Οι απόστρατοι με τους οποίους «φλερτάρουν» τα κόμματα

Οι απόστρατοι με τους οποίους «φλερτάρουν» τα κόμματα

Σύμφωνα με δημοσίευμα (26-3-2022) της Εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»:

Σε προεκλογική περίοδο έχει μπει η χώρα, ανεξαρτήτως του αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει σταθερός στη στρατηγική επιδίωξη να ολοκληρώσει η κυβέρνησή του την τετραετία, και να στηθούν οι κάλπες το καλοκαίρι του 2023.

Οι εν ενεργεία Βουλευτές ήδη... ξεσκουριάζουν, και αρχίζουν να κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς, με στοχευμένες επισκέψεις στις περιφέρειές τους, οι πολιτευτές κινούνται ακόμη πιο δραστήρια, για να βρεθούν σε ανταγωνιστική θέση, και αρκετοί νέοι υποψήφιοι μπαίνουν στο ραντάρ των κομματικών ηγεσιών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα τηλεοπτικά παράθυρα οι απόστρατοι που έγιναν αναλυτές

Χαρακτηριστικό παράδειγμα απόστρατοι ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι κέρδισαν χρόνο δημοσιότητας, με τις παρουσίες τους στα ΜΜΕ, για τις δραματικές εξελίξεις στην ουκρανική κρίση.

Αρκετοί από αυτούς θα βρεθούν στις επόμενες εκλογές σε λίστες κομμάτων, ενώ με ορισμένους το σχετικό «φλερτ» έρχεται... από παλιά, και σήμερα οι συνθήκες δείχνουν να έχουν ωριμάσει προς το αίσιο τέλος.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26/03/2022 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Για να εξηγουμαστε. Δεν θέλουμε ονόματα. Τους ξέρουμε και δεν τους ξεχνάμε. Ουτε τους δίνουμε σημασία. Είναι αυτοί οι οποίοι αναρριχήθηκαν με κομματικα δεκανικια! Οι άλλοι εμείς, η πλειονοτης, οι οποίοι πίστευαν και πίστευουν αποκλειστικά και μόνο στο Έθνος και δεν προσκύνησαν ποτέ στα διεφθαρμένα κόμματα του Μεταπολιτευτικού Δημοκρατικού Μνημονιακου Καθεστώτος, τους έδιωξαν και είναι Αξιοπρεπείς! Υπερήφανοι και Ασυμβίβαστοι και όχι διαπλεκόμενοι!
    Αυτοί που ευνοήθηκαν από τα κόμματα είναι εγκλωβισμένοι, αλλοιωμένοι, Συστημικοί, της ΕΛΊΤ του Μεταπολιτευτικού Δημοκρατικού Μνημονιακου Καθεστώτος. Αποτελούν την εξαίρεση του Κανόνος. Παρακαλούν τα κόμματα νά τούς προσλάβουν. Βολεψακιδες! Να πάνε, γιατί συνήθισαν στην Γκλαμουρια! Δεν μας νοιάζει και δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Εμείς παραμένουμε σταθεροί και Αταλαντευτοι και πιστοί στις παραδόσεις και παρακαταθήκες των προγόνων μας, υπηρετούντες καί πιστεύοντες διαυγεστατα και ακράδαντα στις αρχές και αξίες, στα Ελληνοχριστιανικά Ιδεώδη και στό Έθνος και με αυτά τα ιδανικά πορευομεθα εσαεί και θα πεθάνουμε, πάμφτωχοι, αλλά Υπερήφανοι και με τη συνείδηση μας ήσυχη κι ας τρώμε πέτρες...
    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ με τον προλαλησαντα. Αλλεργία με τους παρτακηδες, άλλωστε γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας στην ψωροκωσταινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Π ικρές αλήθειες από CDEDALOS. Κομματόσκυλα και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεταπολίτευσις και ο υποβολιμιαια συνεχής
      επιδιωκόμενος εκδημοκρατισμός των Ενόπλων Δυνάμεων επέφερε πλείστα όσα δεινά, ως την μετάλλαξιν και την αλλοίωσιν των συνειδήσεων στο Στράτευμα σέ τοιούτο βαθμό, που τινές Αξιωματικοί να ενεργούν προς ίδιον όφελος, και δια το κόμμα, καιροσκοποι όντες, δια την παρτίδα ενεργουντες παρά διά την πατρίδα! Ευθύνονται και είναι υπόλογοι, διότι έβλαψαν το Στράτευμα, καθώς καί διά την διαλυσιν της Πολεμικής Βιομηχανίας και διά την εμπεδωσιν της υπαλληλικης νοοτροπίας. Επροχωρησαν ακόμη και εις την εισχωρήσιν- παραψωρησιν του Συνδικαλισμού εις το Στράτευμα! Ανεπίτρεπτα, αδιανόητα πράγματα και καταστάσεις. Ας επαγρυπνουμεν, διότι οι καιροί ου Μενετοι! Κάποτε θα ΕΠΈΛΘΕΙ ΝΕΜΕΣΙΣ...

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα φίλε (Χρίστο);;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να το γράφαμε έτσι.. Χρήστο...θα ταίριαζε καλύτερα; 😝

      Διαγραφή
  5. Μπορεί να εννοούσα Χριστόδουλος ή Χριστόφορος !!!!! Εντάξει όμως αντιληπτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βουλευτες ανεξαρτητου κομματος που μας στηριξαν και αυτους να ψηφισετε είναι οι κυριοι :Κεγκερογλου ( 3 ΦΟΡΕΣ ). Φραγγίδης, Μπαζιώκας ,Μυλωνακης, Παπαναστάσης, Παφίλης, Μουλκιώτης ,Σκανδαλίδης, Χαρακόπουλος(υπαρχουν οι ερωτησεις αναρτημενες στο ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ..
    Ειδατε κανενα αποστρατο Δημοσχακη κλπ να λενε τιποτα ? ΟΧΙ.Ειδατε τον Τσουμη -Ιατριδη να λενε τιποτα ? ΟΧΙ.-ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
    Η ΝΔ Μακεδονια βρισκεται στο 22%-23% παρολο που η Β΄΄Θεσσαλονικη εχει 30% ενω Θρακη βρισκεται στο 15%-16%-ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή