Στη Φρεγάτα «Σπέτσαι» και το Αρχηγείο Στόλου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ)

Στη Φρεγάτα «Σπέτσαι» και το Αρχηγείο Στόλου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού

Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντάλλαξε ευχές:

• Στο Ναυτικό Οχυρό Κοτρώνι (ΝΟΚ), με τους Διοικητές και το προσωπικό της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού.

• Στην Φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ με τον Κυβερνήτη, τους Αξιωματικούς και το Πλήρωμα, η οποία εκτελεί φυλακή Σκοπούντος.

• Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο ΣΔΑΜ με το προσωπικό του και μέσω τηλεδιάσκεψης με τους Κυβερνήτες της Φρεγάτας ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση IRINI στην Κεντρική Μεσόγειο, καθώς και της Φρεγάτας ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση UNIFIL στην Ανατολική Μεσόγειο. Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, εξαίροντας την προσπάθεια του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων, που καταβάλλεται διαρκώς για την διατήρηση και επαύξηση της αποτρεπτικής ισχύος της Χώρας, καλώντας όλους να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δεν μπορείτε να πείτε έτσι????
    Μερα νύχτα σας σκέφτονται έτσι????
    Από ευχες παρτε αβερτα.......
    Αλλά μην ζητάτε, ξέρετε εσείς μην τούς βάζετε δύσκολα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή