Στο πένθος η ΠΑ και 111 ΠΜ: «Έφυγε» o 47χρονος Μοίραρχος της 347 Μοίρας «ΠΕΡΣΕΑΣ»

Στο πένθος η ΠΑ και 111 ΠΜ: «Έφυγε» o 47χρονος Μοίραρχος της 347 Μοίρας «ΠΕΡΣΕΑΣ»

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Βόλο και στην Αγχίαλο η είδηση ότι ο 47χρονος Αντισμήναρχος Δημήτρης Γριτζαλιώτης «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από την επάρατη

Στο πένθος βυθίστηκαν η Πολεμική Αεροπορία και η 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο, που έχασαν ένα από τα ανώτερα επίλεκτα στελέχη τους και θρηνούν την απώλεια του Ιπτάμενου Αντισμηνάρχου Δημήτρη Γριτζαλιώτη, Μοίραρχου στην 347 Μοίρα «Περσέας».

Ο 47χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν από τους πλέον καταξιωμένους πιλότους, με χιλιάδες ώρες πτήσης στα πολεμικά μαχητικά αεροσκάφη. Συμμετείχε και διακρινόταν σε όλες τις δύσκολες στρατιωτικές ασκήσεις.

Χθες άνοιξε τα φτερά του για τον ουρανό, το ατέλειωτο γαλάζιο που τόσο λάτρευε, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό.

Δυστυχώς, διαγνώστηκε με καρκίνο. Έδωσε τη μάχη μέχρι τελευταία στιγμή με σθένος, όμως δεν τα κατάφερε. Κατέληξε, βυθίζοντας στην απόλυτη οδύνη την οικογένειά του. Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του και ανώτεροι αξιωματικοί τον αποχαιρέτησαν χθες με δάκρυα στα μάτια.

Η κηδεία του τελέστηκε σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Του Κυρίου στον Βόλο, με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές, παρουσία πολλών φίλων, συγγενών, συναδέλφων που έσπευσαν με βουβό πόνο και μεγάλη συγκίνηση να τον αποχαιρετήσουν για πάντα.

ΠΗΓΗ: astratv.gr - myvolos.net

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια