ΜΤΣ: Ανακοίνωση Καταβολής BOEA Μηνός Ιουνίου 2022 - Δείτε ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΜΤΣ: Ανακοίνωση Καταβολής BOEA Μηνός Ιουνίου 2022 - Δείτε ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΒΟΕΑ ΜΗΝΟΣ
ΙΟΥΝΙOY ΕΤΟΥΣ 2022

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει τη χορήγηση  του ΒΟΕΑ για το μήνα Ιούνιο του έτους 2022, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου.

Για τα τέκνα που υπέβαλαν αίτηση κατά τον μήνα Ιούνιο του έτους 2022, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους και με την ένδειξη: «Για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης», το αργότερο μέχρι 16-09-2022 και να έχει ισχύ, τουλάχιστον μέχρι 04-10-2022.

Τρόποι αποστολής της φορολογικής ενημερότητας: ταχυαποστολή (courier) ή FAX: 2103233375 ή μέσω e-mail: mts-voithimata@army.gr (σε μορφή pdf)

Σας γνωρίζουμε ότι η παραλαβή ή μη των φορολογικών ενημεροτήτων μέσω ταχυαποστολής (courier) πιστοποιείται από τις αρμόδιες εταιρείες ταχυαποστολών.


Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση:

Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 – Αθήνα
Με την ένδειξη Φορολογική Ενημερότητα για ΒΟΕΑ.

Αθήνα, 05 Σεπ 2022

-Ο-
Γενικός Διευθυντής του ΜΤΣ
Ταξχος Δημήτριος Αντώνογλου

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ευτυχώς που είναι αμετάβλητη η τιμή μερίδιου το είχα ένα άγχος.Το ΒΟΕΑ είναι 1000% μη αντιποδοτικο. Ανίκανοι, άσχετοι διαχειρίζονται και κάνουν πολιτική με τα χρήματα μας. Ντροπή για τις καθυστερήσεις και για τον ευτελισμό του ΒΟΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την καταβολή της εκκαθάρισης που καθυστερεί από το 2017 τίποτα ρε μάγκες του ΜΤΣ? Καλά κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αλήθεια πως το σχέδιο τροποποίησης της ΚΥΑ για το ΒΟΕΑ προωθήθηκε στο οικονομικών και μαζεύτηκε άρον άρον πίσω? Αν αληθεύει φύγετε δεν κάνετε τζιμάνια πηγαίνετε για ψάρεμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη χορήγηση της προκαταβολής του ΒΟΕΑ, έπρεπε να λέει η ανακοίνωση, για να είναι ακριβής...και να συμπληρώνει, για την εκκαθάριση έχει ο Θεός με την επόμενη κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ντρέπεστε λίγο. Έχω δύο χρόνια σχεδόν που πήρα την προκαταβολή και ακόμα περιμένω την εκκαθάριση. Μααααααααυροοοοοο στις εκλογές νουδουληδες. Σκίσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το ΒΟΕΑ δεν ασχολείται κανένας στο ΜΤΣ. Δεν θέλουν ή δεν μπορούν? Μπορεί και τα δύο. Έχουν ρίξει όλη τη μελέτη στη "Μεταρρυθμιστική Πρόταση για την επικουρική ασφάλιση" ή με κάπως διαφορετική διατύπωση για το ξεπούλημα του ΕΚΟΕΜΣ στον ΕΦΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνω πλέον προσωπικο αγώνα και έχει αποτέλεσμα. Στόχος μου να σας ρίξω από την κυβερνηση μαζί με κάτι οχιές διμουτσουνες κάτι ερπετά και κάτι βδέλλες που μας πίνετε το αίμα. Πάρτι θα κάνω μόλις ξεκουμπιστειτε μπλε απατεώνες. Τηλέφωνο θα πάρω σε ένα ένα τα ερπετά που ξεκουμπηστικαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΟΧΟΣ-ΑΜΕΤΟΧΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣΠέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2022 9:35:00 μ.μ.

    Νέος Υπλγός με έφερε ο δρόμος μου πριν πολλά χρόνια στη διασταύρωση Άνθιμου Γαζή και Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας. Σήκωσα τα μάτια μου και είδα απέναντι την επιγραφή "ΜΕΤΟΧΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥ" ένιωσα ρίγη δεν το κρύβω. Μετοχικόν Ταμείον του Κατά Γην Στρατού. Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια, το μόνο που νιώθω από αυτά που διαβάζω και μαθαίνω είναι θλίψη για το κατάντημα, όχι τόσο το οικονομικό, όσο το διοικητικό κατάντημα του ΜΤΣ, το οποίο πλέον δίνει την εντύπωση του ακυβέρνητου καραβιού που θαλασσοδέρνεται με τα σκυλόψαρα έτοιμα να κατασπαράξουν το κουφάρι του. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην τα παραλέτε ΜΕΤΟΧΕ-ΑΜΕΤΟΧΕ. Τα δεξιά παιδιά του ΜΤΣ κάνουν καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωχ ωχ κόβεται λέει ο κ. Πρωθυπουργός από 1/1/23 η ειδική εισφορά του άρθρου 38 του ν.3986/11 υπέρ ΤΠΔΥ και ΜΤΣ αντίστοιχα. Αν λέμε αν, υλοποιηθεί ετοιμαστείτε για μειώσεις στο μέρισμα και στο ΒΟΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή