Eξώδικο EAAA κατά Υπουργών Εργασίας & Οικονομικών κοινοποιούμενη στον ΥΕΘΑ-Τι αφορά

Eξώδικο EAAA κατά Υπουργών Εργασίας & Οικονομικών κοινοποιούμενη στον ΥΕΘΑ-Τι αφορά

Εξώδικο ΕΑΑΑ προς Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας

Γίνεται γνωστό στα μέλη ότι η ΕΑΑΑ κατέθεσε Εξώδικο (Δήλωση-Διαμαρτυρία) κατά των Υπουργών Εργασίας και Οικονομικών κοινοποιούμενη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας με το οποίο ζητείται:

α) Η αύξηση κατά 1,50% του ποσοστού αναπλήρωσης της ανταποδοτικής σύνταξης όσων έχουν από 40,01 έως 45 έτη ασφάλισης, καθώς και,

β) Να ενταχθούν στο Β1 κλιμάκιο τα στελέχη, της συγκεκριμένης κατηγορίας μισθολογίου, που συμπληρώνουν πραγματική συντάξιμη υπηρεσία 35 ετών και άνω.

ΥΓ. Είναι αυτονόητο ότι οι δύο, ως άνω, διεκδικήσεις σε καμιά περίπτωση δεν εξαντλούν τα ζητήματα που θίγουν τις συντάξεις αποστράτων. Ως εκ τούτου το ΔΣ θα συνεχίσει να λαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες και δράσεις για όλα τα συνταξιοδοτικά θέματα που απασχολούν τα μέλη μας.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μπαίνει το φθινόπωρο, επιστρέφουν οι συνταξιούχοι πρώην από τις διακοπές στα ΚΕΘΑ και αρχίζουν τα πυροτεχνήματα και οι ανακοινώσεις ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ νόημα και αποτέλεσμα. Απλώς νά'χαμε να λέγαμε ή λέμε και καμμιά ..... να περνάει η ώρα. Η επόμενη θα είναι φυσικά για τα περίφημα μερίσματα και την κατανομή τους. Ρεεεεε get a life, get a real job ρεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εν ενεργεία κεφαλές του στρατού μας, άραγε τι λένε;σσσσσστ μη χαθεί η θεσουλα..... έρχεται και ο δικός τους χρόνος , όπου θα βγάζουν ανακοινώσεις όπως την παραπάνω και θα στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα των πολιτικών στα τηλεπαραθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή