Τα… «μασάει» ο Ναύαρχος για το πολεμικό υλικό

Τα… «μασάει» ο Ναύαρχος για το πολεμικό υλικό

Εξαιρετικά επιφυλακτικός στο να πάρει την μία θέση ή την άλλη εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, Ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφορικά με την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία.

Μιλώντας προχθές στο δελτίο ειδήσεων του Kontra και χθες στο δελτίο του ΑΝΤ1, ο Ναύαρχος ε.α. Αποστολάκης κράτησε μεν κάποιες αποστάσεις από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «σε πρώτη φάση» και «ενδεχομένως» να έπρεπε να αποφευχθεί, αλλά και πως «γεννώνται ερωτήματα από την αποστολή πολεμικού υλικού», ωστόσο εξέφρασε τη συμφωνία του με την υιοθέτηση σκληρής γραμμής έναντι της Ρωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το «σκιώδες ΚΥΣΕΑ» του Τσίπρα-Ποιοι απόστρατοι συμμετέχουν

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης, που παραμένει εν ενεργεία σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, αιτιολογεί την ανάγκη υιοθέτησης σκληρής γραμμής με «προβολή» στα ελληνοτουρκικά, υποστηρίζοντας ότι το μήνυμα προς τον Πούτιν θα πρέπει να είναι αυστηρό και σκληρό, ώστε να… μην ανοίξουν αναθεωρητικές ορέξεις άλλων.

ΠΗΓΗ: matrix24.gr - ΦΩΤΟ: Αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Δέν περιμεναμε και τίποτε το διαφορετικό από έναν βολεμενο της ΕΛΙΤ του Συστήματος, του Μεταπολιτευτικου Δημοκρατικου Καθεστωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βατραχος Αποστολακης ισως προσπαθει και λογω πειρας σαν βατραχανθρωπος, να παταει σε δυο βαρκες. Επεσε δυο φορες στην θαλασσα. Η πρωτη ηταν που του ελεγαν απο τον ΣΥΡΙΖΑ οτι θα τον βαλουν στο ψηφοδελτιο Επικρατειας το 2019 αλλα τελικα εφαγε ακυρο και η δευτερη προσφατα που δεν μπηκε στην κυβερνηση. Βεβαια σαν χρυση μετριοτητα που ειναι, το να γινει καποιος α/γεεθα και υπουργος δεν το λες και ασχημο, καθε αλλο. ''Ουτε του παπα να μην το πει''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη φωτογραφία και οι τρεις χρυσές μετριότητες ήταν. Χρυσές μετριότητες λέγονται, ως προς τις απολαβές που έλαβαν και συνεχίζουν κάποιοι σε σχέση με τις ικανότητες τους, την απόδοση τους και στην προσφορά στην πατριδα. Στην βαλκανική μπανανία της μεταπολίτευσης, οι χρυσές μετριότητες αποτελούν πάντα τον κανόνα χωρίς εξαιρέσεις και διαχρονικά αποτελούν πάντα τις χρυσές εφεδρείες, γι'αυτό και πάντα τους βρίσκουμε μπροστά μας. Επί του προκειμένου και γενικά, η διαπίστωση ως προς την αποστολή οπλισμού και το διατυμπάνισμα που θυμίζει Ταμτάκο που πουλάει πατάτες με το μεγάφωνο από το ντατσούνι, είναι φυσικά κατακριτέο και άκαιρο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει ομόφωνη έγκριση από την βουλή της μπανανίας, με πόλεμο δεν τελειώνεις τον πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορούμε να πληροφορηθουμε σας παρακαλώ τι συγκεκριμένα μέτρα εισηγήθηκαν στον Τσίπρα για την Ουκρανία, οι Αποστολάκης, Καμπάς και Χριστοδούλου; Διότι ο Κατρουγκαλος κάτι κελαηδαει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν βλεπουμε μεσα σε 5 χρονια απο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ...ΑΓΕΝ-ΑΓΕΕΘΑ-ΥΕΘΑ δεν ειναι θεμα ικονοτητας αλλα παρεμβαση αλλων .Συγκεκριμενα ειναι οικογενειακος φιλος του επχτια Βαρδινογιαννη που τον εισηγαγε στην ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ και μετα πηγε στον ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.Ετσι εξηγειται τοσο οι κατεχομενες θεσεις που ειχε οσο και τον κρατησε ο Τσιπρας.Στο επικρατειας δεν τον εβαλαν γιατι εχει προβλημα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ που ειχε κανει εισαγωγη 15 ημερων στο 251ΓΝΑ.Η λιποθυμια τοτε δεν ηταν τοσο....αθωα.Να εχει την υγεια του αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά ήταν ΕΠΑΝΕΛΘΩΝ από αποστρατος, Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ επί ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ, μετά Α/ΓΕΝ κλπ.
      Αυτη ειναι η αξιοκρατια στην Γελλαδα.

      Διαγραφή