ΓΕΕΘΑ: Αυτά είναι τα γκρουπ αδειών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς – Δείτε το έγγραφο

ΓΕΕΘΑ: Αυτά είναι τα γκρουπ αδειών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς – Δείτε το έγγραφο

Σε συνέχεια της σχετικής μας ανάρτησης ΕΔΩ, κοινοποιήθηκε έγγραφο του ΓΕΕΘΑ που προτείνει να χορηγηθούν οι εορταστικές άδειες Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς - Θεοφανίων, όπως παρακάτω:

Πρώτη Περίοδος: Από 17 Δεκ 22 έως και 28 Δεκ 22
Δεύτερη Περίοδος: Από 30 Δεκ 22 έως 10 Ιαν 23
ΚΟΙΝΗ ΗΜΕΡΑ: Η Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Γκρουπ και αηδίες. Την στιγμή που δεν έχουμε να βγάλουμε τον μήνα ούτε για τα βασικά. Ουσιαστικά σου λένε κάτσε σπίτι να πείνας εκεί να μην σε βλέπουμε. Τα διαλύσατε όλα. Θα σας το ξεπληρωσουμε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NA ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ...ΣΩΣΤΑ;;;

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα να δώσουν κάποια από τα οφειλόμενα και ας κρατήσουν τα γκρουπ για τους εαυτούς τους

      Διαγραφή
    3. Δεν νομίζω να κρατάνε κανέναν με το ζόρι οι ΕΔ στην υπηρεσία. Ο ιδιωτικός τομέας έχει πάρα πολλές ευκαιρίες απασχόλησης με υψηλές απολαβές, οπότε όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του, αντί να "γκρινιάζει" στα διάφορα sites. Εξάλλου κάθε φορά "ξεπληρώνουμε" τους πολιτικούς στις εκλογές αλλά κάθε κυβέρνηση που έρχεται κάνει ακριβώς τα ίδια λίγο πολύ (όσον αφορά το προσωπικό), άρα δεν είναι θέμα κυβέρνησης ή κομμάτων προφανώς.

      Διαγραφή
  2. HEE ΓΚΡΟΥΠ και φύγαμε για κρίσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μας πλήρωναν ότι μας χρωστάνε και παράνομα δεν μας τα δίνουν και ναι να μην έπαιρνα ούτε λεπτό εορταστική άδεια. Η αγραφη άδεια δεν γεμίζει το τσουκάλι φαγητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ΓΕΕΘΑ προτεινόμενα γκρουπ βγάζεις...που είναι τζάμπα,τους δικούς σου τους πληρώνεις τίς αργίες...τους άλλους μλκς του ΣΞ γιατί δεν κανονίζεις τίποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΜΑΧΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 180 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή