ΓΕΣ: Τελετές Επίδοσης Ξιφών σε Αξιωματικούς (ΦΩΤΟ)

ΓΕΣ: Τελετές Επίδοσης Ξιφών σε Αξιωματικούς (ΦΩΤΟ)

Από 24 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκαν τελετές επίδοσης ξιφών στις έδρες των Μειζόνων Διοικήσεων – Μειζόνων Σχηματισμών και Σχηματισμών ανά την επικράτεια, σε Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, οιασδήποτε προέλευσης πλην ΣΣΕ και ΣΣΑΣ. Στην τελετή του Γ΄ Σώματος Στρατού/ NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») τα ξίφη στους Αξιωματικούς επέδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου.

Στις τελετές, πέραν της Στρατιωτικής Ιεραρχίας και αντιπροσωπειών Στελεχών, παρέστησαν επίσης συγγενείς των Αξιωματικών που παρέλαβαν τα ξίφη.

Κλικ για μεγέθυνση:

 

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ναι ναι!!!!
    Με δανεικά ξιφη...
    (τουλάχιστον σε ενα νησι..)
    Αχαχαχαχα..
    Τα οποια επιστραφησαν στους κατόχους τους..
    Μονο για το τζερτζελε δλδ.
    Και λογικο. Απο την στιγμή που δεν παραλήφθηκαν ως ειδος προς χορήγηση και δεν χορηγήθηκαν στους δικαιούχους μεσω της προβλεπόμενης διαδικασίας..
    Τρελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από 10-15 χρόνια από την προαγωγή τους σε αξιωματικούς..... Πώς βρίσκονται κάθε χρόνο λεφτά για τους νέους αξιωματικούς των ασει και για αυτούς τα κονδύλια βρέθηκαν μετά από 12-15 χρόνια. Ελλας το μεγαλείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε για τα πανηγύρια... Τελικά η κίνηση χάνει την αξία της... υποτίθεται έπρεπε να γίνεται η απονομή

      Διαγραφή
  3. Ο αξιότιμος κύριος Γενικός Γραμματέας προϊσταται του πολιτικού προσωπικού των ΕΔ δεν είναι προϊσταμενος πολιτικός του Στρατιωτικού προσωπικού κατά συνέπεια με ποια λογική επέδωσε ξίφη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή