Εξώδικο Αξκου ε.α. προς ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο για τις μειώσεις ν.4093/12 (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Εξώδικο Αξκου ε.α. προς ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο για τις μειώσεις ν.4093/12 (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦ/ΞΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Παναγιώτη Σταμάτη του Δημητρίου, Πλωτάρχη ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού

Π Ρ Ο Σ

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), Νικόλαο I. Παναγιωτόπουλο

Αισθάνομαι την απολύτως αδήρητη και ειλικρινέστατη ανάγκη να σας κοινοποιήσω την παρούσα, έξω από αχρείαστες οπορτουνιστικές - συναισθηματικές, άναρθρες ιαχές και λαϊκίστικες - καιροσκοπικές, βερμπαλιστικές επικλήσεις, οι οποίες απάδουν καταφανώς με τον χαρακτήρα, τον αξιακό κώδικα και τις ηθικές αρχές μου.

Είμαι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ), Πλωτάρχης και μέτοχος που λαμβάνει μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού (ΜΤΝ).

Το Συμβούλιο Επικρατείας με την υπ’αριθ. 2287/2015 απόφαση της Ολομέλειάς του (όμοιες και οι υπ’αριθ. 2288-2290/2015) αποφάσισε αμετακλήτως και κήρυξε αντισυνταγματικές τις ρυθμίσεις των ν. 4051/2012 (άρθρο 6 παρ.2) και 4093/2012 (άρθρο πρώτο παρ. ΙΑ υποπαρ.ΙΑ.5 περ.1 και υποπαρ. ΙΑ.6 περ.3) που επέβαλαν τις περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις από 1-1-2012.

Όπως γνωρίζετε...

Διαβάστε το σχετικό εξώδικο:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Χτυπάς κλειστές θύρες κ Πλωτάρχα , ότι απάντησε στα προηγούμενα εξώδικα θα απαντήσει και τώρα. Σε 2-3 μήνες θα το καταθέσουμε και περνάει ο καιρός να έρθουν οι εκλογές και να πούμε δεν προλάβαμε. Όλοι οι υπουργοί το προσωπικό του υπουργείου τους κοιτάνε να το προσέξουν ο δικός μας ούτε να βλέπει δεν θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα φάτε καλά εκεί στην Νέα δημοπρασια. Αν ξέρατε μόνο τι μίσος σας έχουν τα στελέχη του στρατού ξηράς. Νομίζετε ότι μας δουλεύετε........ νομίζετε. Το βράδυ τον εκλογών εμείς θα σας σουτάρουμε από την εξουσίαμε την ψήφο μας και με με κάθε νόμιμο τρόπο, μια για πάντα. Το πολυνομοσχέδιο πλέον δεν έχει κανένα λόγο να το φέρετε. Είστε χαμένοι από χέρι. Αργησατε. Να προσεχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή