Μητσοτάκης από Τρίπολη: Εφάπαξ ενίσχυση 600€ ανά υπάλληλο στους ένστολους ΕΛΑΣ και Λιμενικού τον Δεκέμβριο

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Εφάπαξ ενίσχυση 600€ ανά υπάλληλο στους ένστολους ΕΛΑΣ και Λιμενικού τον Δεκέμβριο

Εφάπαξ ενίσχυση του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού με 600 ευρώ ανά υπάλληλο τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη, όπου πραγματοποιεί ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου

«Ήταν υποχρέωσή μας να αυξήσουμε τις αποδοχές των γιατρών. Όλες οι αυξήσεις θα είναι αναδρομικές, και από τον Ιανουάριο θα υπάρξει νέα προσαύξηση των επιδομάτων. Δώσαμε τη δυνατότητα οι γιατροί πλήρους απασχόλησης να μπορούν να λειτουργούν και ως ιδιώτες. Τιμώ τους γιατρούς του ΕΣΥ, ειδικά αυτούς που ανθίστανται στον πειρασμό να μετακινηθουν στον ιδιωτικό τομέα. Χωρίς τέτοια απόφαση θα χάναμε γιατρούς στο ΕΣΥ» τόνισε από την Τρίπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

«Να ανακοινώσω δύο κεντρικές αποφάσεις. Πρώτον, με βάση μεγάλες δυσκολίες της αγοράς διατηρείται για ένα χρόνο ακόμα το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις. Δεύτερον, με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού. Όλο το προσωπικό θα λάβει το Δεκέμβριο και 600 ευρώ ανά υπάλληλο» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Δημοσίευση σχολίου

59 Σχόλια

  1. Έτσι είναι. Μας χρωστάτε από 3000 ευρώ και άνω για δεδουλευμενες υπηρεσίες από το 2017. θα μας δώσουν 100 ευρώ. Ντροπή σας ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο. 600 ευρώ ο αστυφύλακας και 160ευρώ ο αρχηγός ΓΕΣ. Ισότητα και χρήστη διοίκηση και ιεραρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί ως γνωστόν ο χαμηλόμισθος αΓΕΣ τα έχει περισσότερη ανάγκη από τον αστυφύλακα...

      Διαγραφή
  3. Ρε όργια εμάς μας έχετε γραμμένους ε? Ουστ τομαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι λιμενικοι ειδικα εκτος των ακριτικων νησιων ...επιδομα στο ταβλι....κουνια που σας κουναγε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος και ξεχνάς ότι η εμπορική ναυτιλία, την διοίκηση της οποίας έχει το Λιμενικό, είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας. Ο στρατός ίσως κάνει αυτό που λες. Για να βλέπουμε τα πράγματα και από άποψη παραγωγικότητας.

      Διαγραφή
  5. τι γινεται ρε κυρ...ζια..με τους εν/εν και ε/α ενοπλων δυναμεων να σε χαιρομαστε...εμπορα μαρμαρων υπουργε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αι σιχτιρ κοπρόσκυλα. Και εμείς περιμένουμε εδώ και 5 χρόνια να πληρωθούμε από υπηρεσιες και 4 χρόνια να έρθει το νομοσχέδιο του κολου. Αξσ το διαολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι στρατηγοί του στρατού θα πάρουν από 3000.Για εσάς στα παπάκια τους. Ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι η αστυνομία έχει ηγεσία που ενδιαφέρεται για το προσωπικό!!!!Εμάς που μας πήραν Έβρο για το μεταναστευτικό μας πέταγαν σε θαλάμους φαντάρων και σε αποθήκες να κοιμηθούμε ενώ στους αστυνομικούς είχαν 4στερα ξενοδοχεία!!!Δεν έχω δει πιο ξεφτίλ....νη ηγεσία από τη δικιά μας.Ολα τα στελέχη τους βρίζουν.Συγχαρητηρια για ακόμη μια φορά στον Αρχηγό ΕΛΛΑΣ και στον Θεωδορικακο για την έμπρακτο ενδιαφέρον στα στελέχη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν σας γλιτώνουν οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί..... Είμαστε πολλοί, γινόμαστε περισσότεροι.... Συνεχίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέταξαν πρώτα τα 140€(που φτάνει ίσα ίσα για σπόρια) στον στρατό και μετά εμφάνισαν το 600ρι στα σ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα χρόνια παιρνουν δώρο οι στρατιωτική υπό τη μορφή εκτός έδρας. Μην κλαίγεστε!

      Διαγραφή
    2. Τόσα χρόνια παιρνουν δώρο οι στρατιωτικοί υπό τη μορφή εκτός έδρας. Μην κλαίγεστε!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 05 Δεκ 2022 10:44 μ.μ. Καλύτερα να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να εικάζουμε πόσο άσχετος είσαι παρά να ξεστομίζεις τέτοιες μπούρδες και να το επιβεβαιώνεις πανηγυρικά. Άντε πίσω στο λαγούμι σου τρολλάκι.

      Διαγραφή
    4. Ποια εκτος εδρας ;;που ζεις τοσα χρονια;;;
      Εμεις φιλε μου ουτε λεφτα παιρνουμε για τις 24ωρες υπηρεσιες, ουτε νυκτερινα,ουτε περαν του πενθημερου,ουτε για τα γηπεδα που πατε και βλεπετε μπαλιτσα ουτε κοιμοαστε σε ξενοδοχεια οταν μας στελνουν ξαφνικα στου διαολου τη μανα , ουτε επιδομα στεγασης και σιτισης οταν πατε στα νησια για διακοπες.

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια πρωθυπουργέ για τα κατορθώματα σου. Πλέον αποδεικνύεις εμπράκτως ποια είναι τα παιδιά και τα αποπαίδια. 144 ευρώ (καθαρά) σε ΕΔ, 600 σε ΕΛΑΣ-Λιμενικό και όπου να ναι θα έρθει και ο μποναμάς για την Πυροσβεστική. Εδώ βρέθηκαν χρήματα, στα νυκτερινά του ΣΞ no money,ακόμη περιμένουμε την ΚΥΑ και την εφαρμογή της. Ούτε τα δουλεμένα δηλαδή γιατί το δούλεμα πάει σύννεφο!! Οι αρχηγοί μας νοιώθουν εντάξει με όλο αυτό? Ολοι όσοι γράφετε τώρα, μην ξεχάσετε τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Εν εν και εα και περί αυτών,μην ξεχάσετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 50000 cops *600 ίσον 30μυρια ευρώ με μια ζαριά πήραν το 1/3 που εξήγγειλε ο πολυχρονεμενος στη ΔΕΘ για τους χαμάληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρχηγοί ΓΕΕΘΑκαι ΓΕΣ από τα λιντλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να ξέρετε εκεί στην Νέα δημοπρασια. Αυτό το ξεφτιλικη που εφαρμόζεται στα στελέχη του στρατού θα το πληρώσετε πανάκριβα στις εκλογές και όχι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτέλους τι άλλη απόδειξη θέλετε ορισμένοι για να ψηφίσετε ακριβώς αντίθετα και εκεί που τους πονάει. Ξέρετε πολύ καλά ποιο κόμμα θα τους στείλει στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς ανώνυμο 05 Δεκεμβρίου 10:57:00 μμ. Τι λες ρε ασχετε, να μην σου πω καμιά βαρύτερη κουβέντα;Ξέρεις πόσες ώρες και πόσες μέρες δουλεύουν οι Στρατιωτικοί εκτός ωραρίου και τζάμπα; Ασκήσεις, υπηρεσίες, χιόνια, πλημμύρες, πυρκαγιές,πυρασφαλειες και άλλα; Τα εκτός έδρας είναι για πραγματικές κινήσεις που δεν πληρώνονται.Για ρώτα, μάθε και μετά γράψε την κοτσανα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπαρχουν αρχηγοι και υπουργοι...γιδια και αρχηγοι και υπουργοι με....γιδια και τετοιους εχουν οσοι θα παρουν το εξακοσαρι τον Δεκεμβρη.Μηπως η ΕΛ.ΑΣ και το λιμενικο να μαθουν να κανουν κατασβεσεις και να πολεμανε η να παρει καθε ενστολος απο ενα τρακοσαρι για να μην υπαρχουν παραπονεμενοι?Αν δεν κανει πραξη αυτο το δικαιο ο Κυριακος να υπολογιζει σε απωλεια 5 εκλογικων μοναδων διοτι δεν ειναι μονο οι αδικημενοι αλλα και οι οικογενειες τους που εχουν δικαιωμα ψηφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί παραπονιέστε? Όταν ο μαέστρος - όρος δανεισμένος από παλαιότερη ανάρτηση - έχει μετατρέψει (εργαλειοποιήσει καλύτερα) το στράτευμα σε πυροσβέστες- χιονοκαθαριστές και αδερφές νοσοκόμες για να πετύχει το 3+1 και τίποτα θέσεις Υπτγων - Αντγων στις γνωστές νεόδμητες διοικήσεις, τότε φυσικό και επόμενο είναι να σιωπά. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πείτε στην παιδική χαρά του ΥΠΕΘΑ ότι αυτή η εξαγγελία του Mr.BEAN είναι έγκλημα. Θα το διαπιστώσετε, έρχεται η ώρα... Αααααα και μην ξεχάσετε κ.κ. Αρχηγοί να βγάλετε το στράτευμα έξω τώρα με τα χιόνια, ξέρετε εσείς. Γιατί ο κρατικός μηχανισμός δε εν μπορεί. Μπορεί όμως να παίρνει δύο χιλιάρικα μισθό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπάρχει οργή στο στράτευμα. Μας έχετε ξεσκίσει στις υπηρεσίες και όχι μόνο δεν πληρώνετε από το 2017 τα νόμιμα, αλλά είστε και τόσο γελοίοι που ακόμα και τα σπόρια τα δίνεται με λάθος τρόπο. Μάλλον με τον σωστό τρόπο τα δίνεται γιατί αυτοί σας φυλάνε. Για την ώρα όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι ξεφτιλικη είναι αυτό ρε φίλε? Που είναι ο ΓΕΕΘΑ, ο ΓΕΣ, ο ΓΕΝ, ο ΓΕΑ. Σε ποια τρύπα είναι κρυμμένοι όλοι ρεεεεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου αυτοί που λες είναι εδώ, αλλά δεν μιλούν.Δεν τους ενδιαφέρει για το προσωπικό.Τους ενδιαφέρει μόνο η πάρτη τους.Η καριέρα τους και τίποτα άλλο.Ας ξενυχτα το προσωπικό στο ποτάμι,στις βραχονησίδες,στα φυλάκια.Απληρωτες υπηρεσίες.Και 40 χρόνια στο στράτευμα.

      Διαγραφή
  22. Δώστε σανό στους σκλάβους εν όψη εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι κ κ αρχηγοί ασχολούνται με τις κρίσεις μη τυχόν χάσουν την ωραία θεσουλα . Με την πλεμπα θα ασχολούνται;;; γιατί μήπως πληρώθηκαν οι περιπολίες στον Έβρο ποταμό;;ή μήπως πληρώθηκαν οι συνδρομές σε απεγκλωβισμό από χιόνι πλημμύρες και φωτιές;; νυχτερινά, υπηρεσίες,κλπ κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και πέραν αυτών οι υγειονομικές δαπάνες απλήρωτες εδώ και 9 μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μάλιστα ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Εκλογές έρχονται ΝΔ φεύγει συνεχίστε έτσι ακόμα ένα καρφί προσθέσατε στην κάσα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στην Αττική οδο με τη Μηδεια το στρατό εστειλαν νά μοιραζει κρουασάν και κουβέρτες, αλλα οταν ηρθε η ωρα της πληρωμης, ξεχασαν το στρατό οπως παντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έλα παιδιά... . Μη το κουράζουμε... Δεν τα δίνουν απ'την τσέπη τους,γι' αυτό και είναι άπλες ως ηγεσία και διοικούντες. Ωστόσο,δεν τα δίνουν σε όλους κι αυτό δεν αλλάζει με εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν αδικηθηκαν οι εν ενεργεια γιατι λαμβανουν αυξηση περιπου 140 ευρω καθε μηνα ξεχωρα το επιπλέον μαιμου επιδομα οδοιπορικων ,ενω τα ΣΑ 600 ευρω που σημαινει 50 ευρω το μηνα για το 2022.Οι αποστρατοι δεν εχουν καμια θεσμικη ιδιοτητα για επιδοματα εν ενεργεια ,μονο εκαναν συσταση για επιπτωσεις στα ΜΤ καταργησης 1%.
    ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ... LIDL
    Oι εμμισθοι Προεδροι των ενωσεων δεν μιλανε γιατι αναμενουν διορισμο για ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ,κοινα δουλευει το αλογο να τρωει το γαιδουρι.
    Εδω δεν τους καταργουν απο συνταξεις και μερισματα τον Ν 4093/2012 που κριθηκε αντισυνταγματικος με προσφυγη στο ΣτΕ αποστρατων.EINAI ΣΕ ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΌΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΣτΕ..
    Ειναι μονοδρομος η Πολιτεια να καταβάλει το 3% ασφαλιστικων εισφορων οπως κανει σε ολους τους εργαζομενους και Σ.Α-ΕΚΑΒ ΠΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.Τωρα τις κρατησεις υπερ Μετοχικων Ταμειων 4%που καταβάλει ο προμηθευτης οχι το Ελληνικο Δημοσιο το εκαναν 1% και εχουν ελλείμματα τα ΜΤ.
    Θεσμικη ιδιοτητα εχουν μονο οι Αρχηγοι επιτελειων ΥΕΘΑ και ενωσεις εν ενεργεια. Με απλα λογια δοθηκε εφαπαξ 600 ευρω στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ(ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα ξέρουμε τα "πέτσινα" που παίρνατε. Σπίτια στα ΣΟΑ με ενοίκια της τάξης των 80€ τον μήνα; Τώρα ησυχία λοιπόν μη μιλάτε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ώστε έτσι τα ξέρατε! Γιαυτό λοιπόν από αύριο έξοδο από το μτσ επειδή και μεις σας ξέρουμε. Πόσο λάλακες είστε και από την μια πλευρά και απ' την άλλη, πόσο μα πόσο παγιδευμένοι είσαστε από τον γιδοβοσκό σας, χόρτο να σας ταΐζει για να βελάζετε ασταμάτητα, καλοφάγωτα όταν τα δείτε τα 600άρια σας όσο είδαν και τα πλεύσιμα οι ναυταίοι.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι στο μτσ ούτε και θέλω να μπω. Αντί να βγάζετε χολή φτιάξτε σοβαρό συνδικαλισμό όπως εκείνοι αλλιώς θα κάθεστε να κλαίτε σε blog όπως τώρα.

      Διαγραφή
    3. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να "σφαζεστε" μεταξύ σας ποιος θα πάρει θέση στα ΚΑΑΥ να κάνετε τσάμπα διακοπές και να πέφτετε με τα μούτρα στο φαγητό σαν να μην υπάρχει αύριο επειδή η μερίδα είναι σε τιμή κόστους και έχετε τους συναδέλφους σας που αποσπούνται εκεί σαν δούλους. Ότι κάνετε τα ίδια λούζεσται! Κατά τα άλλα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα...αυτό είναι το σκεπτικό σας.

      Διαγραφή
    4. Αύτα βλέπει η κυβέρνηση και τελικά δικαιώνεται η επιλογή της να τα δώσει εκεί που πραγματικά πρέπει.

      Διαγραφή
    5. για ανώνυμο της ομάδας "εκεί που πραγματικά πρέπει" Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2022 6:00:00 μ.μ.
      να το κοιτάξεις λιγάκι γιατί υπάρχει πρόβλημα

      Διαγραφή
  30. Μόνο αν το θέλεις διακαώς - αν το επιδιώκεις νυχθημερόν- αν το έχεις βάλει αυτοσκοπό και το σχεδιάζεις καιρό, μόνο τότε μπορείς να κάνεις τόσες ανοησίες και με τόση επιτυχία όσες η ΝΔ απέναντι στις ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Νομίζω και κάτι μαύροι περιπολούν με το λιμενικό για το μεταναστευτικό ή κάνω λάθος? Αλλά αυτοί μαύροι είναι ποιος ασχολείται? Δεν φταίει ο Πρωθυπουργός, ο μεγάλος ο δικός μας φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ε αν έχεις μαέστρο όλα μαεστρικά γίνονται https://www.kranosgr.com/ενας-μαέστρος-για-πολλές-συμφωνίε/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απο αυρια τα φυλακια στον Εβρο και τις βραχονησίδες, να βαλετε να τά φυλαει ο Spiderman......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όποιος δεν του αρέσουν είτε η μισθοδοσία είτε τα καθηκοντα (τα οποία είναι δεδομένα και γνωστά) μπορεί να παραιτηθεί και να βγει και στην ελεύθερη αγορά. Δεν σας εμποδίζει κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστα και δεδομενα δεν ηταν ΠΟΤΕ. οπως και το ασφαλιστικο άλλωστε στον στρατο τιποτα δεν ειναι δεδομενο

      Διαγραφή
  35. Μη γκρινιάζετε και τα 140€ δώρο μια χαρά είναι. Άλλοι δεν παίρνουν τίποτα. Όποιος δεν του αρέσουν τα καθήκοντα η και ο μισθος μπορεί ελεύθερα να παραιτηθεί. Περιμένουν ουρά για να μπουν απέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις καταλάβει βρε shepherd ότι δεν είναι τα 140 το θέμα? που να το καταλάβεις?

      Διαγραφή
    2. Για εξήγησε γιατί κλαψουρίζετε από χθες;

      Διαγραφή
    3. Περιμένουν ουρά για να μπουν απέξω; Πιο άσχετος πεθαίνεις!! Ρίξε μια ματιά στον αριθμό των παραιτήσεων και μετά ξαναμιλάμε.

      Διαγραφή
  36. Και τα 140€ μια χαρά είναι. Γκρίνια για την γκρίνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εσένα και 140 φάπες να σου δώσουν καλες θα λες πως είναι. Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αντίδραση είναι, η επιστροφή του παραπάνω ποσού (απ' όλο το προσωπικό των ΕΔ) υπέρ δημοσίου ως μη δικαιούμενη αποζημίωση και η ταυτόχρονη υποβολή προσωπικής αναφοράς με την οποία να ζητούνται τα αδίκως μη καταβληθέντα για τα οποία υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση.
    Τα "γιατί εγώ 140 και αυτοί 600", είναι το ελάχιστο αχαρακτήριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επιτέλους έρχονται οι εκλογές. Θα πάρουμε την εκδικιση μας. Δεν γλιτώνετε. Πεφτετεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συνάδελφοι, να λέμε όμως και τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν.
    Είμαι σίγουρος, γνωρίζοντας τη νοοτροπία που μας διατρέχει πολλές δεκαετίες τώρα ως λαό, ότι αν αύριο έδιναν διπλούς μισθούς αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί που σήμερα χλευάζουμε, θα τους ψηφίζαμε ευχαρίστως.

    Θα ξεχνούσαμε πως εδώ και χρόνια μας απαξιώνουν, δεν σέβονται τον κόπο μας και μας ανταμείβουν μόνο με χτυπήματα στην πλάτη και δημόσια συγχαρητήρια. Επίσης, όπως γνωρίζετε, οι θέσεις Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ κλπ, είναι πολιτικές και δεν βασίζονται 100% σε αξιοκρατικά κριτήρια επιλογής των υποψηφίων προς προαγωγή.

    Συμπερασματικά λοιπόν, δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τίποτα από κανέναν κομματικά τοποθετημένο αρχηγό σώματος καθώς ακολουθούν τις ταγές του εκάστοτε πολιτικού τους προϊσταμένου. Δυστυχώς, είναι ακριβώς έτσι οργανωμένο το σύστημα στο οποίο εμείς οι ίδιοι δίνουμε κάθε φορά άλλοθι με τις ψήφους μας, που είναι ουτοπικό να περιμένουμε διαφοροποίηση των αρχηγών από τους ενδεχομένως δυσμενείς για το στράτευμα χειρισμούς του εκάστοτε ΥΠΕΘΑ.

    Δεν μας λυπάμαι καθόλου, όπως στρώνουμε κοιμόμαστε. Παρτάκιδες ήμασταν μια ζωή και παρτάκιδες θα παραμείνουμε. Όλοι κοιτάζουν την τσέπη τους περισσότερο από το να διορθωθεί η νοοτροπία μας και να γίνουμε πάνω από όλα άνθρωποι με αλληλεγγύη. Απλά με κουράζει η κλάψα για γνωστά θέματα που όλοι ξέρουμε ότι για την επίλυση τους αδιαφορούν όλοι οι υψηλά ιστάμενοι και απλώς ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

    Καλά Χριστούγεννα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι απόστρατοι δεν ακολουθούν το μισθολόγιο των ε.ε. που νομοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση και ακολουθεί η σημερινή.
    Δυστυχώς έτσι δεν μπορούν να συμπεριληφθούν οι απόστρατοι στην εφάπαξ ενίσχυση των 600€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή