Νέο νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ: Άρθρο 53 όχι στην ψηφοθηρία μόνο ουσιαστικές λύσεις

Νέο νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ: Άρθρο 53 όχι στην ψηφοθηρία μόνο ουσιαστικές λύσεις

Επιστολή απόφοιτου ΑΣΣΥ 1998

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο μας γενάτε η απορία για τις προθέσεις του Υπουργείου περί πραγματικής επίλυσης θεμάτων σταδιοδρομικής φύσεως ή όχι. Παρατηρούμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος επίλυσης μετακυλύει το πρόβλημα και δημιουργεί μεγαλύτερες ανισότητες. Συνεπώς εκφράζουμε την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ μας και επισημαίνουμε τα εξής:

Η ένταξη των καταταγέντων 1991-92-93 στον ν.2439/1996 που επιχειρείτε, μας καταδεικνύει πως η ενημέρωση που ενδεχομένως έχει γίνει απ’ τους Επιτελείς σας ότι είναι ελλιπής και δημιουργεί ερωτήματα, γιατί ουσιαστικά αδρανοποιείται, για να μη σας πούμε ότι καταργείται έτσι ο ν. 3883/2010 και επί της παρούσης δημιουργούνται αντισυνταγματικές ανισότητες μεταξύ Τάξεων οι οποίες έχουν ακριβώς τα ίδια κριτήρια εισαγωγής και εξέλιξης. Εύλογο ερώτημα λοιπόν, το γιατί να μην περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο και οι καταταγέντες του 1994 και εντεύθεν, στηριζόμενοι στη λογική του νομοθέτη για την ένταξη των εν λόγω καταταγέντων.

Ουσιαστικά καμία από τις Τάξεις κατάταξης 91-92-93 οι οποίες αναφέρονται στο παρόν προς ψήφιση άρθρο του Σ.Ν., δεν έχουν κάποιο νομικό έρεισμα για να διεκδικούν την ένταξή τους στο σταδιοδρομικό νόμο 2439/96, έχοντας ήδη δεχθεί στη σταδιοδρομική τους πορεία, όπως όλοι μας που είμαστε στο ν.3883/10, τα οφέλη του συγκεκριμένου νόμου, δηλαδή προαγωγή στο βαθμό του Ανθυπολοχαγού και αντιστοίχων στα 19 έτη.

Είναι φύση αδύνατο να αντιληφθούμε αυτή την εμμονή σας για την ένταξη των καταταγέντων 1991-92-93, καθόσον είναι πέρα κάθε λογικής και νομιμότητας και μάλιστα, με το παρόν προς ψήφιση άρθρο, δρομολογείτε να προαχθούν χωρίς καν να έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο διοίκησης!!! Πόσο μάλλον, όταν ακόμα εκκρεμούν προαγωγές στελεχών προηγουμένων Τάξεων, οι οποίοι οφείλουν χρόνο διοίκησης!!!

Είμαστε σίγουροι πως θα ήταν προς όφελος των ΕΔ, να θέσετε διατάξεις εντός του νόμου 3883/2010 που θα αφορούν το σύνολο των αποφοίτων Αξιωματικών ΑΣΣΥ, ώστε ο συγκεκριμένος νόμος να είναι δίκαιος για μας και αποδεκτός απ' όλους, σταματώντας έτσι την αιμορραγία στελεχών από το ν.3883/2010 προς το ν.2439/1996 (ενός νόμου προς απόσυρση), προκειμένου να επέλθει η ποθητή αρμονική μετάβαση απ’ το ένα νομικό πλαίσιο στο άλλο και με τον τρόπο αυτό να επιτύχετε να μην διαιωνίζεται μία αρρωστημένη κατάσταση.

Επιπρόσθετα διαπιστώνουμε ότι στα υπό ένταξη στελέχη, εξ’ ΑΣΣΥ και εθελοντών του ν.δ 445/1974 και του ν.705/1977, που αναφέρονται στο παρόν προς ψήφιση άρθρο, απουσιάζουν παντελώς τα στελέχη προερχόμενα εξ’ ΑΣΕΙ, πράγμα που καταδεικνύει ότι ο ν.2439/96 είναι ήδη ένας νόμος υπό κατάργηση.

Όλα τα ανωτέρω θέτουν σε ακόμη μεγαλύτερη αμφισβήτηση τις προθέσεις και τα κριτήρια του Υπουργείου, για ένταξη των καταταγέντων 91-92-93 σε ένα σταδιοδρομικό νόμο, κίνηση που μόνο προβλήματα θα επιφέρει στις τάξεις των Ε.Δ.. Η πρότασή σας για ένταξη στο ν. 2439/96, χαρακτηρίζεται προκλητική, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για περαιτέρω διεκδικήσεις των Αξιωματικών κατάταξης 1994-95-96 και εντεύθεν μιας και δεν έχουμε την παραμικρή διαφορά, με ότι συνέπειες θα επιφέρουν όλα αυτά στην ιεραρχική πυραμίδα. 

Ευελπιστούμε με την παρέμβασή μας αυτή να βοηθήσουμε και να άρετε τις κατάφορες αδικίες με απώτερο σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα για τις ΕΔ, αποπνέοντας αίσθημα δικαίου, κάτι που είναι και το ζητούμενο όλων μας, απαλλαγμένο από ψηφοθηρικά παίγνια.

ΑΞΚΟΣ ΑΣΣΥ ΤΑΞΕΩΣ 98.

Δημοσίευση σχολίου

57 Σχόλια

  1. Καλώ τους συναδέλφους Απόφοιτους ΑΣΣΥ να στηρίξουν με σχόλια & επιχειρήματα το άρθρο 53, έστω και αν στην τελική μορφή του Άρθρου δεν υπάρχουν αλλαγές. Είναι προς όφελος όλων μας.

    Ας σταματήσει στην διαβούλευση ο ένας να επιτίθεται στον άλλον. Οι Σειρές που θίγονται πρέπει με επιχειρήματα να τεκμηριώνουν τις απόψεις τους & να εκφράζουν τα δίκαια αιτήματα τους χωρίς να θίγουν σε καμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο τις Σειρές που είναι στο Άρθρο. Είναι αδιανόητο να ισχυρίζονται κάποιοι, ή όλοι ή κανένας. Δεν ταιριάζουν αυτά τα σεκπτικά σε Αξιωματικούς. Αντίστοιχα δεν είναι δυνατόν οι Σειρές που βρίσκονται στην ρύθμιση να μιλούν με έπαρση ή να εκφράζουν την άποψη ότι δεν δικαιούνται άλλοι δια να ομιλούν. Αδιανόητο !!! Και οι μεν και οι δε είναι λάθος.

    Και κάτι ακόμα. Ας καταλάβουν οι Σειρές που θίγονται (μέσα στις οποίες είμαι και εγώ) τι δουλειά κάνουμε. Αν μετά από 28 ολόκληρα χρόνια δεν έχουμε καταλάβει ότι η αδικία είναι παντού γύρω μας, ας αλλάξουμε επάγγελμα, έστω και τώρα. Εννοείται πως έχουμε δίκιο (είναι γελοίο ακόμα και στο άκουσμα να λες ότι αυτοί που μπήκαν το 1994, 95 ή 96, δεν είναι στον νόμο του 1996 αλλά στον νόμο του 2010 !!!) αλλά που ακριβώς ψάχνουμε το δίκιο;;; Εδώ ;;; Στις Ένοπλες Δυνάμεις ψάχνουμε για δίκαιο ή ηθικό ;;;

    Καλή συνέχεια σε όλους, καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και να χτυπιέστε οι Τάξεις 91,92 και 93 θα γίνουν Ταγματάρχες με τον νόμο 2439/1996. Θα μας βλέπετε με τα χρυσά και τις κλαρες θέλετε δεν θέλετε για πολλά πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτος . μπράβο ρε συναδελφε εισαι λεβέντης.

      Διαγραφή
    2. Αν και σειρά ΄93 απόφοιτος ΄95 (άρα κερδισμένος), πρέπει να είσαι άμυαλος για αυτά που γράφεις.....αντίστοιχα με αυτούς που γράφουν-επιθυμούν να μην ψηφιστεί το άρθρο 53....εύχομαι στις εορτές ο Αι Βασίλης να βρέξει μυαλά!!!!!

      Διαγραφή
    3. Μάλλον κάποιο στρουμπουλο γεροντοπαληκαρο των 50 ετών είσαι και το μόνο που σε απασχολεί είναι να πάρεις έναν τσιγκινο βαθμό (4 ευρώ έχει στο πρατήριο το διακριτικό του ταγματάρχη), χωρίς αναδρομική οικονομική απολαβή. Get a life απομαχε της ζωής. Και σε 3-4 χρόνια θα τα φοράς στο καφενείο και στις απόκριες.αν σε χωράει η στολή.

      Διαγραφή
    4. Και έλεγα και εγώ ότι οι ΑΣΣΥ έχετε κόμπλεξ με τους ΕΜΘ, υπάρχουν και μεταξύ σας όμως κάτι φυντάνια..... καλές γιορτές και καλά μυαλά.

      Διαγραφή
    5. 24 Δεκεμβρίου 2022 03:40:00 μμ Οι πιο πολλοι Φίλε μου είναι φυντανια.Κομπλεξ με τους ΕΜΘ μια ζωή, δουλειά μηδέν, λούφα,γνώσεις μηδέν και το όνειρο τους είναι να φτάσουν στην εξέλιξη τους Ευέλπιδες.Εχει και καλά παιδιά! Βλέπεις τώρα τρώγονται μεταξύ τους.Καταλαβαινεις το επίπεδο.Στο νομοσχέδιο άρθρο 47, που είναι προς διαβούλευση, μπαίνουν και εκεί και σχολιάζουν αρνητικά για τους ΕΜΘ.

      Διαγραφή
  3. Με αυτή την λογική του άρθρου δεν έπρεπε να μπει ούτε οι καταταγεντες 90 δηλαδή η Τάξη 92.Μπορει να μου πει κάποιος γιατί μπήκε η Τάξη 92?Τι διαφορά είχε με την 93, 94 και 95 που μπαίνουν τώρα και γιατί όταν μπήκε η Τάξη 1992 δεν κάνατε τον ίδιο σαματά? Αν μπορεί κάποιος να μου αποδειξη με επιχειρήματα τα παραπάνω ερωτήματα. Αλλιώς ας βγάλει τον σκασμό γιατί δεν θα ψοφησετε την κατσίκα του γείτονα για το δικό σας καπρίτσιο. Στην τελική εμείς ως Ταξη 1993 αλλά και η 1994 και 1995 δεν έχουμε ουδεμία διαφορά με την Τάξη 1992.Game over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς δεν έχετε καταλάβει η δεν γνωρίζετε το λιγότερο που μπορώ να πω εσείς οι τζάμπα μάγκες τάξεων 1996 και μετά μερικά ουσιώδη θέματα. Πρώτον οι Τάξεις 1993,1994 και 1995 δεν έχουμε ΚΑΜΊΑ διαφορά με την τάξη 1992 που επίσης μπήκε πριν λίγα χρόνια ενώ δεν ήταν μέσα στον νόμο 2439/1996 και ήδη είναι Ταγματάρχες. Επίσης αν μπορεί κάποιος ας μου πει ποτέ κάνατε σαματά με την Τάξη 1992.Γιατι τόσο επίμονη τώρα. Μήπως για να ψοφησει η κατσίκα του γείτονα? Ε λοιπόν δεν θα ψοφησει και θα έχουμε διαφορά εξελικτική είτε το θέλετε είτε όχι. Δεύτερον για να γνωρίζετε όχι τίποτα άλλο. Ήδη έχουμε κερδίσει σε δικαστήριο ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ για την ενταξη μας στον νόμο 2439/1996. Αναμένετε απλά η καθαρό γραφή της απόφασης. Η πολιτική ηγεσία το γνώριζε φυσικά αυτό. Το τράβηξε όσο μπορούσε και προκειμένου να μην εκτεθούν μας δικαίωσαν. Αυτό θα γινόταν επίσης είτε το θελαν είτε όχι. Εσείς για να ελπίζετε πρέπει να προαχθουν οι Τάξεις 93,94 και 95 και να μην περιμένετε πολιτική λύση αλλά όπως εμείς να κινηθείτε δικαστικά. Τζάμπα μάγκες τέλος. Προσωπικά δεν σας δίνω καμία ελπίδα. Game over σε όλους του κακοπροαιρετους. Θα μας δειτε με χρυσά και κλαρες συντομοτατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο Ταγαρι παίζει να είσαι εσύ με τις Κλάρες!!!!!Ούτε παιδάκι του Νηπιαγωγείου δεν κάνει έτσι όταν του αγοράζουν καινούργια παπούτσια και τα επιδεικνύει στους φίλους του .Το όνειρο σου είναι να βάλεις τις Κλάρες και να μπεις στη μονάδα το πρωί για επίδειξη!!!!Αρε καλά μας κάνουν....τέτοια γίδια είμαστε!!!Έξω μοιράζουν εκατομμύρια και εδώ δίνουν κλαρες και αστέρια και τους λέμε και ευχαριστώ!!! Η χειρότερη Φάρα του ελληνικού δημοσίου είμαστε,δεν υπάρχει σωτηρία!!!!

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο των περισσοτέρων στελεχών,το πρόβλημα μας είναι αν Θα πάρουμε
      τις κλαρες και τα αστέρια .Δώσε πόνο Παναγιωτόπουλε μας αξίζει!!!!

      Διαγραφή
    3. Συνάδελφε κανένα δικαστήριο δεν έχετε κερδίσει!! Ελπίζετε σε πολιτική λύση αδιαφορώντας για τις επόμενες σειρές που δεν διαφέρετε σε τίποτα από αυτούς ούτε ως προς τον τρόπο εισαγωγής ούτε ως προς την εξέλιξη. Πρέπει να δωθεί μια συνολική λύση στο θέμα για όλες τις σειρές ΑΣΣΥ. Τώρα είναι η ώρα χωρίς να διασπαστεί το Στράτευμα!!

      Διαγραφή
  5. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαστε όλοι τουλάχιστον τραγικοί!!! Καλά κάνουν οι γαλαζοαιματοι και μας έχουν για φτύσιμο και μας υποτιμούν έτσι, διότι εμείς μόνοι μας δίνουμε το δικαίωμα αυτό, όταν βλέπουν τέτοιες συμπεριφορές και μίσος μεταξύ μας. Ειλικρινά λυπάμαι και ντρέπομαι όντας απόφοιτος ΑΣΣΥ, βλέποντας την αντιμετώπιση κάποιων "συναδελφων". Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα έχει κουράσει, τα 600 θα τα πάρουμε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αποφοιτοι ΑΣΣΥ τριετους φοιτησης γινονται αξιωματικοι μετα απο 19 ετη απο την καταταξη τους κι ενω ισχυει 35ετια φθανουν μεχρι τον βαθμο αντισυνταγματαρχη που εφθαναν και οι διετους φοιτησης μετα απο 25ετη υπηρεσια. Αυτα σε οτι αφορα την...αναβαθμιση των σχολων και των αποφοιτων ΑΣΣΥ τριετους φοιτησης.που ειναι η πραγματικη ραχοκοκαλια του στρατευματος που εισαγεται με πανεπιστημιακα μορια και θα επρεπε να εχει αναβαθμιστει με τον καταληκτικο βαθμο του συνταγματαρχη χωρις να απαιτειται πανεπιστημιακο πτυχιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ μεγάλε έκανες το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου, μπήκες στη ΣΜΥ μετά το 2015-2016!!!!!! Δεν υπάρχει χειρότερη επαγγελματική επιλογή....40 χρόνια υπηρεσίας , μεταθέσεις στου δ....λου τη μάνα, ενοίκια, εφάπαξ στο 1/3 από αυτό που παίρνουν αυτοί που φεύγουν τώρα και άλλα πολλά που θα τα ανακαλύψεις πολύ σύντομα.... Χίλιες φορές να
      κόβεις σαλάμι σε super market στο σπίτι σου...πιο πολλά θα σου έμεναν με τις μισές ώρες εργασίας!!!! Θα με καταλάβεις τι σου λέω σε λίγα χρόνια !!!

      Διαγραφή
  9. Εσύ ο ασσυ 1993 και οι παλαιότεροι που μπήκατε χωρίς(...) Να έχετε βγάλει καν το λύκειο. Από 1 λυκείου δλδ και που περιμένεις τις κλαρες και έχεις μπει στον στρατό χωρις πανελληνιες και ίσως και επιλαχοντας χάριν του βουλευτή η του μπαμπά στρατιωτικού που σε έβαλε στον στρατό καλύτερα να μη λες πολλά. Ακολούθησαν τάξεις που μπήκαν με πανελλήνιες. Με πανελλήνιες με υψηλό βαθμό εισαγωγής και αργότερα με 3ετη φοίτηση. Ζαρωνε στην γωνία σου και μη λες πολλά . Μπήκες στα 16 . Εσύ και οι παλαιότεροι των ταξεωνασσυ και πρώτων σειρών εμθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο εκβιασμός των ΑΣΣΥ 91,92,93 έναντι των επόμενων σειρών ΑΣΣΥ δεν πρέπει να περάσει σε καμία περίπτωση. Από τα σχόλιά τους και μόνο καταλαβαίνει κανείς, ότι είναι αλαζόνες και υπερόπτες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η <> αδιαφορώντας επιδεικτικά και προκλητικά για όλους τους συναδέλφους ΑΣΣΥ που ακολουθούν. Κύριε Υπουργέ μην αφήσετε το άδικο να επικρατήσει και τους ανθρώπους των σειρών ΑΣΣΥ 91,92,93, να διασπείρουν το μίσος στις επόμενες σειρές. Κόψτε τους την έπαρση και την αλαζονεία με την απόσυρση του εν λόγω άρθρου 53 και δίνοντας μια συνολική λύση στο θέμα των ΑΣΣΥ! ! Τώρα είναι η στιγμή αυτή που πρέπει να ενεργήσετε ώστε να μην διαταραχτεί η εργασιακή ειρήνη και επέλθουν τριβές στο Στράτευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είστε για λύπηση. Ζείτε για τις κλαρες και τα χρυσά γαλόνια ενώ δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα κιλό φέτα από το μαρκετ γιατί είναι ακριβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ προτείνω η τάξεις και των τριών κλάδων 93-94-95 να γίνουν Τχες σε 3-4-5 χρόνια όπως πρέπει και οι υπόλοιποι σε 6-7--8 κτλ όπως πρέπει, για να μην διαταραχθει η ιεραρχία του στρατού. Ας μην υπάρχουν ανώτεροι ΑΣΣΥ και τι έγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Παναγιωτόπουλος τάζει κλαρες και τα ταγαρια θα πάνε να τον ψηφίσουν άσχετα αν οι πιο πολλοί απ'αυτούς δεν έχουν μαντιλι να κλάψουν, Τσίπρα ακούς!!!!!αν δεσμευτείς να εφαρμόσεις το νόμο 4609/19 για 2η μάχιμη πενταετία από μονάδες εκστρατείας θα σε ψηφίσουν 27 τάξεις ΣΜΥ(96-23) + πόσες χιλιάδες ΕΠΟΠ και ΕΜΘ,και άσε τις 3 τάξεις (93-95) να ψηφίσουν Ν.Δ να κυκλοφορούν στο σούπερ μάρκετ με τις κλαρες και τα αστέρια που θα τους δώσει ο Παναγιωτόπουλος και να μήν έχουν να ψωνίσουν ούτε από το καλάθι της νοικοκυράς . Ξεφτίλα!!!! Είστε αξιολυπητοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχω δώσει μεγάλους αγώνες τόσα χρόνια στις ΕΔ για να ανεβάσω με τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό μου την εκτίμηση των υπολοίπων στελεχών που δεν προέρχονται από ΑΣΣΥ προς αυτές.
    Υπάρχουν όμως δυστυχώς σοβαρές και διαχρονικές αιτίες που καθιστούν την όλη κουβέντα περί εκτίμησης και αναβάθμισης των ΑΣΣΥ άνευ περιεχομένου δεδομένης της ποιότητος χαρακτήρα σημαντικού ποσοστού προερχομένου από αυτές ανεξαρτήτως τάξεων ... λυπάμαι πραγματικά για τα χάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι για να σκάσετε από το κακό σας. Σύντομα θα βάλουμε τις κλαρες, τα χρυσά. Εσείς θα μείνετε πολλά αα πολλά αα χρονάκια με τα ασημικά. Μπουααχαχαχαχαχαα. Πικρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα θέλατε πολύ να μην γίνουμε ανώτεροι Αξιωματικοι. Για πείσμα σας και για να σκάσετε από το κακό σας ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ. ΒΡΆΣΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΊ ΣΑΣ. ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε ότι και να λέτε όσο και να σκουζετε όσο και να σας πονάει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕ ΤΑΓΜΑΤΑΑΑΑΡΧΕΣΣΣΣΣ. ΣΟΥΖΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΣΟΥΖΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχ λογικές αναρτήσεις από κοιλαρα 50αρη λοχαγό που δεν έχει απολυτήριο λυκείου αφού μπήκε στο στράτευμα, μη έχοντας τελειώσει το λύκειο. Ούτε απολυτήριο λυκείου δεν έχεις οι κλαρες σε μαραναν.

      Διαγραφή
  18. Κοιτάξτε μην αποσυρθεί το άρθρο 53 κ μετά στις μονάδες θα σας πετάνε ντομάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό θα ήταν εφ όσον πλέον γίνεται ανώτεροι αξιωματικοί να επανδρώσετε μονάδες Έβρου κ νήσων μη πάει χαμένη τέτοια πολεμική εμπειρία. Γιατί βλέπω έχουν μαζευτεί πολλά τεμπελοσκυλα στην ενδοχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπαίνεις και γράφεις 3 σχόλια με μπουχαχα κλπ.
    Ή είσαι τρολάκι ή χρειάζεσαι βοήθεια.
    Καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάνεις σαν παιδί πέντε χρονών. Λυπάμαι ειλικρινά για το επίπεδό σου. Θέλεις να γίνεις και ανώτερος Αξκος τρομάρα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ να γίνω Ταγματάρχης και Αντισυνταγματαρχης και δεν με νοιάζει για όλους τους υπόλοιπους. Κανένας δεν θα χαρεί με τις χαρές σας και κανένας δεν θα λυπηθεί με τις λύπες σας πλην της μάνας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mμπραβο αγοράκι μου. Άντε νανάκια τώρα και γω θα γίνω αστροναύτης και συ μόνο ταγματάρχης; νανάκια τώρα

      Διαγραφή
  23. Πληροφορίες έγκυρες, το άρθρο 53 του νομοσχεδίου δεν περνάει μετά τις αντιδράσεις, πιθανόν και ολόκληρο το νομοσχέδιο λόγω εκλογών. Συνεχίστε να τσακώνεστε οι ΑΣΣΥ.
    Καλές γιορτές σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευέλπιδες δε θα γίνεται ΠΟΤΕ.Ταγματαρχες από τα λιντλ.Σας βλέπουμε κ γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπεμπακο πάρε την μαμά και κλάψε που είσαι παραμεθόριο..και να πηγαίνεις τον καφέ όπως τον θέλουν οι ΕΠΟΠ,ξέρεις εσύ...

      Διαγραφή
  25. Παναγιωτόπουλε θα φας πολύ μαύρο.Νομιζεις θα σε σώσουν οι κλαρες κ τα κλαρίνα των 2000 ψήφων.Θα κλάψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το σωστό είναι : γίνετε. 5 λέξεις έγραψες και πόνεσαν τα μάτια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η προαγωγή σε Τχη για τις τάξεις 93 και 94 όπως φυσικά και για την 92 γίνεται διότι σε αυτές τις τάξεις και μόνο, ακολουθούσαν συνάδελφοι εξ εθελοντών (γυναίκες,μουσικού σώματος κ.α), οι οποίοι είναι Τχδες εδώ και πολλά χρόνια παρότι νεότεροι των παραπάνω τάξεων,συν ότι οι τάξεις 93 και 94 είναι βάση νομού και παλαιοί ασφαλισμένοι (πρόσληψη έως 31/12/92). Τώρα σε ότι αφορά την 95 συμπεριλαμβάνεται στην προαγωγή (κακώς κατά τη γνώμη μου ),διότι η 94 είχε κατάταξη και το 1992 και το 1993 και συνεπώς συμπαρασύρει αναγκαστικά και την τάξη 95. Είναι ξεκάθαρο,τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο.Καλή τύχη σε όλους και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όχι για προαγωγή για αποστρατεία είναι , όλη μέρα δεν κάνουν τίποτα, μηδενική προσφορά, τους δίνεις μια διαταγή κ σε κοιτάνε σαν ροφοί.Γιατι εγώ ,έχω 30χρονια στον στρατό κτλ κτλ. Στείλτε τους στα ΚΑΠΗ να γλυτώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι Σχες μεγάλη προσφορά στον ΕΣ. Έχει γεμίσει το ΓΕΣ ,κάθε γραφείο έχει 4-5 , άμεσα διωξιμο όλοι στα 30 χρόνια υπηρεσίας,οποίος θέλει αναγνωρίζει πλασματικά και φεύγει με 35 η αλλιώς 30 ασφαλιστικά.Μετα τα 30 χρόνια δεν προσφέρει κανένας τίποτα οποίας προέλευσης και αν είναι!!!!Πεταμένα λεφτά

      Διαγραφή
  29. Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2022 12:12:00 μ.μ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΡΟΦΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥ ΣΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κυριακή, Δεκεμβρίου 25, 2022 11:48:00 μ.μ.
    ΤΟ "ΔΕ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ" ΣΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΌ ΓΡΆΦΕΤΑΙ ΜΕ "Ε" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "ΆΙ" ΤΕΛΙΚΆ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2022 3:58:00 μ.μ
    ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗ ΤΖΟΜΠΑΝΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ "ΤΣΟ" ΤΣΟΜΠΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΤΖΟ" ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ ΜΠΗΚΕΣ.

      Διαγραφή
  32. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΓΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα κύριοι. Η λύση για την αποκατάσταση των ΑΣΣΥ πρέπει να είναι μια και μοναδική για όλες τις σειρές. Πρέπει να μην υπάρχουν αντίθετες φωνές μεταξύ μας. Δεν μπορεί να υπάρξει λύση μόνο για τους ΑΣΣΥ 91,92,93. Δεν διαφέρουμε σε τίποτα μεταξύ μας συνάδελφοι ούτε ασφαλιστικά ούτε εξελικτικά. Ο αγώνας ας μας ενώσει και όχι να μας διχάσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κακία Μίσος και Αηδία Έχουμε ξεχάσει τι λέγεται ντροπή εντός και εκτός Πανελληνίων εξετάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς 24 Δεκ 1244. Θα θελες αλλά θα είσαι λοχαγός για πολλά πολλά αααααα χρονάκια ακόμα από πίσω μας και κατά ιδρωμένος. Επίσης προς 25 Δεκ 1148. Κακομοίρη εγώ θα γίνω στάνταρ Λοχαγός εσύ κατά 99%θα φας σουτ σαν Συνταγματαρχης. Ταξίαρχος θα γίνεις εσύ από τα λιντλ για ένα μήνα. Κοροιδοοοοο. Μπουααχαχχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετήσια περνάς; Κάποιος ψυχίατρος πρέπει να ασχοληθεί με την περίπτωση σου.

      Διαγραφή
    2. Κοντεύεις τα 50,υγεία να έχεις, αλλά μυαλό 5χρονου...

      Διαγραφή
  36. Αυτό το υποκείμενο που μπήκε με ένα τενεκέ λάδι και ολημερίς σχολιάζει, είναι τόσο παράφρων που έχει πείσει ακόμη και τον εαυτό του ότι είναι καλύτερος και από Ευελπίδων.Πανε να σε δει γιατρός νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή