Υπόκλιση Χαρδαλιά στους ήρωες οπαδούς του Άρη στην Αυστραλία!

Υπόκλιση Χαρδαλιά στους ήρωες οπαδούς του Άρη στην Αυστραλία!

Αποτελεί θεσμό για την Αυστραλία το φεστιβάλ Αntipodes στη Μελβούρνη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αυστραλία και στο οποίο οι φίλοι του Άρη, οι οποίοι βρίσκονται χιλιάδες μίλια μακριά, αλλά δεν παραλείπουν να δείξουν την αγάπη τους για την ομάδα που υποστηρίζουν.

Τα κιτρινόμαυρα χρώματα και οι φανέλες του «θεού του πολέμου» ξεχώρισαν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ καθώς οι φίλοι της ομάδας φρόντισαν να έχουν το δικό τους περίπτερο ανοιχτό προς τον κόσμο που επέλεξε να το επισκεφτεί.

Ξεχωριστή στιγμή η παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος βρέθηκε στην Αυστραλία και δεν παρέλειψε να δώσει το παρών στο φεστιβάλ… υποκλινόμενος στην προσπάθεια των… ηρώων οπαδών του Άρη.

Να σημειωθεί ότι επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία πραγματοποιεί από το περασμένο Σάββατο 22 Οκτωβρίου, έως και το επόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοινώθηκε αποδεχόμενος πρόσκληση της κυβέρνησης της Νότιας Αυστραλίας, θα παραστεί στις εκδηλώσεις της ομογένειας για τον εορτασμό της ημέρας του «Όχι» και στην τελετή εγκαινίων του νέου Μνημείου Πεσόντων Αγωνιστών για την Ελευθερία, στην Αδελαΐδα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αυστραλία, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει σειρά διμερών συναντήσεων με υψηλόβαθμους ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς αξιωματούχους, επαφές με εκπροσώπους των κατά τόπους ελληνικών και κυπριακών κοινοτήτων και θα παραστεί σε κοινωνικές και εορταστικές εκδηλώσεις της δυναμικής ομογένειας της διασποράς σε Μελβούρνη, Καμπέρα και Αδελαΐδα.

Ανάμεσα σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι και η παρουσία του στις εκδηλώσεις του ελληνικού φεστιβάλ «Antipodes 2022» με τη συμμετοχή όλων των οργανώσεων των Ελλήνων της διασποράς. Εκεί όπου… συνάντησε τους οπαδούς του Άρη.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια