Το «σκιώδες ΚΥΣΕΑ» του Τσίπρα-Ποιοι απόστρατοι συμμετέχουν

Το «σκιώδες ΚΥΣΕΑ» του Τσίπρα-Ποιοι απόστρατοι συμμετέχουν

1 πρώην ΥΕΘΑ, 1 πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και 1 πρώην Α/ΓΕΣ συμμετείχαν στη σύσκεψη

Με… σύγκληση του ΚΥΣΕΑ έμοιαζε η σύσκεψη που συγκάλεσε εκτάκτως ο Αλέξης Τσίπρας στην Κουμουνδούρου, μόλις έγινε γνωστή η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μάλιστα, αν εξαιρέσει κανείς τα πολιτικά στελέχη που είναι οι «σκιώδεις υπουργοί», επί της ουσίας όλοι οι υπόλοιποι αποτελούν εξίσου τακτικούς συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα και η σύνθεση της σύσκεψης έμοιαζε με… κανονικό ΚΥΣΕΑ: ως γνωστόν, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι τομεάρχες Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και Γιάννης Μπουρνούς, οι τομεάρχες Άμυνας Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας, ο τομεάρχης Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Βαγγέλης Καλπαδάκης, η υπεύθυνη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για διεθνείς και ευρωπαϊκές υποθέσεις Ράνια Σβίγκου, ο σύμβουλος του κ. Τσίπρα για θέματα ενέργειας και ανταγωνισμού, Νίκος Φαραντούρης, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Γιώργος Καμπάς και ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος ε.α. Χρήστος Χριστοδούλου.

ΠΗΓΗ: matrix24.gr - ΦΩΤΟ: Αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Γι αυτούς τους απόστρατους η λέξη ντροπή είναι λίγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μηχανικος των 360°, ο βαψομαλιάς και διάφοροι τομεαρχες στην βλακεία, στο ποιο; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ , το άλλο με τους συνταξιούχους πρώην στρατιωτικούς που το παίζουν αμυντικοί αναλυτές στην ΤΥΦΛΑ τους την μαύρη το ξέρεις; Αυτό είναι που λέει και ο λαός the karagioz pizzahut.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καμπας το γύρισε οριστικά, ελπίζοντας ίσως σε επαναφορά του ΣΥΡΙΖΑ και κάποια καρέκλα. Δικαίωμά του, αλλα ας θυμηθεί μέχρι πότε τοπαιζε δεξιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα! Πριν να αποστρατευτει, ειχε βαλει συγγενικο προσωπου του Πρωθυπουργου να μιλησει με τον Παναγιωτοπουλου και να του πει οτι καταγεται απο οικογενεια Νεοδημοκρατων, αναφερομενος στον αειμνηστο αποστρατο Αξκο πατερα του. Ο τυπος δεν παιζεται με τιποτα. Το πιο σημαντικο: τα προβληματα υγειας που ειχε δεν επετρεπαν να εξασκει τα καθηκοντα του και θα επρεπε να ειχε αποστρατευθει βασει αυτων που ισχυουν.

      Διαγραφή
  4. Nα παψουν να παριστανουν τα γυφτικα σκερπανια σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ και να κοιταξουν την Πολιτικη τους ανιερη ζωη .Ο ΒΑΓΕΛΛΗΣ ΤΟΥΡΝΑΣ δεν αντιγραφετε για να μην τους ξεφτιλισω περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάζεψε ότι πιο άχρηστο υπάρχει δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς γίνεται να συντάσσεσαι με ένα κόμμα που βλέπει στολή και βγάζει σπυριά βλέπει εθνόσημο και σημαία και το πιάνει πυρετός ένα κόμμα που δεν πιστεύει σε σύνορα σε έθνος και πατρίδα,θεσμούς που ένας στρατιωτικός είναι ταγμένος να υπερασπίζεται.
    Πραγματικά λυπάμαι που σας είχα συναδέλφους...Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι γίνονται τσιράκια του Τσίπρα, Καμπάς και λοιποί... υποβιβάζουν τον εαυτό τους τουλάχιστον στο επίπεδο Καρανίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτάξτε κάτι αριστερούς ρε χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή