Σμηνίτες οι υιοί Σαμαρά, Αβραμόπουλου και Οικονόμου-Ορκίστηκαν στην 124 ΠΒΕ

Σμηνίτες οι υιοί Σαμαρά, Αβραμόπουλου και Οικονόμου-Ορκίστηκαν στην 124 ΠΒΕ

Στην Τρίπολη βρέθηκαν τρεις πολιτικοί άνδρες για να καμαρώσουν τους υιούς τους που ορκίζονταν σμηνίτες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υιό του Κώστα, τον πρώην κοινοτικό επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον υιό του Ιάσονα και τον Βασίλη Οικονόμου και τον υιό του Αννίβα.

Οι τρεις τους βρέθηκαν από νωρίς χθες στην 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη και παρακολούθησαν συγκινημένοι την ορκωμοσία των παιδιών τους. Στην παρέα, όπως έμαθα, ήρθε και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσσης για να ευχηθεί σε όλους τους νεοσύλλεκτους σμηνίτες ως είθισται από τους βουλευτές της περιφέρειας όπου ανήκει το κέντρο εκπαίδευσης.

Και οι τέσσερις έβγαλαν φωτογραφίες και φωτογραφήθηκαν περιχαρείς με τα τέκνα τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL 08-10-2022

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑΝΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ή ΣΤΟΝ ΙΣΜΑΡΟ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΝΗ ΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ) , !!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!!!ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλώς και μας κοροίδεύεις.Σε πληροφορώ ότι ούτε κάν κοιμόντουσαν στον θάλαμο με τούς υπόλοιπους σμηνίτες.Ηταν κάπου αλλού ,ο δε Αβραμ'οπουλος ήρθε κρυφά (όχι απ'ο την κεντρική πύλη,και σε χρόνο που οι υπόλοιποι δεν ε'ιχαμε επισκεπτήριο) για να δεί τον γιό του.ΝΤΡΟΠΗ ,!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαρας Αβραμοπουλος Οικονομου αλλοι σκαβουν και κλαδευουν αλλοι τρωνε και χορευουν Αιδως Αργειοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαρας Αβραμοπουλος Οικονομου Αλλοι σκαβουν και κλαδευουν αλλοι τρωνε και χορευουν Αιδως Αργειοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε ΥΕΘΑ και κ.Α/ΓΕΕΘΑ πού θα υπηρετήσουν οι παραπάνω σμηνίτες?Σε ποιά εδαφικά διαμερίσματα?Αναμένουμε ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή