Σκυλακάκης για μισθολογικό καθεστώς ΕΜΘ: Εξετάζεται στο πλαίσιο δημοσιονομικών δυνατοτήτων της Χώρας (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σκυλακάκης για μισθολογικό καθεστώς ΕΜΘ: Εξετάζεται στο πλαίσιο δημοσιονομικών δυνατοτήτων της Χώρας (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σε απάντηση της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1978/1.4.2022 Αναφοράς που κατέθεσε ο ανωτέρω Βουλευτής, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Το ζήτημα της τροποποίησης του νομοθετικού πλαισίου που διέπει το μισθολογικό καθεστώς των Εθελοντών Μακράς Θητείας (Ε.Μ.Θ.) των Ενόπλων Δυνάμεων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 4 του ν.4609/2019 (Α΄ 67) εξετάζεται στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ
Το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Ολοι οι ΕΜΘ θα πρεπει στις εκλογες να μαυρισουνε αυτο το Ανθελληνικο εκτρωμα της νδ.Στον αποπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα ορθογραφία,και μετά τα υπόλοιπα

      Διαγραφή
    2. Προς 04:07 ,ντροπή σου να προσβάλλεις κατά αυτόν τον τρόπο κάποιον που προσπαθεί έστω να μην κάνει λάθη.......παλιοτρολ

      Διαγραφή
  2. Ανθυγιεινε Σκυλακάκη, οι μισθοι σας των βολευτων και των golden boys του Στουρνάρα, φτανουν. Ουτως η αλλως τζαμπα σας πληρωνει ο λαος. Ουτε ο υπνος σας στα έδρανα της Βουλής δεν αξίζουν τοσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτες ...τις γιορτινες μερες που διανυουμε ..ευχομαι σε σενα και τα τσιρακια σου στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι μεγάλο σουργελο και πληρώνουμε όλοι εμείς πολύ ακριβά για φθηνό θέατρο σκιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοχαγός εξ υπαξιωματικων είμαι, αλλά οι συνάδελφοι έχουν απόλυτο δίκιο. Αρνούνται και σε εσάς τα αυτονόητα. Τα ίδια κάνουν και σε εμάς. Είμαστε τρεις τάξεις λοχαγων 91,92 και 93 και αρνούνται πεισματικά να μας προάγουν στον βαθμό του Ταγματαρχη. Μας κοροϊδεύουν και εδώ και ένα χρόνο δεν φέρνουν νόμο στην βουλή αν και έχουν δεσμευθεί. Είναι κοινώς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Και δεν είναι μόνο ο βαθμός καθώς αυτός συνδέεται με μισθολογικες απολαβές. Λοιπόν φίλες και φίλοι συνάδελφοι από όλες τις κατηγορίες ακόμα και Εποπ γιατί και εσάς σας δουλεύουν ψιλό ΓΑΖΙ, στις επερχόμενες εκλογές στείλτε τους στον αγύριστο. Μιλήστε με τα παιδιά σας όσα ψηφίζουν, τους γονείς σας, τα μέλη γενικά των οικογενειών σας που μπορείτε να τους πείτε να μαυρίσουν αυτό το ανθελληνικο έκτρωμα της νέας δημοπρασίας. Πρέπει να πάνε στα τσακίδια. Ως εδώ με τους αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον 4:07. Εσυ φωστήρα δεν έμαθες ότι μετά το και δεν βάζουμε αυτό το σύμβολο (,) ?Ορθογραφε μου εσύ. Λεβέντη μου. Αλλά σαν καλό τρολ τηςνεας δημοπρασίας που είσαι, όταν τρως τις φάπες σου καλό είναι να ξαναβγαίνεις εδω....... για να αρπάζεις μερικές ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς τον 4:07 τι του λειπει ...του ψωριαρη ! ορθογραφια...με μαργαριταρι ! αδερφε !!!

      Διαγραφή
    2. Η έλλειψη παιδείας, κάνει κάποιον να νομίζει ότι όλα είναι σαν και του λόγου του.Και προς ενημέρωση σου κε συνάδελφε, ορθογραφία έμαθα σε σχολείο και όχι δε πληκτρολόγιο, οπότε όχι μόνο τα λάθη είναι δικά μου, αλλά τα σωστά. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη, υγεία κι ευτυχία σε όλους.

      Διαγραφή
  7. staratalogia καλό είναι να δημοσιεύεις όλα τα σχόλια ή και απαντήσεις σε άλλα. Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη, υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδαμε και αυτούς που είναι γραμματιζουμενοι, και μας δουλεύουν ψιλό γαζί , μπιστιμονικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέρες που είναι, κανείς δε θέλει να διασταυρώνει τα ξίφη του για μάχη, αλλά οφείλεται να είμαστε και σχετικά σωστοί στον τρόπο της έκφρασης μας. Και εννοώ το γραπτό του λόγου.Ζητάτε που ζητάτε,ας είναι τουλάχιστον σωστά γραμμένο,δεν θα κοπεί από καμία αρχή. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη, ευτυχία και υγεία για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή