Εκτάκτως στον Έβρο ο ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς-Τι θα αφορά η επίσκεψή του

Εκτάκτως στον Έβρο ο ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς-Τι θα αφορά η επίσκεψή του

Ξαφνική επίσκεψη στον Έβρο, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη (05/10/22) σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Ο κ. Χαρδαλιάς θα φτάσει με ελικόπτερο στην Ορεστιάδα και από εκεί θα ξεκινήσει σειρά επισκέψεων στις Καστανιές και σε άλλα Επιτηρητικά Φυλάκια αλλά και στρατιωτικές μονάδες κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Η επίσκεψη αυτή έρχεται ως συνέχεια της παρουσίας την περασμένη εβδομάδα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Φλώρου στην περιοχή μας, όπου έκανε και ομιλίες σε τρία στρατόπεδα (Λαγός Διδυμοτείχου, Προβατώνα Σουφλίου και Αλεξανδρούπολη) στα στρατιωτικά στελέχη.

Όλα αυτά έρχονται σε μια στιγμή που η Τουρκία ανεβάζει πολύ επικίνδυνα την ένταση και τους τόνους εναντίον της Ελλάδας, με επικεφαλής τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ταγίπ Ερντογάν και με τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας να βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή, κυρίως ο ελληνικός στόχος στο Αιγαίο, γιατί τον Έβρο δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο, αποφασισμένες και έτοιμες να μην επιτρέψουν στους Τούρκους ούτε σκέψη να κάνουν για την παραμικρή ενέργεια σε βάρος μας.

Το ακριβές πρόγραμμα των επισκέψεων του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά η παρουσία του έχει σίγουρα την σημασία της σε αυτή την χρονική συγκυρία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια