ΦΕΚ, Covid, ΝΙΜΤΣ

ΦΕΚ, Covid, ΝΙΜΤΣ

Χρήστος Μπολώσης

Το ‘χει φέρει ποτέ η κατάρα να διαβάσετε κάποιο ΦΕΚ; Να μη σας αξιώσει ο Θεός. Όλα αρχίζουν από το «Έχοντας υπόψη» και παρατίθενται πολλές φορές δεκάδες έγγραφα, νόμοι, αποφάσεις, που είναι δυνατόν μερικά να τα έχει υπογράψει ακόμα και ο Καποδίστριας.

Στη συνέχεια διατυπώνεται (τρόπος του λέγειν) το κείμενο, που είναι τόσο δυσνόητο, ασαφές και επιδεχόμενο πολλών ερμηνειών που χρειάζεται καλός νομικός να το ερμηνεύσει.

Ένα τέτοιο ΦΕΚ, πονηρών σκοπών και προθέσεων, που κυκλοφόρησε δεσμεύει όλο το ΝΙΜΤΣ έως 31/5/22 για τις ανάγκες του… Covid. Μα, καλά, ο Covid δεν μας άφησε χρόνους (τουλάχιστον όσο διαρκεί η τουριστική περίοδος); Και γιατί έως 31 Μαΐου; Μετά θα έχει φύγει όσος Covid έχει ξεμείνει ξέμπαρκος;

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Στο "κράτος" που ονομάζεται Ελλάδα, το φαινόμενο του οτι να ναι ΦΕΚ, νομοθεσίας κλπ, ξεκινησε το 2009-2010 επι.. "κυβέρνησης" ΠΑΣΟΚ Τζέφρυ Παπανδρέου.
    Απο τοτε ως και σημερα, υπάρχει επιτηδευμένη συνεχης και καθημερινή πληθωρα junk αυτοονομαζομενης "νομοθεσιας", συνονθύλευμα junk διαταξεων
    παραπομπων και τροποποιησεων, με απώτερο σκοπο, το να μην βγαζει κανεις ακρη με τιποτα και για οτιδηποτε.
    Ολα αυτα γίνονται με συγκεκριμένο σχεδιο που εχει ως αντικειμενικο σκοπο το ο οποιοσδήποτε να σηκωνει ψηλα τα χερια με καθε τι που καλείται η επιλεγει να βγάλει ακρη, να μαθει τι ισχυει.
    Ειναι η κλασσική μεθοδος του χαους. Οταν επικρατεί χαος στα παντα, δεν μπορεί να γινει τιποτα. Οποτε δεν ασχολείται ουτε γνωρίζει ουδεις τιποτα, οποτε οι δημιουργοί του χαους μπορουν να κανουν οτι θελουν.
    Σας προκαλω να προσπαθησετε να βγαλετε ακρη με οτιδηποτε εχετε επιλεξει ή αναγκαστηκα ασχοληθηκατε σε ολο το φασμα της ζωης σας οπως πχ:
    - Ισχυοντα περι φορολογιας
    - Ισχυοντα περι εργατικης νομοθεσιας
    - Περι υγειονομικων θεματων
    - Περι δικαιωματων στις αεροπορικές οδικες και θαλασσιες μετακινησεις..
    Διοικητικες πραξεις..
    Αστυνομευση..
    Παροχη υπηρεσιων..
    Διοδια..
    Αποζημιωσεις..
    Κωδικες δικαιων..
    Ασφάλεια..
    Αμυνα..
    Παιδεια..
    Κατοικία..
    Ο κατάλογος ειναι ατελειωτος..
    Το συμπέρασμα είναι ενα μονο:
    Αυτη η ... "χωρα" δεν σωνεται με τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή