Έβρος: Πυροβολισμοί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα-Μια νεκρή από πυρά Τούρκων στην περιοχή Σουφλίου

Έβρος: Πυροβολισμοί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα-Μια νεκρή από πυρά Τούρκων στην περιοχή Σουφλίου

Μια αλλοδαπή γυναίκα είναι νεκρή, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Evros-news.gr, από πυρά που άνοιξαν Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες εναντίον βάρκας λαθρομεταναστών που επιχειρούσε να φτάσει στην ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου.

Όπως έγραψε λίγο νωρίτερα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Evros-news.gr, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, για πυροβολισμούς που έπεσαν στην περιοχή του Σουφλίου και ουδείς γνώριζε αρχικά τι ακριβώς συνέβη. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, αυτό που καταφέραμε να μάθουμε από αρκετές πλευρές, είναι ότι οι Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες βοηθούσαν διακινητές να περάσουν με δυο βάρκες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Όταν όμως ξεκίνησαν οι βάρκες προς την ελληνική όχθη, υπήρχε στην περιοχή… ενέδρα των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων, οι οποίοι όπως συνηθίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις άναψαν τους μεγάλους φακούς για να αποτρέψουν τους λαθρομετανάστες να φτάσουν στο έδαφος μας.

Βλέποντας την κατάσταση αυτή οι Τούρκοι και προκειμένου να μην επιτρέψουν στους διακινητές με τους λαθρομετανάστες να επιστρέψουν πίσω, πυροβόλησαν γαζώνοντας τις βάρκες. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει νεκρή μια γυναίκα, ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Για να διαπιστωθεί αυτό, προφανώς η βάρκα έφτασε στην ελληνική όχθη, αν και κανένας δεν το επιβεβαιώνει. Επίσης, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε περίπτωση Τούρκων αντικαθεστωτικών που επιχείρησαν να φύγουν από την χώρα τους για να γλιτώσουν από το καθεστώς Ερντογάν και όταν έγιναν αντιληπτοί να… γαζώθηκε η βάρκα τους από τους Στρατοχωροφύλακες.

Όπως ήδη γράψαμε, στο Σουφλί βρέθηκε αρχικά ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αλεξανδρούπολης κ. Ντάσκαρης και παράλληλα μετέβησαν άμεσα -όπως πληροφορήθηκε το Evros-news.gr- τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάμπρος Τσιάρας για να εξετάσουν την κατάσταση επιτόπου.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια