Κάλυμνος: Στην τελική φάση οι εργασίες κατασκευής των ΣΟΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάλυμνος: Στην τελική φάση οι εργασίες κατασκευής των ΣΟΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τελική φάση βρίσκονται οι εργασίες από την ανάδοχο Εταιρεία 3Κ του έργου «Κατασκευή στρατιωτικών οικιών 8 διαμερισμάτων στην Κάλυμνο»

Το έργο χρηματοδοτείται από τη Στρατιωτική Υπηρεσία και ο αρχικός προϋπολογισμός με βάση τον οποίο δημοπρατήθηκε το έργο ήταν 1.374.182 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr το έργο αφορά στην κατασκευή συγκροτήματος στρατιωτικών οικιών σε οικόπεδο 1.386,25 μ2 στην περιοχή Άγ. Αθανάσιος κάτω από το Κάστρο Χρυσοχεριάς στην Πόθια Καλύμνου. Να σημειώσουμε ότι το οικόπεδο διατέθηκε από το Δήμο Καλυμνίων.

Προβλέπεται η κατασκευή 8 διαμερισμάτων (6 διαμερίσματα των 78,08 μ2, 1 διαμέρισμα των 41,20 μ2 και 1 διαμέρισμα των 44,29 μ2) που κατανέμονται σε 4 κτίρια εντός του οικοπέδου (Τα 3 κτίρια είναι διώροφα και το ένα μονόροφο). Υπόγειο διαθέτουν τα 2 κτίρια

Η κατακόρυφη επικοινωνία των κτισμάτων γίνεται με ανοικτά κλιμακοστάσια. Στο έργο περιλαμβάνεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου καθώς και η περίφραξη του οικοπέδου

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση αυτού του ρεπορτάζ. Το έργο των ΔΣΕ είναι τεράστιο όπως και η εμπειρία που αποκτούν τα στελέχη που υπηρετούν σ΄ αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή