ΜΤΣ: Δείτε Ανακοίνωση Καταβολής ΒΟΕΑ μηνών ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022-Ημερομηνίες

ΜΤΣ: Δείτε Ανακοίνωση Καταβολής ΒΟΕΑ μηνών ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022-Ημερομηνίες

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει τη χορήγηση του ΒΟΕΑ για τoυς μήνες ΙΟΥΛΙΟ – ΑΥΓΟΥΣΤΟ του έτους 2022, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου.

Για τα τέκνα που υπέβαλαν αίτηση κατά τους μήνες ΙΟΥΛΙΟ – ΑΥΓΟΥΣΤΟ του έτους 2022, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους και με την ένδειξη: «Για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης», το αργότερο μέχρι 20-10-2022 και να έχει ισχύ, τουλάχιστον μέχρι 05-11-2022.

Τρόποι αποστολής της φορολογικής ενημερότητας: ταχυαποστολή (courier) ή FAX: 2103233375 ή μέσω e-mail: mts-voithimata@army.gr (σε μορφή pdf)

Σας γνωρίζουμε ότι η παραλαβή ή μη των φορολογικών ενημεροτήτων μέσω ταχυαποστολής (courier) πιστοποιείται από τις αρμόδιες εταιρείες ταχυαποστολών.


Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση:

Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 – Αθήνα
Με την ένδειξη Φορολογική Ενημερότητα για ΒΟΕΑ.

Αθήνα, 07 Οκτ 2022

-Ο-
Γενικός Διευθυντής του ΜΤΣ
Ταξχος Δημήτριος Αντώνογλου

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Πριν λίγες ημέρες περίπου ένα μήνα έκανα την αίτηση για ΕΦΑΠΑΞ 35ετίας. Η φορολογική ενημερότητα από τον ΕΛΟΑΣ αναζητείται αυτεπάγγελτα κατόπιν σχετικής συναίνεσης του υποκειμένου (δική μου δηλαδή). Αυτονόητο? ΝΑΙ αυτονόητο αλλά ας πούμε ένα μπράβο στον Ταξχο Δντή του ΕΛΟΑΣ. Έρχεται τώρα ο υιος μου να λάβει το βοήθημα ΒΟΕΑ και το ΜΤΣ ζητάει φορολογική ενημερότητα. Δεν έχουν ανακαλύψει στο ΜΤΣ την αυτεπάγγελτη αναζήτηση? Είναι μακριά ο ΕΛΟΑΣ να τον ρωτήσουν πως κάνει τη διαδικασία? Η μήπως στο ένα Ταμείο υπηρετεί Στρατιωτικό Προσωπικό και στο άλλο ευθυνόφοβοι βολεμένοι? Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με το ΜΤΣ. Θα στείλω ένα mail ειλικρινά να δω πως θα το αιτιολογήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα να μας εξοφλησουν από το μτσ για το βοεα της κόρης μου. Έδωσαν προκαταβολή και τα υπόλοιπα στο περίμενε εδώ και ένα χρόνο. Για όλη αυτή την ταλαιπωρία θα την πληρώσει στις επόμενες εκλογές ή ΝΔ ΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς περιμένετε ένα έτος δεν λέω και ο χρόνος μεγάλο διάστημα είναι αλλά σκεφτείτε ότι υπάρχουν παιδιά που έλαβαν προκαταβολή το 2017 και ακόμη η εκκαθάριση. ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΤΣ

      Διαγραφή
  3. Το ΜΤΣ μετά την πρόταση εξυγίανσης του ΒΟΕΑ - με μείωση για τους αποστράτους- εκπόνησε τώρα και σχέδιο εξυγίανσης για τον ΕΚΟΕΜΣ με οδικό χάρτη ενεργειών (τρομάρα σας). Όποιος είδε τις προτάσεις στην αρχή γέλαγε, μετά απορούσε και στο τέλος έκλαιγε. Ειλικρινά το μπακάλικο στο χωριό μου είναι πιο οργανωμένο. Να επιμείνει η ΕΑΑΣ για τον διαχωρισμό. Αυτό πονάει τον ανεκδιήγητο που βάλαν στο ΜΤΣ. Χίλια μπράβο στον Κουτρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα, αλλα ενας κουκος (Σ. Κουτρης) δεν φερνει την ανοιξη. Το πρωτο θεμα που πρεπει συνεχεια να απασχολει ολες τις ενωσεις του Στρατου Ξηρας ειναι ο διαχωρισμος του ΜΤΣ. Κερδιζουν στο τελος ΜΟΝΟ οσοι αγωνιζονται. Εχουμε ακομα πολυ δρομο.

      Διαγραφή
  4. Έχετε πάει στο καφενείο της κα Ρήνης στην Αγιάσο Λέσβου? Ας περάσουν κάποιοι να μάθουν πως είναι τα οργανωμένα καφενεία, γιατί τούτο εδώ το καφενείο είναι ανοργάνωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή