Ξάνθη: Τελετή Αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων του Δ’ ΣΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ξάνθη: Τελετή Αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων του Δ’ ΣΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ«ΘΡΑΚΗ») η τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων του Σώματος, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ως εκπρόσωπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Tο μνημείο κατασκευάστηκε με πόρους του Δ' Σώματος Στρατού και με δωρεές του Γεώργιου Δημητράκη και των εταιρειών ΓΚΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, FHL KYRIAKIDIS GROUP και ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ.

Στην τελετή, παρέστησαν ο Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο Γεώργιος Δημητράκης, o Σταύρος Γκάνης, πρόεδρος της εταιρείας ΓΚΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, ο Αντώνιος Πασχάλης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων, επίτιμοι διοικητές του Δ' Σώματος Στρατού καθώς και αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά την τελετή, ο Αρχηγός ΓΕΣ βράβευσε στην έδρα του Σώματος την 211 ΕΜΑ, η οποία κατετάγη 1η στον Διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων, που πραγματοποιήθηκε στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Κλικ για μεγέθυνση:

Περισσότερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: army.gr - xanthinews.gr - cityofxanthi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια