Τι διαπίστωσε ο Α/ΓΕΣ σε Φυλάκια-Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις Δ΄ΣΣ (ΦΩΤΟ)

Τι διαπίστωσε ο Α/ΓΕΣ σε Φυλάκια-Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις Δ΄ΣΣ (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ΣΣ

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»).

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ «ΘΡΑΚΗ») Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, επισκέφθηκε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, διαπίστωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλό επίπεδο ηθικού του προσωπικού και αντάλλαξε μαζί του ευχές εν όψει της εορτής του Πάσχα.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Διαπίστωσε ότι είναι απλήρωτες οι υπηρεσίες φύλαξης στο ποτάμι εδώ και μήνες. Και οι νυχτερινές αποζημιώσεις εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως διαπίστωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλό επίπεδο ηθικού του προσωπικού, ανταλλάσοντας ευχές ? Διέταξε αιφνιδίως άσκηση ετοιμότητας? ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως είναι δυνατό να πληρώνεται αεροπορία, ναυτικό αλλά και στο ΓΕΕΘΑ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ ΚΆΘΕ ΜΗΝΑ αλλά στον στρατό ξηρας να μας γράφουν κανονικά, είναι να απαντήσει μέντιουμ. Τι κάνουν όλοι οι ανώτατοι σε όλες τις θέσεις του ΓΕΣ αλλά και σε όλους τους Σχηματισμούς που βλέπουν το προσωπικό το οποίο διοικούν να αδικείται κατάφωρα? Είναι σωστό? Είναι νόμιμο? Αν κάποιος χρωστάει 1 ευρώ το κράτος είναι ικανοι να τον βγάλουν στα επτά παζάρια. Τώρα που χρωστάνε της μηχαλους όλα καλά? Ντροπή. Στις εκλογές θα πάρετε ότι σας αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή