Ηράκλειο: Παράδοση - Παραλαβή ΣΕΑΠ (ΦΩΤΟ)

Ηράκλειο: Παράδοση - Παραλαβή ΣΕΑΠ (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, χθες Τρίτη 22/03/2022, στο Στρατόπεδο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» του Ηρακλείου, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοικήσεως της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού από τον Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Βασιλειάδη στον Ταξίαρχο κ. Στέφανο Σίμο.

Ο απερχόμενος Διοικητής, (ο οποίος αποστρατεύεται με τον βαθμό του Υποστρατήγου) ο οποίος κατά την διάρκεια της τριετούς παρουσίας του στην συγκεκριμένη θέση άφησε ένα «ισχυρό αποτύπωμα», με έκδηλη την συγκίνηση καλωσόρισε τον διάδοχό του στη Σχολή ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στη ΣΕΑΠ.

Ο νέος Διοικητής, κατά την διάρκεια της ανάγνωσης της Ημερησίας Διαταγής, τόνισε πως θα εφαρμόσει πιστά τους στρατιωτικούς κανονισμούς ενώ ζήτησε από όλο το προσωπικό να δείξει τον ίδιο ζήλο που χαρακτηρίζει τους υπηρετούντες στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού.

Την τελετή - η οποία ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνου από τον απερχόμενο Διοικητή στο μνημείο Πεσόντων της ΣΕΑΠ και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων - τίμησαν µε την παρουσία τους εκπρόσωποι των πολιτικών, θρησκευτικών στρατιωτικών και τοπικών αρχών.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια