ΥΕΘΑ για εξαγγελίες Πρωθυπουργού: Επιβεβαιώθηκε η σταθερή προσήλωσή μας στη μέριμνα προσωπικού ΕΔ

ΥΕΘΑ για εξαγγελίες Πρωθυπουργού: Επιβεβαιώθηκε η σταθερή προσήλωσή μας στη μέριμνα προσωπικού ΕΔ

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ για τις Ένοπλες Δυνάμεις

«Με τις εξαγγελίες που έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώθηκε η σταθερή προσήλωσή μας στη μέριμνα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων». Αυτό τόνισε σε ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Συνεχίζουμε για Ισχυρή Άμυνα και Ισχυρή Ελλάδα» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Δημοσίευση σχολίου

37 Σχόλια

  1. Οι Εθελοντές Μακράς Διάρκειας τι ειναι;Μηπως καποια μάρκα γαλακτος εβαπορε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άκουσα και εγώ. Μάλλον έτσι θα του το είχαν γράψει. Κυριάκος διαρκείας?

      Διαγραφή
  2. σιγουρα επιβεβαιωθηκε ....η ανυπαρξια σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω μάλλον εγώ είμαι χαζός αλλιώς δε εξηγείται. Λέει ο Υπουργός και ο Πρωθυπουργός για επέκταση μάχιμης 5ετίας, όταν στον ν. 4609/19 στο άρθρο 11 παρ. 1 το αναφέρει ξεκάθαρα "Άρθρο 11 Ρυθμίσεις σταδιοδρομικής φύσης
    1. Για την εφαρμογή των παραγράφων 4 και 5 του άρθρου 20 του ν. 3865/2010 (Α΄ 120) και της παρ. 3 του άρθρου 4 του ν. 3883/2010, πέραν των μονάδων και υπηρεσιών της παρ. 5 του άρθρου 40 του π.δ. 169/2007 (Α΄ 210), προσμετράται αυξημένος στο διπλάσιο ή τριπλάσιο μέχρι πέντε (5) έτη και ο χρόνος υπηρεσίας σε μονάδες και υπηρεσίες, ανεξαρτήτως γεωγραφικού προσδιορισμού, στις οποίες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν υπηρετήσει ασκώντας καθήκοντα της ειδικότητάς τους." Επομένως για ποια επέκταση γίνεται αναφορά? Αναφορά εκ μέρους του Πρωθυπουργού και του αρμόδιου Υπουργού θα έπρεπε να γίνει στο μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο που παρατηρείται στην Ελλαδίτσα της μη εφαρμογής ψηφισθέντων νόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ακούστηκε αξιωματικοί που πληρώνονται ανθστες τρία χρόνια τώρα.......αξιωματικοί που πεινάνε..αυτό να δείτε κύριοι...αξιωματικοί που δε τους σέβονται...απλήρωτα νυκτερινά...όμως οι κύριοι ης Βουλής πληρώνονται κανονικά....τι να πεις..
    Μόνο πίκρα .,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς έγιναν αξκοί αυτοί οι αξκοί που πεινάνε,φίλτατε;;;

      Διαγραφή
  5. Γιά τούs ε.α καί τιs αδικίεs στά παλαιότερα τών υποδημάτων σαs εεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από πότε θα πληρωθούν τα νυκτερινά; Αυτό περιμένουμε να δούμε....μην πείτε από αρχές του νέου έτους....θα φάτε μαύρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε μια ψήφος από αποφοίτους ΑΣΣΥ. Χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με τους υπόλοιπους θεσμούς καθώς όλους τους αντιμετωπίζω με σεβασμό και συναδελφικα, καλώ και προτείνω οποιονδήποτε στρατιωτικό μαζί με όλα τα μέλη των οικογενειών μας που έχουν δικαίωμα ψήφου, με στοιχειώδη τουλάχιστον κρίση και ιδιαίτερα τους αποφοίτους των Σχολών ΑΣΣΥ, όπου και ανήκω να καταψηφίσουν τα τρία κόμματα καθώς και τα τσιράκια τους που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι. 3,5 χρόνια περιμέναμε τους γελοτοποιους της ΝΔ, να φέρουν στην βουλή το νομοσχέδιο που αυτοί οι ίδιοι υποσχέθηκαν, όχι μόνο τώρα που είναι στην κυβέρνηση, αλλά και σας ψεύτες που ήταν και ειναι, όταν ήταν στην αντιπολίτευση είχαν και καλά καταψηφίσει νομοσχέδιο του Σύριζα, καθώς αυτοί αγαπάνε να μην χ@σ@ τον Στράτο και είναι ακριβοδικαιοι . Μπουκωρε όλα καλα? Στην εκλογική σου ενωτητα ψηφίζω. Μαύρο στους ψεύτες μαύρο στους απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "προσήλωση ΜΑΣ, στη μέριμνα του προσωπικού ΕΔ"! Αν είναι δυνατόν, αυτός ο κύριος, που δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον, για το προσωπικό των ΕΔ, που προισταται, να τολμά να κάνει τέτοια ανάρτηση! Κ αυτό που μουρθε αυτόματα στη σκέψη, ήταν οι γνωστοί στίχοι του Γ. Μηλιώκα "Na Dis Pou Kapote Tha Mas Poune Ke Malakes"! Γιατί τα θέλουμε κ τακουμε, σαν προσκυνημένοι απέναντι τους! ΥΓ. Κ το ξέρουν αυτό, γι αυτό μας φτύνουν κατάμουτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ώρα να μας αδειάσεις τη γωνιά ανύπαρκτε πολιτικάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και γέλασαν και τα μάρμαρα στην Καβάλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοίτα να δεις, όπως λένε και κάποιοι άλλοι, τα γραμμάτια της οικογένειας των καχραμάν-αλήδων, μετά τις εκλογές εάν το κόμμα δεν τους βολέψει κάπου να παντελονιαζουν τζάμπα χρήματα των φορολογουμένων, δεν θα τους εμπιστεύονται ούτε για να μαζεύουν ελιές, από κάτω, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω Μητσοτάκη σε πιστεύω οτι λες θα το κάνεις
    Καλο εεεεε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για τους ΟΒΑ τι σημαινει αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον θα γίνουν Οπλίτες Βραχείας Διαρκείας …

      Διαγραφή
  14. Βρε απατεώνες. Δεν είπατε ότι θα ψηφίσετε το νομοσχέδιο για τους ΑΣΣΥ 91,92 και 93? Πόσο ποιο κάτω να πέσετε? Πόσο ποιο ψεύτες να γίνετε? Τι ερπετά ζουν ανάμεσα μας? Τέτοιος κομπλεξισμος είναι κάτι αδιανόητο. Μην τυχόν κανένας τους ψηφίσει γιατί θα είναι αυτοκτονικο για τον ίδιο και την οικογένειά του. Στις εκλογές επιτέλους χαντάκωσε τους να δουν την γλύκα. Πραγματικά θα φάτε τέτοια ήττα που θα είναι μοναδική στην ιστορία κόμματος. Ούτε ένα 5% δεν σας ψηφίζει και θα το χάσετε και αυτό σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν σας πιστεύουμε οσες (ψευτικες) υποσχέσεις (οι οποιες ολες θα υλοποιηθουν φυσικα μετα την 1-1-2024) κι αν δωσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σταθεροτατη προσηλωση, ποιο σταθερη κι απο τον φουρνο του Χοτζα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να σας υποσχεθουμε και εμείς με την σειρά μας ότι θα σας ρίξουμε από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιλεκτικη μεριμνα προσωπικου δηλαδη . Οσοι μπηκαν με πανελληνιες εξετασεις σε στρατιωτικες σχολες χωρις ρουσφετια και τηλεφωνα , τους απαξιωνουν και τους υποβαθμιζουν. Μπραβο στους εθελοντες μακρας Θητειας για οτι πετυχαν ,αλλα και ολοι οι υπολοιποι φαινονται ως οι "ηλιθιοι" της υποθεσης . Στις εκλογες λοιπον θα δουμε το αποτελεσμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα, και όταν μπαίναμε εμείς στο στρατό κάποιοι δεν πέρναγαν ούτε απ έξω... συνάδελφε

      Διαγραφή
  19. Θα μιλήσουμε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν μας θέλετε τους ΑΣΣΥ, εκεί στο μπλε σαπιοκαραβο? Αρνείστε να φέρετε το νομοσχέδιο που εσείς οι ίδιοι υποσχεθήκαμε? Νο προμπλεμο. Ήδη μεταξύ μας και είμαστε και εμεις χιλιάδες μαζί με τα μέλη των οικογενειών μας και μέσω των ενώσεων που μας εκπροσωπούν, θα ψηφίσουμε ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που σας πονάει και σίγουρα όχι εσάς. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σας βάλουμε θέλουμε στο σαπιοκάραβο,να σας αμολησουμε στη θάλασσα, να πάτε στον πάτο,μπας και ησυχάσουμε από εσάς.Μια ζωή δουλειά μηδέν,απολαβές και απαιτήσεις.

      Διαγραφή
  21. Μόνο αν πάρουν εντολή άνωθεν. Αλλιώς μας βλέπωόχι 40 αλλά 50 χρόνια δουλειάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν ξαναδείτε ψήφο γράψτε μου. Όλοι οι ΑΣΣΥ θα σας καταψηφισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η σταθερή προσηλωση , προφανως ειναι παλαιας κοπης και βραχειας ανακαταταξεως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ και κατά τα άλλα συμπαθή κε ΠΘ (sic), σας γράφουμε από αυτό το βήμα του φιλόξενου μπλογκ για να σας επιστήσουμε την προσοχή στις ΕΔ, σε όσο διάστημα σας απομένει στην παρούσα κυβέρνηση και φυσικά με το δεδομένο της τουρκικής επιθετικότητας.
    Επειδή πολιτικό κόστος πλέον δεν υφίσταται και γενικώς τα στελέχη της κυβέρνησης έχουν ξεσαλώσει και "φτύνουν" στα μούτρα τον Ελληνικό Λαό (βλ. δηλώσεις γεωργιάδη, πέτσα, κλπ κρατικοδίαιτων) σας παρακαλούμε πολύ, πέταξτε έξω με τις κλωτσιές (ανέκδοτα λέμε τώρα) όλους τους άχρηστους από τις ΕΔ (δλδ χωρίς παρατάξεις, μπάντες και παραδόσεις και παραλαβές).
    Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν υπάρχει χώρος για τον κάθε υπεραποτυχημένο μεροληπτικό τύπο "ότι του φανεί του λωλοστεφανη" και τον κάθε υπεραποτυχημένο πολιτικάντη "βλάκα και επίσης μεροληπτικό" (όπως παραπάνω) που έρχονται για την δική τους ατζέντα και τσέπη.
    Εάν θέλετε να κρατήσετε (δεν νομίζουμε να υπάρχει περίπτωση), ίσως και κάποιους ψήφους από κάποιους ελεεινούς γλειφτες μέσα στις ΕΔ, τότε λοιπόν (αν και φεύγουν όλοι όπως ακριβώς τα ποντίκια και οι κατσαρίδες όταν καίγεται το σπίτι, όπως μπορούν, δλδ στο εξωτερικό για να γεμίσουν τις τσέπες τους και μόνο, και φυσικά ΔΕΝ θα επιστρέψουν την ημέρα των εκλογών, για να ψηφίσουν εσάς που τους τοποθέτησαν εκεί ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη, διότι είναι κλινικώς αχάριστοι, ΟΦΑ και ακραιφνώς φιλοτομαριστες), βάλτε στην θέση τους κάποιους ικανούς και πατριώτες (άλλο ανέκδοτο) που να σκέφτονται πέρα από το στενό ατομικό και κομματικό συμφέρον (κρίσεις μπορούν να γίνουν οποτεδήποτε)
    Οι ΕΔ τα τελευταία 15 χρόνια στην ευρύτερη αγκαλιά τους, έχουν μαζέψει τον κάθε πικραμένο και αυτιστικό "ηλίθιο", τον κάθε προβληματικό μέσα από τον "θεσμό των ΕΟΘ"και αυτό είναι γεγονός καθημερινά. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θα δώσουν τα πάντα για το ευρύτερο κοινό καλό, ακόμη και την ζωή τους για την πατρίδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με την τριετία 90-95τι έγινε? με τα 5 έτη εκστρατείας ψηφισμένη έτσι κι αλλιώς ήταν τι έδωσε δεν κατάλαβα εκτός αν η επέκταση αφορά και εκείνους που πληρώνουν τα 5 έτη και γίνονται 10 αλλιώς μια τρύπα στο νερό.καλα για τα νυχτερινά ψηφισμένα και δεδικασμένα ήταν τι να λέμε .εμπαιγμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2022 5:40:00 μ.μ. Τι εννοείς με την φράση "όταν μπαίναμε εμείς στον στρατό .........".Κάποιοι τελείωσαν το λύκειο έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν σε κάποια σχολή . Εσύ πως μπήκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός μπήκε όπως μπήκαν στις ΑΣΣΥ το 1989,90,91,92.Οι πανελλήνιες στις ΑΣΣΥ ήρθαν πολύ αργότερα.Την δεκαετία του 1980 οι ΑΣΣΥ ήθελαν απολυτήριο Γυμνασίου καθώς και εξετάσεις 4 μαθημάτων α',β' και γ' γυμνασίου.Και το ρουσφέτι πήγαινε σύννεφο.Αυτα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

      Διαγραφή
    2. Ο τρόπος εισόδου του προσωπικού στις ΕΔ δεν αντιλαμβάνομαι ποια σχέση έχει με το θέμα μας …

      Διαγραφή