Δείτε Επιστολή Αξιωματικού ε.α. προς ΥΕΘΑ σχετικά με τα μερίσματα ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ

Δείτε Επιστολή Αξιωματικού ε.α. προς ΥΕΘΑ σχετικά με τα μερίσματα ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ

Παραθέτουμε Επιστολή του Άνχη ε.α. Κώστα Τσιοπλίδη (ΣΜΥ 81Β΄) προς τον ΥΕΘΑ κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, σχετικά με τη μη θεσμοθέτηση ένταξης των βαθμών Ταξιάρχου και Αρχιλοχία στα μερίσματα των ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ

Στάλθηκε με email στο ιστολόγιό μας staratalogia.gr:

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Για το ΜΤΣ δεν γνωριζω το θεμα αλλα θα συνιστουσα η επιστολη να αφορουσε ολους όπως είναι η καταργηση ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ Ν4093/2012 από τα μερισματα Ας υλοποιήσουν αποφασεις ΣτΕ 4093/2012 και ΕΛ.ΣΥΝ ΕΑΣ αναδρομικα ,(λενε για Απριλιο 2023) γιατι πανε να μπερδέψουν κοσμο με Ειδικη εισφορα αλληλεγγυης και ΕΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το ένα με το άλλο .
    Ουσιαστικα θελουν να θεσουν εκτος συνταξεις ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.Επειδη οι πιο πολλοι πριν απο απο το 2016 εφυγαν απο 25-30 ετη υπηρεσιας εχουν τον Ν 4093/2012 μερισματα γιατι αν καταργηθει3, η προσωπικη τους διαφορα θα ανεβει.
    Ο ΥΕΘΑ δημιουργει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ μεταξυ αποστρατων κατι που διαφαινεται στην επιστολη για το θεμα..
    Αυτο δεν θα γινεται ΕΣΑΕΙ που ακουστηκε μερισματουχοι δυο ταχυτητων από τα ιδια ταμεια και με τα ιδια χρονια.ΕΧουν γινει 9 ερωτησεις ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ με 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ εντοσ 2022 και ο ΥΕΘΑ ανεφερε θα καταργηθουν.και το θεμα χρονιζει.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απουσία του βαθμού του Ταξχου, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, δημιούργησε από κοινού με τις μισθολογικές προαγωγές του 2838/00 και 3016/00 τεράστια επιβάρυνση τόσο στο ΜΤΣ όσο και στον ΕΚΟΕΜΣ. Οι έχοντες αποδοχές Ανχη+διαφορά επομένου, έβγαζαν μέρισμα Υπτγου. ΕΛΕΟΣ και πάλι ΕΛΕΟΣ. Απορώ ειλικρινά με κάποιους που επιτρέπουν σε ορισμένους γνωστούς - άγνωστους να κρατούν όμηρο το Ταμείο του Κατά Γην Στρατού, και να στερούν από χιλιάδες παιδιά την εκκαθάριση του ΒΟΕΑ, ειλικρινά απορώ. Τόσο ανίκανοι ή τόσο διατεταγμένοι τελικά. Α ρε δάσκαλε, να ήμουν μία ημέρα Υπουργός να σε γύριζα πίσω, μία ημέρα όχι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κυριλικια σας φαγανε και το σεις και το σας.Στους νενεκους ομιλουν την γλωσσα που τους αρμοζει.Αν δεν μπορειτε,σκυψτε την μεση λιγο ακομα.Τοσα χρονια αυτο μονο ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ,ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ;; ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΤΗ ΤΩΡΑ .ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ .Η ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεφτα παραυπαρχουν αλλα τα δινουν αλλου οταν οι ενωσεις αλλου τιρβαζουν.Δινουν έξτρα μιάμιση δόση για επίδομα παιδιού-35 εκ ευρω για επιδομα παραγωγικοτητας Δημ τομεα κλπΠΑΡΤΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  5. Τελικά με το έξτρα μέρισμα δώρο τι γίνετε??????!
    Μηδέν ( 0 ) ις το πηλίκον ε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά μόνο δικαστικώς με ομαδικές αγωγές θα πάρουν χαμπάρι αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή