Νέος Εκπροσωπος Τύπου ΓΕΕΘΑ ο Σχης (ΠΒ) Κώστας Συρλατζής (ΦΩΤΟ)

Νέος Εκπροσωπος Τύπου ΓΕΕΘΑ ο Σχης (ΠΒ) Κώστας Συρλατζής (ΦΩΤΟ)

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΕΘΑ

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, έλαβε χώρα η Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΕΘΑ από τον Συνταγματάρχη (ΤΘ) Ιωάννη Σηφάκη στον Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κωνσταντίνο Συρλαντζή, στην οποία παρευρέθη και αριθμός Διαπιστευμένων Εκπροσώπων των ΜΜΕ στο Υπουργείο Άμυνας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη τον Συνταγματάρχη (ΤΘ) Ιωάννη Σηφάκη για την άρτια εκτέλεση των καθηκόντων του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα και απαιτητικά τους καθήκοντα τόσο σε αυτόν όσο και στον παραλαμβάνοντα Εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΕΘΑ Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κωνσταντίνο Συρλαντζή.

Είχε επίσης την ευκαιρία να συζητήσει με τους Διαπιστευμένους Εκπροσώπους των ΜΜΕ για ζητήματα που αφορούν στις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις και στις σύγχρονες προκλήσεις ασφαλείας, όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς και στον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο ως προς την καθημερινή διαχείριση της τουρκικής προκλητικότητας που τελευταία παρουσιάζει κλιμάκωση, όσο και ως προς την υποστήριξη και ανάδειξη του ρόλου της Χώρας μας ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

 1. Καλά ένταξη, "who cares any who gives a ....?". Μα καλά τι καραγκιοζιλικια είναι αυτά; Τέτοια γινόντουσαν στις ΕΔ την τότε Λιβερίας την δεκαετία του 60 η οποία σε 8 χρονακια καταστράφηκε ολοσχερώς. Είναι τώρα αυτά θέματα για προβολή. Αντί οι αρχηγοί να ασχοληθούν σοβαρά με χρονιζοντα προβλήματα των ΕΔ, όπως με το συνταξιοδοτικό, τα παραπαίοντα ΜΤ, την εκτέλεση και αποζημιώσεις των υπεράριθμων υπηρεσιών, την αποζημίωση των νυκτερινών, τα στρατιωτικά οικήματα, τα ΚΑΑΥ, τις μεταθέσεις-τοποθετησεις, την δίκαιη και νόμιμη αξιολόγηση των αξιωματικών κυρίως, ασχολούμαστε με φτηνιάρικες βεγγέρες χωρίς νόημα και μάλιστα τις προβάλουμε με χλιδή για επισύρουμε και τον κοινωνικό αυτοματισμό, στους παράξενους καιρούς που ζούμε. Σημεία των καιρών και την ταχύτατης επερχόμενης κατάπτωσης και βαλκανοποίησης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πρέπει να ασχολούνται και με τους γκρινιάριδες και τους απαισιόδοξους? ΟΧΙ, αυτοί δεν διορθώνονται

   Διαγραφή
 2. Συγχαρητηρια Αντε και στο κεντρικο δελτιο του σκαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή