Αποπομπή ή παραίτηση... Παναγιωτόπουλου;

Αποπομπή ή παραίτηση... Παναγιωτόπουλου;

Σύμφωνα με χθεσινό (19-06-2022) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΟΝ»:

Βαθύτατα εκτεθειμένος είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος σχετικά με τον τρόπο που χειρίσθηκε συνολικά το θέμα με τις διαρροές πληροφοριών που έχουν να κάνουν με την άμυνα της χώρας.

Αφενός διότι τού είχε ζητηθεί εγκαίρως να πάρει μέτρα για να σταματήσουν (οι διαρροές) και δεν έδρασε αποτελεσματικά. Αφετέρου διότι, με τις δημόσιες αναφορές του ότι τα επιτελεία είναι διάτρητα («σαν ελβετικό τυρί»), ενοχοποίησε συλλήβδην τους αξιωματικούς όλων των όπλων.

Γεγονός που έχει προκαλέσει την οργή ακόμη και αυτών που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.

Οι διαμαρτυρίες, ιδιαιτέρως έντονες, έχουν φτάσει μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου. Συνοδεύονται δε με την... απαίτηση για αποπομπή (παραίτηση) του κ. Παναγιωτόπουλου.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Κάτσε να βολεψει οοοοοόλα τα "δικά του παιδιά" και μετά βρε παιδάκι μου να φύγει με το κεφάλι ψηλά με παρατάξεις, δακρυβρεχτες μελό ημερήσιες διαταγές παραδίδοντος και παραλαμβάνοντος. Αν πως έτσι, φύγε εσύ έλα εσύ; Οι μεταθέσεις εξωτερικού "οφ δε ρεκορντ" είναι έτοιμες στα γραφεία και πηγαινοέρχονται θαρρώ. Α ρε κατακαημενη Ρούμελη, τι έχουν τα έρμα και ψοφούν; Με την μέρα τα μπαζω με την μέρα τα βγάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλλαγη σκυταλης στο ΥΠΕΘΑ απο τον ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ και ΥΕΘΑ κ Ν Παναγιωτοπουλο 56 ΕΤΩΝ στον ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ κ Δ Αβραμοπουλο 79-80ΕΤΩΝ ειναι εκτροπη του Δημ Πολιτευματος ,Δεν εχουν τι να τους κανουν τους ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (επιτροπη σοφων...ΕΕ) .Τριγυρναγε στο Υπ Εξ αλλα εκει ηταν αλλος ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ο κ ΔΕΝΔΙΑΣ. Τα .....διαρροές πληροφοριών που έχουν να κάνουν με την άμυνα της χώρας. ειναι ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ να μπερδεψουν τον κοσμο των ΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που είναι εκλεγμένος τι σημαίνει; Έκανε κάτι για το προσωπικό;;;; μόνο επισκέψεις-συναντησεις με εμπόρους όπλων και αρνητικές απαντήσεις σε κάθε αίτημα των στελεχών. Εεε;

      Διαγραφή
    2. Ας καταφέρει να υπογράψει πρώτα τις μεταθέσεις. Φτάσαμε στις 20 Ιουνίου και ακόμα δεν έχουν βγει όλες...

      Διαγραφή
  3. Θα φύγει αν φύγει με ούτε μια ρύθμιση υπέρ του προσωπικού. Ούτε μια.σε κανένα θέμα. Από την εποχή του Αρσένη και έως πρίν τον τωρινό ΥΕΘΑ, έστω μια ρύθμιση μια μέριμνα υπήρξε. Ο εν λόγω..... Ουδέν. Κουλουρακι . Στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα άχρηστο Κόμμα με άχρηστα στελέχη που δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με Δεξιά, ένα Τρανς Κόμμα που καρπώθηκε τόσες 10ετιες τις ψήφους Δεξιών και ειδικά των Στρατιωτικών αποδίδοντας τους το απόλυτο ΜΗΔΈΝ. Σε 3 μήνες ξαναψηφιστε τους για να περνούν καλά οι ΠΑΣΟΚοι, οι ΛΟΑΤΚΙ, οι ΛΑΘΡΟ κλπ πλην γηγενων Ελλήνων. Ευνοητον εξίσου χαλιαμπαλιες ΣφΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής (φύλλου; ). Μικρά Κόμματα για να πιάσει κοιλοπονο τα σιγουρακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Δεν υπάρχει γνήσια Δεξιά στην Ελλάδα. Η ΝΔ είναι ένα συνονθύλευμα πλέον.

      Διαγραφή
  5. Μόνο μικρά πατριωτικά κόμματα, όχι πολιτικά πεταμένα γραμμάτια, όχι ανίκανους, άχρηστους και ανέργους κομπάρσους που καρπώνονται τόσα χρόνια τα χρημα της πατρίδας. Ο καθένας ας πάρει το μέλλον των παιδιών του και της πατρίδας στα χέρια του, γιατί το δικό μας μέλλον το ξοδέψαμε στους αχρηστερότερους της πιο άχρηστης μεταπολίτευσης στον κόσμο. Ούτε στην Ισπανία, ούτε στο Περού, ούτε καν στην Παραγουάη, που υποφέραν από πολύχρονες χούντες (η δική μας σκάρτα 6 χρονακια σικέ) τέτοιοι άχρηστοι μεταπολιτευτικά πολιτικοί δεν υπήρξαν, δεν εμφανίστηκαν. Για τον περί ού ο λόγος, πρέπει να υπήρξε ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΕΘΑ, ακόμη και από τον χοντρομπένυ, πιο άχρηστος ακόμη και εάν διαλέγαν έναν κλαρινογαμπρο βλαχοδήμαρχο να παριστάνει τον ΥΕΘΑ, αισχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είναι το νομοσχέδιο που μετά από 3 χρόνια θα έφερνε στη Βουλή . Παραμύθια και μετά θα πει δεν πρόλαβε. Μας τα είπαν και άλλοι αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επι τέλος έρχεται το τέλος του. Τα έλυσε όλα τα θέματα και πλέον πάει εκεί που του αξίζει. Όσο για το έργο του και τις υποσχέσεις έμειναν για μια άλλη φορά στα αζήτητα. ΑΜΗΝ …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα να ψηφίσετε την αποκατάσταση για τους ΑΣΣΥ 91,92 και 93. Δεν πειραζει. Εδώ είμαστε και θα σας στείλουμε σύντομα στο ταμείο ανεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή