Δείτε ποια είναι η νέα αποστολή που ανέλαβε ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Δείτε ποια είναι η νέα αποστολή που ανέλαβε ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Καθήκοντα συμβούλου της Κυβέρνησης επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους αναλαμβάνει ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο κ. Στεφανής υπηρέτησε ως Α/ΓΕΣ από το 2017 έως το 2019, ενώ διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Ιούλιο του 2019 έως την 31η Αυγούστου 2021, όταν κατόπιν ανασχηματισμού, αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ενδιάμεσα, στις 23 Οκτωβρίου 2019 είχε  αναλάβει «ειδικός συντονιστής για το προσφυγικό», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η ανάρτησή του στο twitter:

«Νέα αποστολή! Με υπερηφάνεια αναλαμβάνω Σύμβουλος της Κυβέρνησης επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους.»

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Βρε... Καλώς το παιδί!!! Που χάθηκες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κάνετε μωρέ;
    Σταματήστε το κάρβουνο!
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!
    ΥΓ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή γεγονότα είναι συμπτωματική....
    .....και όποιος θέλει το πιστεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από ότι φαίνεται, ξεμείναμε από άριστους, εν όψει εκλογών, και αρχίσαμε να τραβάμε ότι ξέμεινε σε πάγκους και πανέρια. Δώστου και μια ορντινατσα να του κουβαλάει τον χαρτοφύλακα, γιατί έτσι έχει συνηθίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που το Άγιο Όρος έχει αυτοδιοίκητο, διαφορετικά θα μετέφερε τους ηγουμένους των Ιερών Μονών εκτός χερσονήσου Άθω στα αντίστοιχα μετόχια, όπως έκανε με τις Δνσεις των Όπλων ντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το καλο και Ηγούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύστοχο σχόλιο από άλλο αμυντικό μπλογκ "......Πάντως έχουμε να παρατηρήσουμε ότι την ώρα που ο πολίτης δεν δύναται να πληρώσει ούτε το ηλεκτρικό ρεύμα, η κυβέρνηση συνεχίζει ανενόχλητη τους διορισμούς, εφευρίσκοντας θέσεις και ρόλους από το πουθενά.................. υποψιαζόμαστε ότι είναι απλά ένα εισιτήριο για δωρεάν χρήση ελικοπτέρων σε ακριτικές περιοχές, προκειμένου να θέση υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές και έχοντας τη στήριξη εκκλησιαστικών κύκλων.,......." OMG και LoL ταυτόχρονα και σέλφις με φόντο το Βατοπέδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ..ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...ΚΑΡΑΒΑΝΟΓΙΔΑ ΚΛΠ...

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ Α/ΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΕΔ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας Αμερικανός ανώτατος δικαστής είπε κάποτε ότι, σε μία πολιτισμένη και δημοκρατική κοινωνία, ο νόμος, η αριστεία, η δικαιοσύνη επιπλέουν σε μια θάλασσα ηθικής, αντιστρέφοντας τα λεγόμενα, στην εδώ βαλκανική μπανανία επιπλέουν ως φιλεζόλ που τα έφερε ο άνεμος σε μια λίμνη λυμάτων, λίγο πριν την ανακύκλωση τους στον βιολογικό καθαρισμό.......όλα μαζί όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στους Ανώνυμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που διορίζεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής και με τι αποδοχές-Δείτε το ΦΕΚ https://www.staratalogia.gr/2022/03/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από δάσκαλος (υφυπουργός) έγινε κλητήρας (σύμβουλος) και πανηγυρίζει. Έχασε την εξουσία και πανηγυρίζει που θα ξαναγλύψει λίγο δημοσιότητα και προβολή. Τελειωμένος είναι απλώς τον τελειώνουν με αξιοπρέπεια. Το ξέρει αλλά θέλει να τραβήξει έστω και την τελευταία τζούρα εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή