ήταν κατηγορηματικός. «Όχι δεν θα το πάρουν άλλοι», απάντησε και πρόσθεσε: «οι Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν εκτός έδρας και νυχτερινά».

Σημειώνεται ότι ο υπουργός ήταν «φορτωμένος» από την συνάντηση με τους τραπεζίτες. «Δύο ώρες μπινελικονόμασταν. Είμαι ικανοποιημένος στο βαθμό που οι τράπεζες έφτασαν στα όρια τους. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά απέχουμε ακόμη. Σώζουμε κάποιους, δεν μπορώ να σώσω παραπάνω», παραδέχθηκε σημειώνοντας ότι αφορά 30.000 δανειολήπτες. «Ήταν και αυτή κακή συζήτηση, διότι συνεχίζω να πιέζω ώστε να γίνουν εμπροσθοβαρώς πιο ενεργοί», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. Στις εκλογές δεν θα χάσετε απλώς. Θα υπάρχει συντριβή. Το 20% θα είναι θαύμα αν το πιάσετε. Μετά θα έχετε την τύχη του Θασοκ. Εδώ είμαστε και θα δείτε την δυναμική του στρατευματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς να δείτε τι θα πάρετε στις εκλογές......... και όχι μόνο. Μετά θα έχει συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς δεν θα το πάρουμε εσείς να δείτε τι έχετε να λαμβάνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσένα σε θυμάμαι καλά ήσουν αναπληρωτής υπ.οικ κ δεν αποδέσμευες 13εκ ευρώ για το προσωπικό.Τωρα έχουμε υπ.οικ άλλον γραικύλο.75 βολευτές άμα βγάλετε λαμπάδα ν ανάψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θέλετε? Επίδομα? Μας δουλεύουν κανονικά 😂😂🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια νυχτερινά;από τον νέο χρόνο;της προηγούμενης 5ετιας? Φτου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι φοβεγοοό, τι τγομεγοοοό, να μην μπογώ να πω το γοοοό. Οι στγατιωτικοί, οι καγαβανάδες δηλαδή για εμάς της νέας δημοκγατίας, θεωγούνται τζάμπα "δουλικά" για τα χοτισπότια και τις αττικές λαμόγιες. Ούτε καν τα νυχτεγινά, ούτε τις υπηγεσίες θα πάγετε, αλλά θέλουμε την ψήφο σας, γιατί σας θεωγούμε δεδομένους. Εξάλου τόσους παγκαδόγους και χειγιστές ανελκυστήγων στείλαμε στο νατο, τόσα εόθια διογίσαμε. Εξάλου τωγα ασχολούμαστε με την Εύα και το κακό ΠΑΣΟΚ. Οποίος θέλει μαγκιές ας τα βγάλει πέγα με τον τγισμέγιστο Γεωγγιάδη. Ψοφήστε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζω τα σχόλια καθενός εδώ μέσα,θα δείς τι θα πάρεις στις εκλογές και άλλες διάφορες φανφάρες,εσείς κύριοι τόσα χρόνια τους ψηφίζατε,τόσα χρόνια δεν τους ξέρατε ;;τώρα θα τους μάθετε;;;;ότι να ναι είστε,δεν υπάρχει σωτηρία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατος, όσο και να βελάζουν τα πρόβατα στις εκλογές πάλι στη σειρά θα μπούν και θα ψηφίσουν λαμόγια πρώην και νύν.

      Διαγραφή
    2. Και τι να ψηφίσουμε? Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή?....

      Διαγραφή
  9. Δεν φταίνε αυτοί οι δικοί μας οι μεγάλοι φταίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο υπουργαρα!! Δίνεις 140 ευρώ και τα νυκτερινα, τα οποία έπρεπε από το 2017 να πληρωνονται και νομίζεις ότι καθάρισες. Να δεις όμως τι στεγνό καθάρισμα θα έχεις σε λίγους μήνες. Είναι πραγματικά προκλητικό έως νοσηρό να δίνεις το 600αρι σε ΕΛ.ΑΣ - ΛΣ-ΠΣ-ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ με κύρια αιτία την εδαφική ασφαλεία της χώρας και να μην το δίνεις σε ΕΔ της οποίας είναι η κύρια αποστολή. Είναι σαν τους λες δεν υπάρχετε για το κράτος. Και το λες τόσο ξεδιάντροπα και ενώ ξέρεις ότι οι ΕΔ είναι το μόνο σου στήριγμα σε κάθε δύσκολη κατάσταση, που στην Ελλάδα ο κρατικός μηχανισμός νοσεί πάντα. Ειναι ντροπή και η απόλυτη ξεφτίλα για την κυβέρνηση όλος αυτός ο χειρισμός. Δείχνει εμπάθεια και αδιαφορία για το προσωπικό των ΕΔ, πολύ άσχημο όλο αυτό. Κοι Μητσοτάκη - Σταικουρα και λοιποί κυβερνώντες κρίμα για αυτά που (δεν) κάνετε-νοιώθετε για τις ΕΔ και έτσι όπως το πάτε, καλό θα είναι το 20%, αν το πάρετε κι αυτό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι αλλά πριν τις εκλογές έρχεται Γενάρης θα ρθουν και χιόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλάξτε επάγγελμα....δεν πάει άλλο... αλλά όταν θα γίνει σεισμός χιόνια φωτιά...θα πάω και θα κάθομαι...θα τους λέω να τρέξουν αυτοί που πήραν τα 600€...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν υπάρχει απλά απογοήτευση όπως πριν λίγο καιρό. Τώρα πλέον υπάρχει οργή σε όλα μα σε όλα τα στελέχη των EΔ. Απλά για να γνωρίζετε και για να μην πετάτε στα σύννεφα, πλην ελαχίστων κομματοσκυλων το 100% δεν προκειτε να σας ξανά ψηφίσει. Σύντομα όχι απλώς θα πέσετε αλλά θα γκρεμοτσακιστειτε. Και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα σας βάλουν το τελευταίο καρφί στην πολιτική κάσα σας. Τελειώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα έρθει η ώρα σας τομάρια που θα πάρετε τα 3 του καραμπελα θα πέσει τέτοιο μαύρισμα όχι μόνο από τους στρατιωτικούς αλλά και από τις οικογένειες τους. Ζήτημα είναι αν θα πάρετε 20% ξεφτιλισμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ 600 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ....ΧΘΕΣ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα την πάρετε την απάντηση κύριοι το βράδυ των εκλογών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μας δουλεύετε ψιλό γαζί,δεν πειράζει,να δούμε ποιός θα γελάσει τελευταίος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα ψίχουλα που θα μας πετάξουν στα μούτρα κάνα 120αρι θα μας τα δώσουν 24 στις 9 το βράδυ. Να μην μπορείς να πάρεις ούτε ένα κιλό κρέας. Κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν πειράζει παιδιά... Να είναι καλά τα κόμματα και τα βύσματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σταϊκούρα Σκυλακάκη Παναγιωτόπουλος να είστε σίγουροι πως εσείς θα πάρετε τον πούλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή