Και επίσημα τα γκρουπ Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς στο Προσωπικό ΥΠΕΘΑ–Τι λέει το έγγραφο

Και επίσημα τα γκρουπ Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς στο Προσωπικό ΥΠΕΘΑ–Τι λέει το έγγραφο

Κατόπιν σχετικών, να χορηγηθεί εορταστική άδεια πέραν των προβλεπομένων, σε όλο το Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό, κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων όπως παρακάτω:

α. Στρατιωτικό Προσωπικό:

(1) Πρώτη περίοδος: Από 17 Δεκ 22 έως 28 Δεκ 22.

(2) Δεύτερη περίοδος: Από 30 Δεκ 22 έως 10 Ιαν 23.

β. Πολιτικό προσωπικό:

(1) Πρώτη περίοδος: Από 19 Δεκ 22 έως 28 Δεκ 22, επτά (7) εργάσιμες ημέρες.

(2) Δεύτερη περίοδος: Από 30 Δεκ 22 έως 10 Ιαν 23, επτά (7) εργάσιμες ημέρες.

Το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Φοβερό ρε Παναγιωτόπουλε, ασχολησου με τις άδειες κ ασε τα σοβαρά θέματα για άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα καθιερωμενα κι ανεξοδα ενταξει και οσο αφορα το νεο δικαιοτερο στρατιωτικο μισθολογιο που απο το 2017 ειχαν δεσμευτει να εφαρμοσουν θα ειναι κατι μπαλωματιες στο τωρινο που χαρακτηριζαν συνολικα αδικο και με αυτες τις τσοντες θα πανε τους μονιμως ρηγμενους στρατιωτικους σε εκλογες με την ιδια διαχρονικη μουφα για δηθεν νεο δικαιοτερο μισθολογιο και μετα την απομακρυνση εκ της καλπης αντε γεια και που σε ειδα που σε ξερω μεχρι την επομενη προεκλογικη περιοδο που θα σε ξαναθυμηθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα καθιερωμενα κι ανεξοδα ενταξει και οσο αφορα το νεο δικαιοτερο στρατιωτικο μισθολογιο που απο το 2017 ειχαν δεσμευτει να εφαρμοσουν θα ειναι κατι μπαλωματιες στο τωρινο που χαρακτηριζαν συνολικα αδικο και με αυτες τις τσοντες θα πανε τους μονιμως ρηγμενους στρατιωτικους σε εκλογες με την ιδια διαχρονικη μουφα για δηθεν νεο δικαιοτερο μισθολογιο και μετα την απομακρυνση εκ της καλπης αντε γεια και που σε ειδα που σε ξερω μεχρι την επομενη προεκλογικη περιοδο που θα σε ξαναθυμηθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή