Στην Κύπρο ο Στρατηγός ε.α. Κωσταράκος

Στην Κύπρο ο Στρατηγός ε.α. Κωσταράκος

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Στρατηγός ε.α Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ και Επίτιμος Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΔ στην Ευρώπης Μιχαήλ Κωσταράκος στα πλαίσια της συμμετοχής του στο Orientation Course του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ασφαλείας.

Ο ίδιος σημειώνει σε ανάρτηση το στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Επιστροφή στην αγαπημένη Κύπρο, για μια ακόμα φορά στα πλαίσια της συμμετοχής μου στο Orientation Course του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ασφαλείας και Άμυνας που οργάνωσε στη Λάρνακα ο εκπληκτικός συνεργάτης μου από τις Βρυξέλλες Αντισμήναρχος Συμεών Ζαμπάς. Όπως πάντα όλα ήταν τέλεια οργανωμένα, και το Σεμινάριο με απίστευτο αριθμό διακεκριμένων ομιλητών από όλες τις γειτονικές και συμμαχικές χώρες πολλαπλής αξίας και για τους μετέχοντες αλλά και για την Κύπρο. Είχα την ευκαιρία να γίνω δεκτός και να συζητήσω την τρέχουσα κατάσταση τόσο με τον ΥΠΑΜ Κύπρου Κύριο Πετριδη όσο και με τον παλιό φίλο Αρχηγό του ΓΕΕΦ Αντγο Δημόκριτο Ζερβάκη, Συγχαρητήρια για την εκδήλωση σε όλους όσους εργάστηκαν γι αυτό. Πέτυχαν πλήρως».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ (ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ ε.α )Παρασκευή, Μαΐου 27, 2022 9:35:00 π.μ.

    Ένα δίδυμο του οποίου η απουσία είναι αισθητή από την αξιοπρέπεια,αισθητική,ουσία,άμεση επιχειρησιακή αναβάθμιση και μελλοντική επιχειρησιακή σχεδίαση,των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Ενόπλων Δυνάμεων,ως και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα ε.ε. και ε.α.στελέχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή